QUOTE(rimkkka2 @ 2017 02 12, 14:13)
<p>Sveika. Antradienį buvau pas savo šeimos daktarą, tai jau buvo 12 sav. Pažiūrėjo per aparatėlį, kad širdutė plaka, paėmė kraujo tyrimus. Dabar vasario 21 d. eisiu pas jordmor. Kažkada turėčiau gauti laišką dėl ultragarso, jį daro čia nuo 17-20 sav. tai nežinau, kada paskirs. Dabar jau man baiginėjasi 13 sav.
Kaip smagu, kad ir Jūs laukiatės. Iš kokio Jūs miesto?
</p>
SVEIKA, NA AS CIA DEL NESTUMO SIO NESU NIEKAD BUVUSI TAI LABAI IDOMU AR GALESIU LANKYTIS IR PAS JORDMOR IR PAS SEIMOS GYDYTOJA, TAI 02.14 EISIU PAS JORDMOR PASKUJ GALVOJU PAS SEIMOS REGISTRUOTIS, BET AS PASIKEICIAU SAVO SEIMOS GYDYTOJA NES MANO ISVYKES IR PAVADUOJA JI KATIK BAIGUSI MOKSLUS TAI PASIKEICIAU I KITA IR MAN SISTEMOJE RODO KAD PAS JA GALESIU EITI TIK NUO KOVO 1 DIENOS TAI IKI TOL EISIU PAS JORDMOR TADA ;) TAI TAVO PIRMAS VIZITAS PAS GYDYTOJA? AS IS KAIMO LENSVIK MIESTELYJE LANKAUSI NES MANO KAIME NERA LEGEVAKT
Papildyta:
QUOTE(rimkkka2 @ 2017 01 15, 22:57)
Labuką merginos. Aš norėjau Jūsų pasiteirauti,kaip sistema Norvegijoje su nėščiosios priežiūra?😊 Laukiuosi pirmojo vaikelio,viskas nauja,neaišku... 🙄 Buvau pas šeimos daktarą,bet ir dar nieko netikrino,nes per anksti 7 sav. 🙄
KAI NUEJAU I REGISTRATURA PAKLAUSIAU KUR PIRMIAUSA MAN REIKIA EITI TAI MAN ISKART PASAKE KAD AS TURIU EITI PAS JORDMOR KURI UZVES KORTELE A4 FORMATO IR PASKUJ JAU GALIMA EITI IR PAS SEIMOS JEIGU NORITE ARBA TIK PAS SEIMOS AR TIK PAS JORDMOR KAIP PACIAI PATINKA
Papildyta:
QUOTE(anze20 @ 2016 09 15, 17:13)
sveikos senai jau buvau uzbegus cia:) na mes jau kaip ir isikure cia norvegijoje:) vaikai lanko mokyklas as lankau norvegu kursus vyras dirba:) Mazelis ir lanko SFO tikrai gan brangiai gaunas nors mes trys dienas tik lankom
SVEIKA AS DEL KURSU KLABOS DOMIUOSI MOKAISI INTERNETU?