Įkraunama...
Įkraunama...

Norvegijos pleputės

Jis ziojosi,tik su tuo pagaliuku neuzgreibe ten,neleid giliai kist. Tai tik mate kad balti yra. Reiks eit vel doh.gif O kazin prasytis pas ta pati daktara,ar nera skirtumo pas koki? mes is viso pas savo seimos daktara dar nesam buve lotuliukas.gif doh.gif
Pas mane pavasaris! Plius 12 kazkur, saulike thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mide: 17 kovo 2016 - 19:09
QUOTE(Mide @ 2016 03 17, 20:08)
Jis ziojosi,tik su tuo pagaliuku neuzgreibe ten,neleid giliai kist. Tai tik mate kad balti yra. Reiks eit vel doh.gif  O kazin prasytis pas ta pati daktara,ar nera skirtumo pas koki? mes is viso pas savo seimos daktara dar nesam buve  lotuliukas.gif  doh.gif

As atkaliau technika greit brukstelt su tuo pagaliuku. Ziauru, kai praded makaluot. Geriau gal pas ta pati. Bet cia mana nuomoni. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos ar yra mamu uzsiiminejanciu rankdarbiais? Turiu keleta klausimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mide @ 2016 03 17, 18:08)
Jis ziojosi,tik su tuo pagaliuku neuzgreibe ten,neleid giliai kist. Tai tik mate kad balti yra. Reiks eit vel doh.gif  O kazin prasytis pas ta pati daktara,ar nera skirtumo pas koki? mes is viso pas savo seimos daktara dar nesam buve  lotuliukas.gif  doh.gif

Bet tai ziauru , antibiotikai ne zaislas. Mums nera buve kad nepaimtu tyrimo. O streptokokui antibiotikai eina. Orai dabar tai tik ligom gaudyt, atrodo silta saulute, bet pertraukt greit gali. Mano didysis vien diena sfo be batu lauke ant to zvyro zaide, tipo silta. Mazasis smelio dezej madosi, ten pelke iki uzpakalio. Tai kasdien kombi visa varvanti parvezu.
Atsakyti
nu ka,pakrapste vaikui vel gerkle, krauja paeme, sako tonzilitas.ale nieko baisaus. tyrimas neigiamas. Liko nesupratus kodel antibus israse. Pas ta pati nepavyko daktara papulti verysad.gif
Atsakyti
Laba,
QUOTE(Mide @ 2016 03 19, 17:27)
nu ka,pakrapste vaikui vel gerkle, krauja paeme, sako tonzilitas.ale nieko baisaus. tyrimas neigiamas. Liko nesupratus kodel antibus israse. Pas ta pati nepavyko daktara papulti verysad.gif

Apsidraudė iš anksto doh.gif , sveikatos, pasveiks pipiras smile.gif

Mano dickiui paimt būdavo uj sunku kaip tyrimui nesileisdavo, tik bando kišt, tas užsidaro ir panikuoja, vel bando, net man seselė davė pačiai bandyt irgi nieko, kai prisimenu ir juokas ir ašaros.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cud@bury: 21 kovo 2016 - 07:49
Sveikos ,pleputes!;) gal kas padetu del keliu klausimu;)? Pradejau dirbti ,Kai laukiausi 3men. Ir Iki reikiamu (jog gauciau dekreta) 6men. Neisdirbsiu! Tai Kaip gaunasi su Mano motinystes atostogom ? Kuriam laikui mane isleidzia 42/52sav.?
O gal yra kas dirbusios Iki DD ,jog isdirbtu visa laika?
Atsakyti
Laba merginos ,kur sulinde?Ruosiates Velykoms?
Atsakyti
QUOTE(mazoji feja @ 2016 03 24, 16:25)
Laba merginos ,kur sulinde?Ruosiates Velykoms?

Dirbam. smile.gif
Atsakyti
kas dirba, kas i praktika eina smile.gif
Atsakyti
Baliavoju alc.gif tourist5.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nuo daba laisva busiu 3 dienikes. rolleyes.gif
Atsakyti