Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbyklės - 14

QUOTE(stasius @ 2015 11 13, 09:53)
Kiek supratau anksciau minejot, kad jos kaip ir lygiavertes.. tai kuri gi is ju kokybiskesne? smile.gif

Panašios tik aš asmeniškai rekomenduočiau Bosch BOSCH WAP28498SN
http://www.bosch-hom...WAP28498SN.html
Atsakyti
Daugiausia klausimų šioje temoje apie skalbyklių savybes, bet mano šiek tiek kitoks...
prieš kelis mėn. nusipirkome čia rekomenduotą siaurą Bosch skalbyklę, gerai skalbia, bet jau antrą kartą ji man smirda tokia sudegusia guma unsure.gif Pirmą kartą pasmirdo praėjus mėnesiui nuo įsigijimo, šiandien vėl. Kažkada kai senoji sudegė panašus kvapas buvo...nežinau ar aš kažką ne taip darau, ar ji brokuota? Jokios klaidos nemeta, tiesiog ta smarvė baigus skalbti. Ar toks "gedimas" garantinis? Lyg jos neperkroviau, pvz. šiandien skalbiau tik dvigulės patalynės komplektą ir ploną pižamą mix programa... ką daryti, gal kas patars?
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2015 11 15, 11:55)
Daugiausia klausimų šioje temoje apie skalbyklių savybes, bet mano šiek tiek kitoks...
prieš kelis mėn. nusipirkome čia rekomenduotą siaurą Bosch skalbyklę... ką daryti, gal kas patars?

Kai sudegs, kreipkitės į servisą.
Ir dar, stebėkite ar nepasirodys dūmai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2015 11 15, 09:55)
prieš kelis mėn. nusipirkome čia rekomenduotą siaurą Bosch skalbyklę, gerai skalbia, bet jau antrą kartą ji man smirda tokia sudegusia guma  unsure.gif  Pirmą kartą pasmirdo praėjus mėnesiui nuo įsigijimo, šiandien vėl. Kažkada kai senoji sudegė panašus kvapas buvo...nežinau ar aš kažką ne taip darau, ar ji brokuota? Jokios klaidos nemeta, tiesiog ta smarvė baigus skalbti. Ar toks "gedimas" garantinis? Lyg jos neperkroviau, pvz. šiandien skalbiau tik dvigulės patalynės komplektą ir ploną pižamą mix programa... ką daryti, gal kas patars?

Patarciau kreiptis i servisa ....
Atsakyti
Štai nusipirkau prieš porą savaičių siaurą Bosch skalbyklę WLT24440BY, iš pradžių viskas buvo lig ir gerai, bet vakar įjungiau VILNOS programą... taigi įsipylė vandens ir sustojo... jokių klaidų ant ekrano nerašo, skalbimo laikas eina, bet mašina neskalbia... išjungiau, pasirinkau kitą programą viskas puikiai veikė... tai kiek suprantu jau reikia kreiptis į garantinį??? ir vėlgi tas kvapas, kai skalbiu 40 l. temp. viskas normaliai, kai pasirenku 60 temp. - visas vonios kambarys prisipildo neįmanomo dvoko...
Atsakyti
QUOTE(r_egina_rug @ 2015 11 16, 10:04)
Štai nusipirkau prieš porą savaičių siaurą Bosch skalbyklę WLT24440BY, iš pradžių viskas buvo lig ir gerai, bet vakar įjungiau VILNOS programą... taigi įsipylė vandens ir sustojo... jokių klaidų ant ekrano nerašo, skalbimo laikas eina, bet mašina neskalbia... išjungiau, pasirinkau kitą programą viskas puikiai veikė... tai kiek suprantu jau reikia kreiptis į garantinį??? ir vėlgi tas kvapas, kai skalbiu 40 l. temp. viskas normaliai, kai pasirenku 60 temp. - visas vonios kambarys prisipildo neįmanomo dvoko...

Pasirinkę vilnos programą net instrukcijoje yra rašom kad tai itin švelni skalbimo programa su ilgesniais tarpais tarp būgno sukinosi periodų skalbiniai tiesiog mirksta skalbiklio tirpale apsaugo skalbinius nuo susitraukimo.
Dėl kvapo...instrukcioje vėl rasite kad įjunKite programą DRUM CLEAN arba COTTONS 90C neįdėje skalbinių.Įpilkite skalbimo priemones.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 11 15, 10:29)
Kai sudegs, kreipkitės į servisą.
Ir dar, stebėkite ar nepasirodys dūmai  unsure.gif

QUOTE(Kikker @ 2015 11 15, 14:51)
Patarciau kreiptis i servisa ....

Ačiū Jums už patarimus 4u.gif

QUOTE(r_egina_rug @ 2015 11 16, 10:04)

ir pas mane tas pats modelis doh.gif skalbiau vakar 2 kartus mix programa 40 laipsnių temp., bet smirdėjo tik pirmą kartą, nesuprantu dėl ko ir ta smarvė atsirado tik pabaigoje, po gręžimo.
Atsakyti
ačiū, skaičiau apie tą vilnos skalbimo programą, bet kažkaip tas tarpas pasirodė pernelyg ilgas tongue.gif
o dėl to kvapo tai keistoka, nes atsiranda tik skalbiant 60 temp., nusipirkus irgi pirmą kartą tuščią tik su milteliais įjungiau, kaip patarė parduotuvei...
ką gi, dar trumpai ją turiu, reikia matyt susidraugauti smile.gif o šiaip tikrai gerai ir tyliai veikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(r_egina_rug @ 2015 11 16, 10:23)
ačiū, skaičiau apie tą vilnos skalbimo programą, bet kažkaip tas tarpas pasirodė pernelyg ilgas tongue.gif
o dėl to kvapo tai keistoka, nes atsiranda tik skalbiant 60 temp., nusipirkus irgi pirmą kartą tuščią tik su milteliais įjungiau, kaip patarė parduotuvei...
ką gi, dar trumpai ją turiu, reikia matyt susidraugauti smile.gif o šiaip tikrai gerai ir tyliai veikia smile.gif

Vadinasi toks tarpas tai yra normalu tik mes esame per greiti liezuvis.gif
Dar siūlo santechnikos meistrai...gal padės išspręsti šią problemą.... 4u.gif
http://www.santechni...siate-atsakome/
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 11 16, 10:29)
Vadinasi toks tarpas tai yra normalu tik mes esame per greiti liezuvis.gif
Dar siūlo santechnikos meistrai...gal padės išspręsti šią problemą.... 4u.gif
http://www.santechni...siate-atsakome/

ačiū ačiū bigsmile.gif
pasinaudosiu visais Jūsų patarimais ir tikiuosi dabar jau ramiai džiaugsiuos nauju pirkiniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(r_egina_rug @ 2015 11 16, 12:23)
....o dėl to kvapo tai keistoka, nes atsiranda tik skalbiant 60 temp., nusipirkus irgi pirmą kartą tuščią tik su milteliais įjungiau, kaip patarė parduotuvei...

Tai nieko tokio, yra 5 metų garantija - pakankamai laiko susidraugauti ne tik su skalbykle, bet ir su ją remontuosiančiu meistru. biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,

planuoju pirkti siuos modelius:
skalbykle Bosch WAW32699SN
dziovykle Bosch WTW86298SNN
gal galit pakomentuoti ar neprasausiu, kokioje salyje jos pagamintos?
Ar yra geresniu uz panasia kaina?
Dekui 4u.gif
Atsakyti