Dėkoju. Pasiskaitinėjau tuos puslapius dėl išsilavinimo. Kiek supratau nukreipia į kitą sektorių Helsedirektoratet....
Bandysiu dar aiškintis.painu viskas
HELSEDIREKTORATET.. kiek supratau reikia susimoketi 1665 NOK
QUOTE(judev @ 2018 01 14, 11:46)
<p>HELSEDIREKTORATET.. kiek supratau reikia susimoketi 1665 NOK</p>
Gali buti, apie tai nieko nezinau
Sveikutes, as pas jus naujoke, atvykau y norvegija pries 2men, sezoniniam darbui dabar noreciau pasilikti Norvegijoje tik darbai baigiasi , vasara daziau uzsiemiiau namu valymu, mano beda kad nekalbu norvegiskai o angliskai minimaliai, gal zinot kur kreiptis, kad gaut darbelio kokiam fabrike ?
Labai atsiprasau jei as ne y tema
QUOTE(SANDRI @ 2018 08 28, 09:46)
Sveikutes, as pas jus naujoke, atvykau y norvegija pries 2men, sezoniniam darbui dabar noreciau pasilikti Norvegijoje tik darbai baigiasi , vasara daziau uzsiemiiau namu valymu, mano beda kad nekalbu norvegiskai o angliskai minimaliai, gal zinot kur kreiptis, kad gaut darbelio kokiam fabrike ?
Laba
Visos jau turbut i FB persikele, ten daugiau info Norvegu mokotes?
Sveikutes. Kaip pas jus istustejo. Tokia aktyvi tema buvo pries daugiau, kaip desimt metu. Skaiciau, kad persikele merginos i FB. Kodel likusiu "nepasieeme"? Norejau, jei nezinote duoti nuoroda, toms kurioms aktualu mokytis norvegu kalba. Norvegu laikrastis emigrantams. Ten virsuje, desineje puseje reikia paspausti trikampiuka "hør teksten" ir visa laikrasti skaito skaitovas. Labai patogu, kai matai zodzius ir girdi ju tarima. My Webpage
Ir dar norejau pasiklausti. Gal yra merginu kurios issiaugojo daugiau norvegu kalbos pratimu. As pati buvau irgi ikelusi kelis. Liko tik du. Dabar noriu kolegei persisuti, kad ji kalba mokytusi, o kompe pas mane neissisaugojo, po loptopo remonto.
Geros dienos visoms!
Ir dar norejau pasiklausti. Gal yra merginu kurios issiaugojo daugiau norvegu kalbos pratimu. As pati buvau irgi ikelusi kelis. Liko tik du. Dabar noriu kolegei persisuti, kad ji kalba mokytusi, o kompe pas mane neissisaugojo, po loptopo remonto.
Geros dienos visoms!