Įkraunama...
Įkraunama...

Norvegijos pleputės

Sveikutės, ar niekas iš mūsų negyvena Sandefjorde? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mide @ 2015 12 07, 18:06)
Gal kas esat profsajungoj? kaip ten kas vyksta,kiek kainuoja?

as esu. kainuoja 1,9% nuo algos. ziurekit laiskus, kuriuos gaunat. man buvo atsiunte draudimo pasiulyma, jei nieko nedarai, automatiskai pasitvirtina ir tada kas menesi siuncia fakturas. po to as turejau popierini laiska siust, kad nutraukt. o dabar atejo vel kitoks draudimo pasiulymas, tai ten jei apmoki pirma faktura iki tada ir tada, pradeda galiot. neapmokesi - negalios. kas konkreciau domina?
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2015 12 15, 23:33)
as esu. kainuoja 1,9% nuo algos. ziurekit laiskus, kuriuos gaunat. man buvo atsiunte draudimo pasiulyma, jei nieko nedarai, automatiskai pasitvirtina ir tada kas menesi siuncia fakturas. po to as turejau popierini laiska siust, kad nutraukt. o dabar atejo vel kitoks draudimo pasiulymas, tai ten jei apmoki pirma faktura iki tada ir tada, pradeda galiot. neapmokesi - negalios. kas konkreciau domina?

B sake kad draudimas jau iena i ta ale mokesti. Jam 2% nuo algos. Gal ne taip suprato.
O tai cia vis siuncia kokius pasiulymus?
Atsakyti
QUOTE(Mide @ 2015 12 16, 20:30)
B sake kad draudimas jau iena i ta ale mokesti. Jam 2% nuo algos. Gal ne taip suprato.
O tai cia vis siuncia kokius pasiulymus?

man dar kazkokius ekstrinius buvo pora kartu atsiunte, papildomai moket reiketu uz juos.
Atsakyti
Laba visoms!
Vis paskaitau kaip gyvenat jūs, bet pati neparašau.. pastaruoju laiku buvo tokių problemų, kad brr.. nesinorėjo skleisti liūdnos nuotaikos. Ypatingai, kai toks gražus metas prieš akis smile.gif Kalėdų eglės papuoštos turbūt pas visas, dovanos supirktos.. mes šeimoj tai šiemet ypatingai ramiai sutiksim šventes smile.gif
Žinot, mamytės, noriu paklausti nešventiško klausimo, bet labai aktualaus man.

Nėštumo metu, darant ultragarso tyrimą, reikia šlapimo tyrimo.. taip parašyta ant informacinio lapo. Tačiau, nesupratau, ar man tą indelį reikia neštis iš namų (na kaip Lietuvoj sistema), ar ligoninėje galėsiu tai padaryti? Nes kiek teko susidurti, tai mūsų vietinėje poliklinikoje viskas vietoje būna.. o čia iki ligonines man 200km važiuoti. Tai vat nežinau sistemos :/
Atsakyti
QUOTE(ailyn @ 2015 12 19, 19:52)
Laba visoms!
Vis paskaitau kaip gyvenat jūs, bet pati neparašau.. pastaruoju laiku buvo tokių problemų, kad brr.. nesinorėjo skleisti liūdnos nuotaikos. Ypatingai, kai toks gražus metas prieš akis smile.gif Kalėdų eglės papuoštos turbūt pas visas, dovanos supirktos.. mes šeimoj tai šiemet ypatingai ramiai sutiksim šventes smile.gif
Žinot, mamytės, noriu paklausti nešventiško klausimo, bet labai aktualaus man.

Nėštumo metu, darant ultragarso tyrimą, reikia šlapimo tyrimo.. taip parašyta ant informacinio lapo. Tačiau, nesupratau, ar man tą indelį reikia neštis iš namų (na kaip Lietuvoj sistema), ar ligoninėje galėsiu tai padaryti? Nes kiek teko susidurti, tai mūsų vietinėje poliklinikoje viskas vietoje būna.. o čia iki ligonines man 200km važiuoti. Tai vat nežinau sistemos :/

Manau skirtingai smile.gif Pvz man gydytoja buvo davusi kelis indelius, tai iki pat nestumo galo man ju uzteko. Kitos perkasi indelius vaistineje, tad sunku pasakyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2015 12 19, 19:47)
Manau skirtingai smile.gif Pvz man gydytoja buvo davusi kelis indelius, tai iki pat nestumo galo man ju uzteko. Kitos perkasi indelius vaistineje, tad sunku pasakyt smile.gif

mm, supratau.. na gydytojas man nieko nesakė ir nieko nedavė, tai matyt teks jei ką, apsidrausti ir iš namų vežtis, jei ligoninėje neduos indelio biggrin.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ailyn @ 2015 12 19, 23:24)
mm, supratau.. na gydytojas man nieko nesakė ir nieko nedavė, tai matyt teks jei ką, apsidrausti ir iš namų vežtis, jei ligoninėje neduos indelio biggrin.gif ačiū  4u.gif

Na, pacioje ligonineje, tai turetu duoti, manau, as is namu visada nesdavau slapima. smile.gif
Atsakyti
as pati pirkdavaus indelius.
ir siaip reikia rytinio slapimo, pradzioj biski nuleist ir tada i indeli smile.gif

Papildyta:
tik jei man butu reikeje vaziuot gimdyt 200km, butu amen... as vos 20km datraukiau, vyras vis stovinejo, nes negalejau issedet.
Atsakyti
Labas merginos, su Kalėdomis jus visas ir jūsų šeimynas 🎄🎅🏻!
Atsakyti
Sveikos mamytes,gyvenam turbut visos gamtos apsupti...tad iskilo jau klausimas,reikes issirinkti vezima...Kaip?😧kad butu:lengvas,patvarus,manevringas,kad tiktu lelytei Nuo Gimimo. kokius jus turit?😍
Atsakyti
Su graziausiom metu sventem visas, noru issipildymo ir ramybes Jusu namuose.
Atsakyti