Sveikos mergaites!
Kaip gera cia uzejus veiksmo rasti!
Plunksnyte!!!ir tikrai paskaicius pagalvojau,kad tau tik gimdyt ir gimdyt!
ar cia tavo vaikai tokie ramus ar tu pati?pasidalink prasau!As irgi noriu su dviem taip graziai
Romanciuke!!!tu esi tikru tikriausia barbe devyndarbe!visada smagu paskaityti kuo gyveni
ir as pasiilgstu didelio uzimtumo,t.y. darbo..aisku ir dabar esu uzsiemus nuo ryto iki vakaro,bet vyrui grizus is darbo nezinau ka ir papasakoti..dariau daug ir nieko
bandysim laime Nicolui vieta lopsely rasti.uz kokio menesio..pasirodo vokietijoje iki 5valandu per diena nieko nekainuoja.cia nuo praeitu metu taip padare.o mums daugiau ir nereikia.tiesiog noriu jegu pakaupti iki antras kukulis pasirodys..kraujas mano labai nusilpes,vos sliauziu,seimai lt bus uzduotis mane ant koju pastatyti
As tai po senovei banguoju. Tiesa sekmadieni teatriuke buvom. ODE MUILUI vadinosi,vaikams nuo pusantru metu.is tiesu jie mane nustebino..Pagarba! Is pradziu rodes keistai..lyg balti etiudai...o po to perkandau kas kaip.jautesi,kad jiems vaikai yra rimti ziurovai,o ne pypliai kurie nieko nesupranta.kai uzdainavo tai net siurpas per kuna ejo..realiai tai istorijos nebuvo.tik daug muilo blokiuku,pora indu,baltos medziagos ir gale su seseliais pazaide..vaikai visi iki galo isizioje prasedejo.net juokinga daresi i juos beziurint
O as isikeliau misija idomiu zaislu surasti nes tikiu,kad daug ir net nezinom. Ir skubu su jumis dviem labiausiai patikusiais pasidalinti.kainos nemenkos,bet idomus labai. (Bent jau man taip pasirode)
https://m.youtube.co...h?v=43T8IlV1D48https://m.youtube.co...h?v=uZE4GUoEbqgKaip jums jie?
Vakar vel issitraukem ta kilima kur is puzzle detaliu deliojasi.ir konstravom deze is jo,ar toki kaip urveli.Nicolui NEREALIAI patiko.tik kad konstrukcija silpnai laikosi.pagalvojau,kad butu idomu kokiu nors dideliu detaliu tureti is kuriu galetu Nicolas ka nors sukonstruoti.ieskojau,bet nieko neradau...ar tai detaliu ar kokios specialios medziagos,kuri formavimui pasiduoda.kokie japonai jauciu jau seniai kazka tokio sukure yra,bet tai kaip rasti..
Sestadieni jau isplaukiam i Lietuva. 21val kelione.pirma karta taip.tikiu,kad bus idomiai.kajute pasiemem.