Įkraunama...
Įkraunama...

Norvegijos pleputės

Sveikos, gal zinot ar atsimenat kas kaip vadinasi forma del mokyklos. Reikia uzpildyti prasyma, bet neradau arba ne ten ieskau. Pernai darzelis viska sutvarke, o mazajam reik paciai viska padaryti.
Atsakyti
QUOTE(jovitaj @ 2015 11 18, 23:16)
Sveikos, gal zinot ar atsimenat kas kaip vadinasi forma del mokyklos. Reikia uzpildyti prasyma, bet neradau arba ne ten ieskau. Pernai darzelis viska sutvarke, o mazajam reik paciai viska padaryti.

As parasiau tiesiai rektorei,tada atsiunte dokumentus ir data susitikimui.

Papildyta:
QUOTE(Flegma @ 2015 11 16, 17:30)
user posted imageatsizymet.

Svarbu,kad gyva mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mide: 19 lapkričio 2015 - 21:52
Laba,tylu cia,nebuvau keleta dienu,bet ziureiu isbyreje visi....
As ruosiuos Bergeno testui blink.gif ,bet jauciu bus pisss, man ta gramatika ,nervus gadina.
Sniego pilna ,slidu pas mus,man net nesinori tos ziemos..O mergina kaip dziaugiasi.Man iki kaledu tegu pabuna,ir uztenka.Vel suku galva,ka jus dovanosit vaikams? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mazoji feja @ 2015 11 23, 13:22)
Laba,tylu cia,nebuvau keleta dienu,bet ziureiu isbyreje visi....
As ruosiuos Bergeno testui  blink.gif ,bet jauciu bus pisss, man ta gramatika ,nervus gadina.
Sniego pilna ,slidu pas mus,man net nesinori tos ziemos..O mergina kaip dziaugiasi.Man iki kaledu tegu pabuna,ir uztenka.Vel suku galva,ka jus dovanosit vaikams? doh.gif

pas mane nera daug sniego, ryt lietu zada.
Sunus kaip visada, nori lego biggrin.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

Pas mus jau siandien tai tragedija su oru ,su keliu.....Jei..
As pernai nupirkau lego friends merginai kaledom,tai ji i ta dezute paziurejo ir atsiduso...sakau ,kas ne taip?Sako na kagi teks deliot ... doh.gif Tai gerai,kad papildomai leliu ir visokiu menkniekiu gavo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mazoji feja @ 2015 11 24, 09:27)
Laba ryta  4u.gif

Pas mus jau siandien tai tragedija su oru ,su keliu.....Jei..

Pas mus taip pat, plikas ledas, kol iki darzelio dasliauzem maniau kelis kartus plosimes abi doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2015 11 24, 10:46)
Pas mus taip pat, plikas ledas, kol iki darzelio dasliauzem maniau kelis kartus plosimes abi  doh.gif  unsure.gif

Aha pas mumis irgi didelis ledas is ryto buvo minusas ,o dabar 7 blink.gif sakiau tokios permainos suvalgys mano sanarius.

Atsakyti
pas mane miscioja ir kazkur plius 3/
Biski pasimeciau, ar gruodzio 24d cia dirbama?
Savaitgali B isplaukia i Kaledini kruiza lotuliukas.gif Kaledos Kaledos ! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mide: 25 lapkričio 2015 - 14:21
QUOTE(Mide @ 2015 11 25, 15:19)
pas mane miscioja ir kazkur plius 3/
Biski pasimeciau, ar gruodzio 24d cia dirbama?
Savaitgali B isplaukia i Kaledini kruiza  lotuliukas.gif  Kaledos Kaledos ! biggrin.gif

Dirba trumpiau. Pasiurek, veliau bus pardese iskabineti darba laikai.
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2015 11 25, 18:29)
Dirba trumpiau. Pasiurek, veliau bus pardese iskabineti darba laikai.

man cia ne del pardziu. As pati nezinau ar man reiks dirbt ar ne lotuliukas.gif
Atsakyti
Siaubsit ryt parduotuves? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mide @ 2015 11 26, 14:54)
Siaubsit ryt parduotuves? lotuliukas.gif

Laba mergaites 4u.gif
As siaubsiu,tai tikrai ,keliu ranka aukstai thumbup.gif
As pradejau megzti zinokit salikus blush2.gif ,kazkaip uzkibau...

Ar kuri nors laiket Bergeno testa?

Padariau tevams fotoknyga kaledoms,jetus kaip fainai gavos wub.gif sake broliene,nes ji atsieme,net pavydziu ,kad jau varte,o as ne.
Atsakyti