Sveikos,
Na ką aš šį savaitgalį paskutinįjį egzą apturėjau (tikiuosi, nes rezultatų dar nežinau), buvo žiaaauriai sunkus, bet jau PASKUTINIS! Turiu užsibrėžus per lapkritį stipriai pasėdėt prie magistrinio, nes gi nuo gruodžio grįštu darban, dviem etatais faktiškai, t.y. išleisiu vieną moterėlę į dekretą, tai dviejų etatų darbo bus... tad esu įtemptose auklės paieškose, pažystamų kokių nelabai turiu, kas galėtų, tai taip neramu visai svetimą žmogų įsileist ir palikt su vaiku, bet tai kur dingsi...
Vakar leidau po visų mokslų atsipalaiduot sau, tai su dičke nuvarėm į baseiną paplaukyt, nu TAAAIP atsigavau, seniai kur buvau ištrūkus jau... o paskui sėdau siūt
ir siuvau iki vakaro
laffffaaaa...
_mimozza_ kaip aš bijau tų visų isterijų... manasis kažkaip, tfu tfu tfu, šaukt pašaukia ir pazirzia, jeigu kažko negauna, bet tai į isteriją nepanašu, jeigu ir susmunka ant žemės niekas dėmesio į jį nekreipia, tai tuoj pat atsistoja ir nueina ką nors kitką užsiimt... užtat mažas išmoko lipt ant kėdės, va dabar tai jam visi keliai prieinami, labai tik mokau, kad nu kėdės ant stalo negalima, atrodo supranta šiaip, bet vis tiek dar mėgina, bet r su ta kėde, visur ir tampos jis tą kėdę, prie viryklės, virdulio, vandens, teliko, mano siuvimo mašinų, o ten žirklės, adatos, peilius jau greit pagaus... nebežinau kur viską sudėt ir sukelt, kad nepagautų, palangės jau visos tuščios, bet nu tikrai, nebeturiu kur išnešt jau visko...