QUOTE(BASH @ 2016 09 08, 10:04)
Nu jo, požiūris jūsų tipiškas. Tikriausiai čia kalba eina apie žemiausią segmentą. Mano šeima ir nuomoja NT ir nuomuojasi NT. Niekada nekilo problemų dėl vaikų, šunų. Jei būstas man patinka, o šeimininkui vaikai problema tiesiog pasiūlau dvigubą/trigubą užstatą ir visi zyzimai baigiasi.
Sakau, įvertink kiek kainuos perdažyt tas tavo jautrias sienas? Kiek kainuoja tavo nuostabi sofa? Sakai kilimą suės mano šuva? Kiek tas kilimas kainuoja? Aha užstato nori 600 EUR? Ok sutariam, duodu užstatą 1500 ir būk sau ramus tada.
Sakau, įvertink kiek kainuos perdažyt tas tavo jautrias sienas? Kiek kainuoja tavo nuostabi sofa? Sakai kilimą suės mano šuva? Kiek tas kilimas kainuoja? Aha užstato nori 600 EUR? Ok sutariam, duodu užstatą 1500 ir būk sau ramus tada.
Na, mano supratimu uzstatas 600 ar "net" 1500 EUR ir yra jusu ivardytame segmente. Ne paciame zemiausiame bobuciu, bet chrusciovkiu.
Jusu ironiskai isvardyta "nuostabi sofa" ar kilimas gali buti gerokai per brangus kasnelis benamiui sunekui, jeigu kainuoja po kelis tukstancius. O del jautriu sienu perdazymo tai siuo metu esu procese. Tai toli grazu ne tukstantis ar du.
Dziaugiuosi, kad yra didziulis pasirinkimas tiek nuomininkams, tiek nuomotojams. Galima rasti ir uz 100 EUR ir uz 5000 EUR. Su vaikais ir be ju, su sunimis ir be ju. Manau, galima butu rasti ir su krokodilu jeigu suderinsite interesus. Tai dvieju pusiu susitarimo reikalas. Ir kiekvienos puses sprendimai verti gerbimo. As turiu blogos patirties is nepatyrimo, todel vengsiu sunu, vaiku ir pan.