Įkraunama...
Įkraunama...

Norvegijos pleputės

QUOTE(dydo @ 2016 02 28, 20:36)
Jei klasioko gimtadienis, tai dedu simta, siaip sutarta 70, bet vieni deda po simta kiti po septynesdiasimt. O draugu giminiu gimtadieniams tai ir dovanu paieskom, bet dazniausiai pinigais tik aisku didesne suma nei 100

Aciu ,nutarem deti 100kr.
Atsakyti
QUOTE(mazoji feja @ 2016 02 26, 22:59)
Taip taip turim ir tokius,perslampa,pabraidyt megeja,pastebejau.....
Intymumas....Ka daryt kai matai,kad vyrui tapai 0 didelis?

mano ir durnuoja.. ko tai nesusineku. ir paciai kazko smegeneles sukas, nieko nenoriu nieko nereik doh.gif
Atsakyti
Sveikutes ar priimsit i savo buri nes planuojam atvykti i norvegija
rolleyes.gif
Atsakyti
Prasom, prasom smile.gif
QUOTE(anze20 @ 2016 03 03, 19:26)
Sveikutes ar priimsit i savo buri nes planuojam atvykti i norvegija
rolleyes.gif

Atsakyti
AS SU TOKIU KLAUSIMELIU.MANO VYRAS TURI LEIDIMA GYVENTI NORVEGIJOJE.JIS PRADIRBES 2.5M NO ISVYKO IS NO I AIRIJA IR MES KARTU ISVYKOM BET MUMS CIA NEPASISEKE IR TURIM GALIMYBE KAD VYRAS GRYTU I NO DIRBTI IR GYVENTI TAI MES PLANUOJAM JAU SU VISAM I NO APSISTOTI .KLAUSIMAS BUTU DEL VAIKU DUKRAI BUS BIRZELI 9M O SUNIUI GRUODI BUS 6M KUR MAN REIK KREIPTIS DEL MOKYKLU IR DARZELIO.ACIU VISIEMS PASISAKANCIOMS
Atsakyti
QUOTE(anze20 @ 2016 03 03, 21:53)
AS SU TOKIU KLAUSIMELIU.MANO VYRAS TURI LEIDIMA GYVENTI NORVEGIJOJE.JIS PRADIRBES 2.5M NO ISVYKO IS NO I AIRIJA IR MES KARTU ISVYKOM BET MUMS CIA NEPASISEKE IR TURIM GALIMYBE KAD VYRAS GRYTU I NO DIRBTI IR GYVENTI TAI MES PLANUOJAM JAU SU VISAM I NO APSISTOTI .KLAUSIMAS BUTU DEL VAIKU DUKRAI BUS BIRZELI 9M O SUNIUI GRUODI BUS 6M KUR MAN REIK KREIPTIS DEL MOKYKLU IR DARZELIO.ACIU VISIEMS PASISAKANCIOMS

Prasom rasyt mazosiom raidem. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(anze20 @ 2016 03 03, 21:53)

bijau pameluoti, bet del darzelio turbut jau pavelavai, nes jeigu nori lankyt nuo rugsejo reikia prasyma parasyti iki vasario vidurio g.gif bet gal iki kovo vidurio, nebeprisimenu tiksliai, jeigu iki kovo 15d tai dar spesi, reikia i komuna kreiptis kurioj gyvensi. Del mokyklos paprasciau, maniski prieme jau prasidejus mokslo metams, tik reikejo palaukt savaitele,kol nusprende i kokia klase paskyrs. sekmes kuriantis smile.gif o i kuria vieta kraustysites?
Atsakyti
QUOTE(dydo @ 2016 03 04, 19:51)
bijau pameluoti, bet del darzelio turbut jau pavelavai, nes jeigu nori lankyt nuo rugsejo reikia prasyma parasyti iki vasario vidurio  g.gif bet gal iki kovo vidurio, nebeprisimenu tiksliai, jeigu iki kovo 15d tai dar spesi, reikia i komuna kreiptis kurioj gyvensi. Del mokyklos paprasciau, maniski prieme jau prasidejus mokslo metams, tik reikejo palaukt savaitele,kol nusprende i kokia klase paskyrs. sekmes kuriantis smile.gif o i kuria vieta kraustysites?

Mazasis turetu pradeti lankyti mokykla, rase jog gruodi sueina 6 metai. Tad del abieju vaiku reikia eiti jau i mokykla.
Papildyta:
QUOTE(anze20 @ 2016 03 03, 20:53)

Sunus turetu pradeti lankyti mokykla, ne darzeli. Vaikai pradeda 6 kalendoriniais metais eiti i mokykla. Del abieju vaiku reikia kreiptis i artimiausia mokykla/ komunna.
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2016 03 04, 19:45)
Prasom rasyt mazosiom raidem.  rolleyes.gif

Atsiprasau kita kart taip padarysiu😊
Papildyta:
QUOTE(dydo @ 2016 03 04, 20:51)
bijau pameluoti, bet del darzelio turbut jau pavelavai, nes jeigu nori lankyt nuo rugsejo reikia prasyma parasyti iki vasario vidurio  g.gif bet gal iki kovo vidurio, nebeprisimenu tiksliai, jeigu iki kovo 15d tai dar spesi, reikia i komuna kreiptis kurioj gyvensi. Del mokyklos paprasciau, maniski prieme jau prasidejus mokslo metams, tik reikejo palaukt savaitele,kol nusprende i kokia klase paskyrs. sekmes kuriantis smile.gif o i kuria vieta kraustysites?

I oije lyg vang komuna😊😊(tiksliai nz kaip vadinas)
Atsakyti
QUOTE(mamce13 @ 2016 03 04, 22:41)
Mazasis turetu pradeti lankyti mokykla, rase jog gruodi sueina 6 metai. Tad del abieju vaiku reikia eiti jau i mokykla.
Papildyta:

Sunus turetu pradeti lankyti mokykla, ne darzeli. Vaikai pradeda 6 kalendoriniais metais eiti i mokykla. Del abieju vaiku reikia kreiptis i artimiausia mokykla/ komunna.

ne nu visai jau as doh.gif man kazkaip ten menesiai pasivaideno biggrin.gif
Atsakyti
ziema ziema biek is kiema gun_bandana.gif
baigiu uzklimpti visur doh.gif noriu zolytes ir snieguoliu lotuliukas.gif
kas geresnio?
Sveika,naujoke mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mide @ 2016 03 07, 16:52)
ziema ziema biek is kiema  gun_bandana.gif
baigiu uzklimpti visur  doh.gif  noriu zolytes ir snieguoliu lotuliukas.gif
kas geresnio?
Sveika,naujoke mirksiukas.gif