Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbyklės - 14

Gal galite rekomenduoti skalbimo mašiną kartu su džiovykle, na, kad būtų du viename. Ar geriau pirkti atskirai?
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2015 11 23, 15:19)
Gal galite rekomenduoti skalbimo mašiną kartu su džiovykle, na, kad būtų du viename. Ar geriau pirkti atskirai?

Jai tik yra galimybė ant skalbyklės pastatyti džiovyklę ar šalia geriau pirkti du atskirus prietaisus
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 11 23, 12:57)
Tada keleta modeliuku vertų dėmesio
BOSCH WLT24440BY-5 metų garantija
SIEMENS WS12T440BY-5 metų garantija
Electrolux EWS1277FDW-2 metų garanija
Electrolux EWS1477FDW-2 metų garantija

Ačiū !
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2015 11 23, 18:23)

Prašom:
BOSCH WLT24440BY-5 metų garantija - Rusija
SIEMENS WS12T440BY-5 metų garantija - Rusija
Electrolux EWS1277FDW-2 metų garanija - Italija
Electrolux EWS1477FDW-2 metų garantija - Italija
Papildyta:
QUOTE(ause makaliause @ 2015 11 23, 17:19)

EWW1697MDW thumbup.gif
Jei iki 600€ - EWW1476HDW good.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

nusiziurejau sita modeliuka WM14W447DN.
Kokia nuomone? Is kur geriausia pirkti?

Aciu!
Atsakyti
QUOTE(hipokrene @ 2015 11 24, 17:32)
Sveikos merginos,

nusiziurejau sita modeliuka WM14W447DN.
Kokia nuomone? Is kur geriausia pirkti?

Aciu!

Supinis modeliukas jai pakanka 7 kg. pagamintas Vokietijoje ,turėtumėte rasti +/-560 eur 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 11 24, 19:44)
turėtumėte rasti +/-560 eur

... arba dar pigiau, jei pasinaudosit kainų paieškos sistema.
Atsakyti
As su tokiais paciais klausimais kaip ir visi smile.gif 4u.gif
Renkames tarp Whirlpool WWDC7440
ir Bosch 8kg Washing Machine | WAP28378GB
Gyvename Airijoje, nerandu tokiu modeliu, kuriuos labiausiai rekomenduojate Lietuvoje.
Buciau dekinga uz nuomones.
Atsakyti
QUOTE(EMILIUX @ 2015 11 26, 10:45)
As su tokiais paciais klausimais kaip ir visi  smile.gif  4u.gif
Renkames tarp Whirlpool WWDC7440
ir Bosch 8kg Washing Machine | WAP28378GB
Gyvename Airijoje, nerandu tokiu modeliu, kuriuos labiausiai rekomenduojate Lietuvoje.
Buciau dekinga uz nuomones.

Rinkites Bosch serija kurios prasideda raidėmis WAP.... bet jau turite galimybė tai rekomenduojame Vokietijoje pagamintus modelius kuriu serija prasideda raidėmis WAW.....
Atsakyti
Sveikos skalbejos
sugedus musu skalbyklelei perskaiciau temute kad orientuotis i kokia nors puse. Pirmiausia i akis krito puiki kikker ir speedy dvikova thumbup.gif Bet be ju butu baisingai sunku rasti sprendimus doh.gif Antras aspektas tas kad dazniausiai minimi BOSH modeliai. Gal profesionaems butu nesunku atsakyti i mano kelis klausimus??? Buciau dekinga...

1. Jeigu rizikuociau prikti skalbykle ir dziovykle viename, tai ar idiegus i skalbianke dziovykle nenukencia funkcionalumas ir skalbimo kokybe pacios skalbiimo masinos? Mastau taip kad visko i viena dezute nesukisi todel tikiu kad pridejus dziovykle kazka atima is skalbykles taip? Tiksliai zinau kad atskirai sios dvi dezes tarnauja tikrai gerai bet dirbant kartu dziovykle jau nera tokia nuostabi bet kaip nukencia skalbykle va kas mane jaudina... Kas naudoja dziovykle ar tai daro visam pilnam skalbimui ar tik tarkim patalynei??? Zodziu ar isvis ka nors dziaunate ant dziovykles? ar isigijus tarkim gera dziovykle atskiroje dezuteje dziovykle (virvutes ant groteliu) jau mesti reiktu lauk? Kaip cia viskas darosi realybeje??? Klausiu nes dabar sprendziu ateityje komplektuosiu du irenginius ar versiuos vienu... kiek realiai reik to dziovinimo...

