QUOTE(artemide23 @ 2016 05 18, 21:23)
Na, as gimdziau NO ir labai patenkinta
Bet va del keliones, tai sutinku, jeigu toli, tada nekas. Mums reikejo vaziuoti 35-40 minuciu, tai sakyciau visai salia
Man reikejo vaziout apie val., + keltas reikalingas, kurio nepaskubinsi, pavelavai i viena lauki kito+ nakti retai plaukia
QUOTE(*agnyte* @ 2016 05 20, 14:17)
aha, ten. bet as turejau atsispauzdinus. pvz palangoj tik paso uztenka, o del rygos jau nzn
as kaip tik LT bijociau gimdyt. ten jokios pagarbos zmogui, visur tik kysiai, vos ne lekstes su puodeliais savo reikia turet. nu zodziu, bent jau as is kitu mamu toki vaizda susidariau. gal kaip kam pasiseka. o cia man viskas labai labai patiko. akusere rupestinga, tik slapius ranksluoscius ant kaktos dejo, ar LT to sulaukciau, kazin? po gimdymo pusryciai i lova, pries tai paklause ko noresiu. o ka LT, atnes batono rieke, sviesto gabala ir slapiankos griezineli
man vaziuot i ligonine buvo gal 20min, bet stojom kokis 4 kartus maziausiai. per ilgai uzsilaukiau namuose ir jau nebegalejau issedet per saremi, tai prie pat ligonines jau sakiau vyrui, kad lipu lauk ir einu pescia
as gimdziau ir lt ir no, kad lt korupcija pritariu 100pr, bet jeigu no nori serviso irgi reikia moketi uz viesbuti pvz, nemokamai tokios pacios palatos kaip lt, o maistas tai irgi bendras visai ligoninei, nieko specialaus nescioms neduoda. po gimdymo paprastu sumustiniu gavau su suriu. Manau uz gera prieziura Lt (profesionalaus gydytojo) susimoket tikrai negaila, tuo labiau, kad gimdom tikrai ne kas men.
bet siaip tie kysiukai slykstus reikalas. Mano kelione i ligonine No, buvo visiskas kosmaras, galvojau, kad pagimdysiu automobily, iki ko labai nedaug truko
baisiausia, kad nubegus vandenims sake laukt kol prasides skausmai
cia kai tel i ligonine pasiskambinom
o po to visi maloniai klause, oi tai cia tu ta, kuri taip greitai pagimdei
QUOTE(rasyte_ @ 2016 05 20, 21:51)
Sveikos
Duk kartus gimdziau LT, aiksu korupcija nereali.. turi pinigu - apsokines, neturi..na gausi pagalbos, bet per sukastus dantis
Greit isbandysiu NO paslaugas ir naujaja kalnes ligonine
bijau
Anksciau ligonine buvo uz 7-10min kelio, dabar jau reik ilgiau vaziuot, bijau, ar suspesiu
Tikrai suspesi
7-10min kelio-juokas