Sveikos Greitai baigsis man praktika, tai galesiu miegoti iki ietu O siaip tai man idomu ar as kada nors susirasiu darba?
susirasi susirasi arba jis tave susiras
QUOTE(simasta @ 2016 08 11, 20:15)
susirasi susirasi arba jis tave susiras
Nu labai tikiuosi reikia koki fejerverka gal paleisti, kad mane greiciau rastu
QUOTE(kristucia @ 2016 08 09, 21:20)
Turiu i mokykla vezu, neleidziu vieno nes ju ne pirmas atvejis kada girdziu is mokyklos mokiniu tevu kad vazineja neaiskios masinos ir kviecia berniukus pavezti.. Siaubas kazkoks.. O namie viena palieku nebent kai i parduotuve nulekt reik, zodziu keliom minutem tik..
siaubas...
Su "rugsejo 1 -aja" !!!
QUOTE(artemide23 @ 2016 08 11, 17:48)
Sveikos Greitai baigsis man praktika, tai galesiu miegoti iki ietu O siaip tai man idomu ar as kada nors susirasiu darba?
matyt tas įpatingasis darbas laukia , todėl lėtai keliauja pas tave
QUOTE(*agnyte* @ 2016 08 11, 20:06)
siaubas...
Mačiau jus su pupa Šventojoje , valgėm vienoj kavinėj , buvai su drauge liepos gale , aš ir su visa gauja, norėjau kai prieit jau, nešėt kydašių iš ten
QUOTE(cud@bury @ 2016 08 21, 13:08)
matyt tas įpatingasis darbas laukia , todėl lėtai keliauja pas tave
Mačiau jus su pupa Šventojoje , valgėm vienoj kavinėj , buvai su drauge liepos gale , aš ir su visa gauja, norėjau kai prieit jau, nešėt kydašių iš ten
Galetu jau ir atkeliauti bent jau siais metais
QUOTE(cud@bury @ 2016 08 21, 13:08)
geras ir pazinai? as siaip esu pati is Sventosios, atostogavom pas mama. tai jus ten salia sedejot su daug vaiku? dar vienas vaikas norejo musu vejo maluneli nugrobt nuo vezimo
QUOTE(*agnyte* @ 2016 08 22, 12:58)
geras ir pazinai? as siaip esu pati is Sventosios, atostogavom pas mama. tai jus ten salia sedejot su daug vaiku? dar vienas vaikas norejo musu vejo maluneli nugrobt nuo vezimo
Jo, ašku pažinau .Kaip faina pajūrio mergaitė, man ten patinka, ramuma, tyla palygint ,!!!
Mes ant minkštasuolių sėdėjom didelė kompanija, bet vakai paaugliai, 14,12,6 metų, 6,5 metų, 7 , arčiau fontaniuko ir vaikų aikštutės.
Ten jo vienas viesuliukas lakstė, viską siaubė, visus kibino, ramybės nedavė niekam, per visus staliukus, kokių 3 metų , gal ir pas jus užsukęs buvo
QUOTE(cud@bury @ 2016 08 23, 10:32)
Jo, ašku pažinau .Kaip faina pajūrio mergaitė, man ten patinka, ramuma, tyla palygint ,!!!
Mes ant minkštasuolių sėdėjom didelė kompanija, bet vakai paaugliai, 14,12,6 metų, 6,5 metų, 7 , arčiau fontaniuko ir vaikų aikštutės.
Ten jo vienas viesuliukas lakstė, viską siaubė, visus kibino, ramybės nedavė niekam, per visus staliukus, kokių 3 metų , gal ir pas jus užsukęs buvo
aaa, tada gal ne apie tuos galvoju, nes ten su mazais vaikais buvo gaila, kad nepakalbejom gyvai
QUOTE(*agnyte* @ 2016 08 23, 12:20)
aaa, tada gal ne apie tuos galvoju, nes ten su mazais vaikais buvo gaila, kad nepakalbejom gyvai
Tikrai gaila
QUOTE(Mide @ 2016 08 08, 12:45)
jetus kaip salta!!!
Gal kas turit namie trecioka? Ar leidziat viena eiti i mokykla,paliekat namie viena?
Gal kas turit namie trecioka? Ar leidziat viena eiti i mokykla,paliekat namie viena?
Pas mane pirmokas ir antro kas. Turi abu 100% Sfo, ryte būna, po pamokų dažnai pasiimu kai laisvesnė būnu. Pasilieka vieni porai val namie. Tik neleidžiu į lauką eiti kol manęs nėra. Praeitą savaitę sfo planinės dienos kai buvo, tai pabudavo iki 10-11 ryto kol aš grįždavau. Rasdavau prie kompo grizusi abu.
Man tik įdomu nuo kada gali vieni grįsti namo ir palaukti kodas 2 val kol tėvai grįsta. Nes dabar tai moku už sfo bet jie praktiškai nebūna.