Aha del fotki liudna, mano ten darbu begales buvo O supermamose oficialios svetaines negaliu det i parasa Nezinot kokios talpyklos panasios kaip fotki?Lyg daugiau ten buvau maciusi kai rubus pardavineja
Giluva neisisirkit
Pupki sekmes darzelyje
QUOTE(Laura_online @ 2015 11 03, 21:48)
Aha del fotki liudna, mano ten darbu begales buvo O supermamose oficialios svetaines negaliu det i parasa Nezinot kokios talpyklos panasios kaip fotki?Lyg daugiau ten buvau maciusi kai rubus pardavineja
Giluva neisisirkit
Pupki sekmes darzelyje
Giluva neisisirkit
Pupki sekmes darzelyje
Aga Giluva nesirkit
Kaip tau darbai,kaip mazoji?
Su gimimo dienele didziaja sese
QUOTE(Semi @ 2015 11 03, 22:21)
gerai, dirbu begu, laiko jau daug kam nelieka, kaip juokiuosi nespeju jau su savo serjalais ziuretais sedejimo namie metu
Mazoji gerai, dantis daiginasi, charakteri rodo, jau kai pyksta tai rankom kojom duoda Auga gerai nes valgo belenkiek , nu pvz 7 blynai miltiniai ryte pats tas Kiba cia jau ribto maista reiks
Laba
Mano merginos abi serga Ryt einam pas daktara, nors jis pasakys...viskas gerai
Pupki manau kad Vejas greit adaptuosis ir tau sirdeles taip nebeskaudes
Kas del filmuku ziurejimo, nelabai domina, dazniausiai ijingiu kai valgyt nenori, o reikia O siaip kad ijungt specialiai ir pasodint ziuret, ne
Laura online smagu kad Odre daug valgo Nors jei kas matytu kiek manoji suvalgo koses ryte, tai sakytu super valgantis vaikas, bet diena nenori ji nieko
Mano merginos abi serga Ryt einam pas daktara, nors jis pasakys...viskas gerai
Pupki manau kad Vejas greit adaptuosis ir tau sirdeles taip nebeskaudes
Kas del filmuku ziurejimo, nelabai domina, dazniausiai ijingiu kai valgyt nenori, o reikia O siaip kad ijungt specialiai ir pasodint ziuret, ne
Laura online smagu kad Odre daug valgo Nors jei kas matytu kiek manoji suvalgo koses ryte, tai sakytu super valgantis vaikas, bet diena nenori ji nieko
Wow kaip čia tylu... kur visos? auu?
O mes va skaitosi palankėm darželį... Šiandien vakare mažas sukarščiavo iki 38. Visa adaptacija bus vėl iš naujo...
Tai gerai, kad man kitą sav į darbą dar nereikia.
O mes va skaitosi palankėm darželį... Šiandien vakare mažas sukarščiavo iki 38. Visa adaptacija bus vėl iš naujo...
QUOTE(pupkis @ 2015 11 05, 20:45)
Wow kaip čia tylu... kur visos? auu?
oi sveikit Linkiu kad nebutu daznai, kai jau turiu patirties, tai pati nelaukiu to darzelio Direziukes maciau FB irgi apsirges Azuoliukas Bet kitaip ir nebus su tuo darzeliu
Ar kas uz FB grupe sukurt geguziuku??? Galeciau sukurti ir ten taplintume nuotraukas ir siaip paplepet svarbiais klausimais galima
Laba
Pupki Sveikatytes Vejui
Mano abi snargliuojas ir nuo tu snargliu koseja Gabriele man nesirgus praktiskai, tai sunku ziuret kaip abi mazutes kankinas
As uz... Mes turim grupe Klaipedos nuotakos, kur planavau vestuves pries 7 metus, tai dar dabar bendraujam ir nestumo planuoklis, kai pradejom planuot vaikeli, taip pat va jau 6 metai bendraujam
Pupki Sveikatytes Vejui
Mano abi snargliuojas ir nuo tu snargliu koseja Gabriele man nesirgus praktiskai, tai sunku ziuret kaip abi mazutes kankinas
QUOTE(Laura_online @ 2015 11 05, 20:08)
oi sveikit Linkiu kad nebutu daznai, kai jau turiu patirties, tai pati nelaukiu to darzelio Direziukes maciau FB irgi apsirges Azuoliukas Bet kitaip ir nebus su tuo darzeliu
Ar kas uz FB grupe sukurt geguziuku??? Galeciau sukurti ir ten taplintume nuotraukas ir siaip paplepet svarbiais klausimais galima
As uz... Mes turim grupe Klaipedos nuotakos, kur planavau vestuves pries 7 metus, tai dar dabar bendraujam ir nestumo planuoklis, kai pradejom planuot vaikeli, taip pat va jau 6 metai bendraujam
Labas rytas:)
Mano mergytei jau atsibodo prakasta tute jau vakar dieną įsidėdavo ir iškart išspjaudavo. Tik kai migdydavosi tiko. Prieš naktinį miegą susinervavo, tai MV pabandė paduoti kitą, bet neimė įsidėjo prakąstą, tačiau ir jos atsisakė be zirzimų Išmiegojo visą naktį savo lovelėje ir nebuvo prabudus, stebuklas, nes dar taip nėra buvę
Dar dantys neprasikalė, o ir mažesnė rėksnė. Darau prielaidą, kad dėl tos tūtės ji taip isterikavo ir nervavosi, nes kaip tik ta skylutė plėtėsi.
Sirgaliukams sveikatytės, linkime greičiau pasveikti visiems
Laura_online, aš ir už FB grupę.
Mano mergytei jau atsibodo prakasta tute jau vakar dieną įsidėdavo ir iškart išspjaudavo. Tik kai migdydavosi tiko. Prieš naktinį miegą susinervavo, tai MV pabandė paduoti kitą, bet neimė įsidėjo prakąstą, tačiau ir jos atsisakė be zirzimų Išmiegojo visą naktį savo lovelėje ir nebuvo prabudus, stebuklas, nes dar taip nėra buvę
Dar dantys neprasikalė, o ir mažesnė rėksnė. Darau prielaidą, kad dėl tos tūtės ji taip isterikavo ir nervavosi, nes kaip tik ta skylutė plėtėsi.
Sirgaliukams sveikatytės, linkime greičiau pasveikti visiems
Laura_online, aš ir už FB grupę.
jei bus FB, tai cia jau visai nieks nebeateis nors...gal ir nereikia to SM
labas rytas
labas rytas
QUOTE(Fea @ 2015 11 06, 09:03)
jei bus FB, tai cia jau visai nieks nebeateis nors...gal ir nereikia to SM
labas rytas
labas rytas
Tai, kad ir taip čia retai kas be užsuka
QUOTE(_mimozza_ @ 2015 11 06, 09:21)
Tai, kad ir taip čia retai kas be užsuka
tai va ir sakau, kad gal ir nereikia cia to SM jau visai ten daugiau veiksmo gal vyks..nors siaip man ziauriai nepatinka fb plepet...labai jau ten reik daug "skrolint" tai as dazniausiai tingiu ir net nepradedu ten nieko skaityt
Tas tiesa, bet manau ir ten priprasim