Įkraunama...
Įkraunama...

Norvegijos pleputės

QUOTE(Liginta @ 2016 03 18, 10:50)
Sveikos ar yra mamu uzsiiminejanciu rankdarbiais? Turiu keleta klausimu smile.gif

As uzsiimu biski, o kas domina?

Buvom pora dienu lyngdal baseine, nu kaip fainai negaliu bigsmile.gif tokia atgaiva sielai ir kunui, su sunum lauke nuo ciuzyklu ciuozinejom biski salta bet uztat kiek energijos po to thumbup.gif negaliu atsidziaugti kaip smagu buvo. Reik kiausiniu nudazyt bet turiu tik svogunu lukstu, tai suds biski, gausis rudi tiktai unsure.gif o gal zinot kaip dar spalvu isgauti?
Atsakyti
QUOTE(dydo @ 2016 03 26, 22:17)
o gal zinot kaip dar spalvu isgauti?

http://www.tavovaika...o.d?id=64551104
Atsakyti
QUOTE(BadTime @ 2016 03 21, 08:14)
Sveikos ,pleputes!;) gal kas padetu del keliu klausimu;)? Pradejau dirbti ,Kai laukiausi 3men. Ir Iki reikiamu (jog gauciau dekreta) 6men. Neisdirbsiu! Tai Kaip gaunasi su Mano motinystes atostogom ? Kuriam laikui mane isleidzia 42/52sav.?
O gal yra kas dirbusios Iki DD ,jog isdirbtu visa laika?

as dabar esu motinystes atostogose. o kas tas DD?
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2016 03 31, 11:26)
as dabar esu motinystes atostogose. o kas tas DD?

Due Date(gimdymo terminas?) tiesiog niekur nerandu ats. Kada turiu gryzt I darba ,jeigu tokio Kaip dekretiniu ismoku negaunu (tiek laiko neisdirbu) ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(BadTime @ 2016 03 31, 10:31)
Due Date(gimdymo terminas?) tiesiog niekur nerandu ats. Kada turiu gryzt I darba ,jeigu tokio Kaip dekretiniu ismoku negaunu (tiek laiko neisdirbu) ? g.gif

mama isleidziama 3sav iki termino ir 6sav po gimdymo negalima jai dirbti. bet jau tau reiketu darbe sneketis del to. nes as sau esu uzsidirbusi atostogas.
Atsakyti
Laba diena,
kažkada jau klausiau temoje, bet nesulaukiau atsakymo, tai dar noriu kartą paklausti...
Planuoju išvažiuoti su vaiku pas draugą į NO ir noriu sužinoti kuo daugiau apie tvarką, taisykles dėl vaikų auginimo ten. Esam išsilavinę, nesam asocialūs ar pašalpų ieškotojai, nei vaiką mušam, nei girtuokliaujam.
Tarkim, ar galiu darželinuką, įspėjus apie tai darželio vadovybę, vežtis atostogauti į Lietuvą dažniau nei numatytos atostogos?
Atsakyti
QUOTE(crumpett @ 2016 04 01, 10:32)
Laba diena,
kažkada jau klausiau temoje, bet nesulaukiau atsakymo, tai dar noriu kartą paklausti...
Planuoju išvažiuoti su vaiku pas draugą į NO ir noriu sužinoti kuo daugiau apie tvarką, taisykles dėl vaikų auginimo ten. Esam išsilavinę, nesam asocialūs ar pašalpų ieškotojai, nei vaiką mušam, nei girtuokliaujam.
Tarkim, ar galiu darželinuką, įspėjus apie tai darželio vadovybę, vežtis atostogauti į Lietuvą dažniau nei numatytos atostogos?

Veztis galit, tik uz darzeli vistiek reikes moketi
Atsakyti
QUOTE(crumpett @ 2016 04 01, 09:32)
Laba diena,

Darzelyje is anksto pranesdavom kad planuojam vykti i Lt. Aukletojos kaip tik visad dziaugdavosi kad vaikai senelius pamatys. Nesuprantu kodel turetu buti negalima. Su mokykla sunkiau, jau turim derinti su atostogom.
Atsakyti
QUOTE(jovitaj @ 2016 04 01, 23:11)
Darzelyje is anksto pranesdavom kad planuojam vykti i Lt. Aukletojos kaip tik visad dziaugdavosi kad vaikai senelius pamatys. Nesuprantu kodel turetu buti negalima. Su mokykla sunkiau, jau turim derinti su atostogom.

kai lt tiek varo ant norvegijos, tai naturalu, kad zmones bijo visko, del to ir klausia smile.gif
Atsakyti
Ot merginukai gerai jum, tokioj pigioj saly gyvenat...Vakar buvom Agrobalt parodoj, vos neysiule masazines sedynes uz 600 eu, aisku norisi labai, bet kaina...Paziurejo vyras Norgej, tai naudota lygiai tokia pat 40-50 eu, o jei nauja 250...Gerai kad neylindau i ta bala ir nenusipirkau..Gal kas esat ka bande, zinot, patarimu turit, nes vyras man jau gatavas foteli naudota nupirkt ir parvezt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2016 04 02, 10:11)
kai lt tiek varo ant norvegijos, tai naturalu, kad zmones bijo visko, del to ir klausia smile.gif

Būtent... Mąstau blaiviai, bet vis tiek kyla daug klausimų ir baimių.
O kokie dar ypatumai, pagrindiniai skirtumai tarp LT ir NO vaikų auginimo?
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2016 04 02, 20:02)
Ot merginukai gerai jum, tokioj pigioj saly gyvenat...

? Jus cia rimtai? g.gif blink.gif
Atsakyti