QUOTE(jovitaj @ 2015 11 18, 23:16)
Sveikos, gal zinot ar atsimenat kas kaip vadinasi forma del mokyklos. Reikia uzpildyti prasyma, bet neradau arba ne ten ieskau. Pernai darzelis viska sutvarke, o mazajam reik paciai viska padaryti.
As parasiau tiesiai rektorei,tada atsiunte dokumentus ir data susitikimui.
Papildyta:
QUOTE(Flegma @ 2015 11 16, 17:30)
atsizymet.
Svarbu,kad gyva
Laba,tylu cia,nebuvau keleta dienu,bet ziureiu isbyreje visi....
As ruosiuos Bergeno testui ,bet jauciu bus pisss, man ta gramatika ,nervus gadina.
Sniego pilna ,slidu pas mus,man net nesinori tos ziemos..O mergina kaip dziaugiasi.Man iki kaledu tegu pabuna,ir uztenka.Vel suku galva,ka jus dovanosit vaikams?
As ruosiuos Bergeno testui ,bet jauciu bus pisss, man ta gramatika ,nervus gadina.
Sniego pilna ,slidu pas mus,man net nesinori tos ziemos..O mergina kaip dziaugiasi.Man iki kaledu tegu pabuna,ir uztenka.Vel suku galva,ka jus dovanosit vaikams?
QUOTE(mazoji feja @ 2015 11 23, 13:22)
Laba,tylu cia,nebuvau keleta dienu,bet ziureiu isbyreje visi....
pas mane nera daug sniego, ryt lietu zada.
Sunus kaip visada, nori lego
Laba ryta
Pas mus jau siandien tai tragedija su oru ,su keliu.....Jei..
As pernai nupirkau lego friends merginai kaledom,tai ji i ta dezute paziurejo ir atsiduso...sakau ,kas ne taip?Sako na kagi teks deliot ... Tai gerai,kad papildomai leliu ir visokiu menkniekiu gavo
Pas mus jau siandien tai tragedija su oru ,su keliu.....Jei..
As pernai nupirkau lego friends merginai kaledom,tai ji i ta dezute paziurejo ir atsiduso...sakau ,kas ne taip?Sako na kagi teks deliot ... Tai gerai,kad papildomai leliu ir visokiu menkniekiu gavo
QUOTE(mazoji feja @ 2015 11 24, 09:27)
Pas mus taip pat, plikas ledas, kol iki darzelio dasliauzem maniau kelis kartus plosimes abi
QUOTE(DG* @ 2015 11 24, 10:46)
Pas mus taip pat, plikas ledas, kol iki darzelio dasliauzem maniau kelis kartus plosimes abi
Aha pas mumis irgi didelis ledas is ryto buvo minusas ,o dabar 7 sakiau tokios permainos suvalgys mano sanarius.
pas mane miscioja ir kazkur plius 3/
Biski pasimeciau, ar gruodzio 24d cia dirbama?
Savaitgali B isplaukia i Kaledini kruiza Kaledos Kaledos !
QUOTE(Mide @ 2015 11 25, 15:19)
pas mane miscioja ir kazkur plius 3/
Dirba trumpiau. Pasiurek, veliau bus pardese iskabineti darba laikai.
QUOTE(Flegma @ 2015 11 25, 18:29)
Dirba trumpiau. Pasiurek, veliau bus pardese iskabineti darba laikai.
man cia ne del pardziu. As pati nezinau ar man reiks dirbt ar ne
Siaubsit ryt parduotuves?
QUOTE(Mide @ 2015 11 26, 14:54)
Siaubsit ryt parduotuves?
Laba mergaites
As siaubsiu,tai tikrai ,keliu ranka aukstai
As pradejau megzti zinokit salikus ,kazkaip uzkibau...
Ar kuri nors laiket Bergeno testa?
Padariau tevams fotoknyga kaledoms,jetus kaip fainai gavos sake broliene,nes ji atsieme,net pavydziu ,kad jau varte,o as ne.