Laba diena,
skaitinėju Jūsų temas, kadangi ateityje mąstau apie gyvenimą NO. Draugas ten dirba jau ne vienus metus, galima sakyti, yra įsitvirtinęs, turi gerą darbą ir t.t. Nors širdis linksta prie Lietuvos, bet perspektyvos geresnės NO.
Mane labiausiai neramina pagrindinis klausimas,
kuris tikriausiai Jums jau įkyrėjęs, kaip su tais vaikais... Aš protu suvokiu, kad civilizuotoj šalyje negali būti imamasi tokių drastiškų priemonių šiaip sau, bet kaip mama labai bijau "o jei...", gal mamos daugiau papasakotų dėl vaikų auginimo NO?
Su vaiko tėvu esu išsiskyrusi, tai dar čia kliūtis dėl vaiko išsivežimo į užsienį, nes jei exas neduos notariško sutikimo, negalėsim su vaiku gyventi NO?Taip pat turiu klausimą
Igniux, Jūs esate buhalterė? Kol kas dar be atestacijos NO? Gal galite papasakoti kaip sekėsi susirasti darbą, ką esate baigusi ir pan.? Aš baigusi finansų magistrą, buhalteriauju kol kas tik metus laiko, bet pati matau, kad sparčiai tobulėju, dėl to kažkaip esu optimistiškai nusiteikusi mokytis ir kitos šalies buh. ypatybių.
Planai išvykti į NO yra 1-2 metų bėgyje, kadangi noriu patobulėti ir profesinėje srityje ir išmokti norvegų kalbą (jau pradėjau mokintis
)