2. Ka patartumete noreti? Ta prasme N metu naudojau paprasta masina ir prabundi viena ryta jai sugedus ir nebezinai zmogus ko noreti, nes juk iki siol apsejau be jokiu "navarotu"... kaip pasverti tai kas svarbu (sunku turint omenyje kad nieko kazkaip nei pasigedau nei naudojau iki siol).

3. Sakykim kad finansai butu tokie vidutiniski skirti skalbimo masinai apie 600 jeigu kazkas zino funkcionaliai gera du viename tai pasiryzciau paukoti apie 900...

Buciau dekinga kas padetu man kazkokiu budu apsispresti KO MAN REALIAI REIK biggrin.gif Tikrai kaip pagalvoju... net vyra renkantis buna daug lengviau... o cia reik ausktaji moksla baigti kad supaisyti visu tu funkciju ir ypac ar jomis naudotis kas nors bando visomis??? Man idealu butu kad butu galima svariai uzlaikyti ypac minkstiklio skyrelius nes nu pelesis nerealiai mano senute grauze doh.gif o isvaryt giliai reiktu masina ardyti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 28 lapkričio 2015 - 20:05
QUOTE(Ingusia31 @ 2015 11 28, 20:03)
Sveikos skalbejos
sugedus musu skalbyklelei perskaiciau temute kad orientuotis i kokia nors puse. Pirmiausia i akis krito puiki kikker ir speedy dvikova  thumbup.gif Bet be ju butu baisingai sunku rasti sprendimus  doh.gif Antras aspektas tas kad dazniausiai minimi BOSH modeliai. Gal profesionaems butu nesunku atsakyti i mano kelis klausimus??? Buciau dekinga...

1. Jeigu rizikuociau prikti skalbykle ir dziovykle viename, tai ar idiegus i skalbianke dziovykle nenukencia funkcionalumas ir skalbimo kokybe pacios skalbiimo masinos? Mastau taip kad visko i viena dezute nesukisi todel tikiu kad pridejus dziovykle kazka atima is skalbykles taip? Tiksliai zinau kad atskirai sios dvi dezes tarnauja tikrai gerai bet dirbant kartu dziovykle jau nera tokia nuostabi bet kaip nukencia skalbykle va kas mane jaudina... Kas naudoja dziovykle ar tai daro visam pilnam skalbimui ar tik tarkim patalynei??? Zodziu ar isvis ka nors dziaunate ant dziovykles? ar isigijus tarkim gera dziovykle atskiroje dezuteje dziovykle (virvutes ant groteliu) jau mesti reiktu lauk? Kaip cia viskas darosi realybeje??? Klausiu nes dabar sprendziu ateityje komplektuosiu du irenginius ar versiuos vienu... kiek realiai reik to dziovinimo...

2. Ka patartumete noreti? Ta prasme N metu naudojau paprasta masina ir prabundi viena ryta jai sugedus ir nebezinai zmogus ko noreti, nes juk iki siol apsejau be jokiu "navarotu"... kaip pasverti tai kas svarbu (sunku turint omenyje kad nieko kazkaip nei pasigedau nei naudojau iki siol).

3. Sakykim kad finansai butu tokie vidutiniski skirti skalbimo masinai apie 600 jeigu kazkas zino funkcionaliai gera du viename tai pasiryzciau paukoti apie 900...

Buciau dekinga kas padetu man kazkokiu budu apsispresti KO MAN REALIAI REIK  biggrin.gif Tikrai kaip pagalvoju... net vyra renkantis buna daug lengviau... o cia reik ausktaji moksla baigti kad supaisyti visu tu funkciju ir ypac ar jomis naudotis kas nors bando visomis??? Man idealu butu kad butu galima svariai uzlaikyti ypac minkstiklio skyrelius nes nu pelesis nerealiai mano senute grauze  doh.gif o isvaryt giliai reiktu masina ardyti  unsure.gif

Be abejonės jai tik yra vietos dviems prietaisam reikia pirkti du atskirus produktus...kitu atveju rinkites prietaisa kuris džiovinimui nenaudoja vandens šiai dienai vienas ir geriausiu modeliuku 2 in 1 yra AEG L99695HWD
bet už tokia suma galima nusipirkti du gerus prietaisus pvz SIEMENS WT46W248DN+WM14P467DN ir turėti geriausius džiovinimo rezultatus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2015 11 28, 22:03)
....
3. Sakykim kad finansai butu tokie vidutiniski skirti skalbimo masinai apie 600 jeigu kazkas zino funkcionaliai gera du viename tai pasiryzciau paukoti apie 900
....

apie 600€ - AEG L98699FL2
apie 900€ - AEG L99695HWD
Atsakyti