Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų asocijacija,

OMG. Tai karas ja pradetas - jusu priesas i jusu buta ir i jusu geruma nusivale kojas. Bet gi galite pasielgti krikscioniskai, ir atsukti kita zanda biggrin.gif


Del antstolio - TAIP, nes prasidejus bylinejimuisi, buve nuominikai butinai pasakys, kad ne jie taip paliko, o jus ar kiti nuomininkai suniokojo.

sakote neaisku kuo teismas baigsis? betgi jusu pacios nuorodoje aiskiai parasyta, juodu ant balto. tenkino kone visus ieskovo reikalavimus, isskyrus antstolio islaidas (kas man teisine prasme pasirode keista). Ir dar sitoj nutarty keista, kad nesumazino netesybu. Bet - nutartis apylinkes teismo, teisejas ne dievas, jam siandien gali atrodyti vienaip, rytoj - kitaip.

del islaidu - i bala krites, sausas neislipsi. Tiesiog reikia paciai apsispresti, ar toliau geri skleisti, ar savo turta saugoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realesne: 26 birželio 2016 - 21:02
QUOTE(ego @ 2016 06 26, 20:56)
Netoli pažengėme nuo tų, kur išprievatautas moteris sodina į kalėjimą kaip nusikaltusias moralei ...

atvira - mes visai niekuo toliau nepazengem. Auka ir taip pati del visko kalta, a ko ejai, ko apsirengus buvai, kaip buvai, kam pinigus spintoj slepei, kad rado ir pavoge, kam vagiui duris atidarei, nes reikejo itart, kad apvogs, kam investavai, pralobt norejai, tai ubagauk dabar, kam nuomojai, kodel uzstato nepaemei ir t.t. Niekas cia pas mus ne kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2016 06 26, 21:02)

del islaidu - i bala krites, sausas neislipsi.  Tiesiog reikia paciai apsispresti, ar toliau geri skleisti, ar savo turta saugoti.


Suprantu. Aš ne iš humanizmo, patikėkite, tiesiog rūpesčių dar vis bandau išvengti. Žinau, kad paskui vaistams daugiau reikės smile.gif Ir dar su mūsų teisine sistema gali išeiti iš šitos mėsmalės su absoliučiai kritusia saviverte. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2016 06 26, 21:15)
atvira - mes visai niekuo toliau nepazengem. Auka ir taip pati del visko kalta, a ko ejai, ko apsirengus buvai, kaip buvai, kam pinigus spintoj slepei, kad rado ir pavoge, kam vagiui duris atidarei, nes reikejo itart, kad apvogs, kam investavai, pralobt norejai, tai ubagauk dabar, kam nuomojai, kodel uzstato nepaemei ir t.t. Niekas cia pas mus ne kitaip.


taigi, o jeigu renkiesi nuomininkus be vaikų ar šunų - diskriminuoji. Velniai rautų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2016 06 26, 17:06)
Bet ne gailet kitu reikia, nes musu niekas negailes, o galvot reikia apie SAVO turta. Juk nuomotojas daugiau rizikuoja nei nuomininkas. O jei kazkas verkia, kad pinigu neturi, bedos begalines, tai nera ir ko tiketis, kad paskui tai jau pinigu visad tures, kad ir tiems mokesciams.
Labai teisingai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ego @ 2016 06 26, 21:47)

taigi, o jeigu renkiesi nuomininkus be vaikų ar šunų - diskriminuoji.  Velniai rautų  lotuliukas.gif

tai jau tikrai lotuliukas.gif tipo, savininkas bet kam privalo nuomot, rinktis jam negalima. Tegul tada pats buta perka ir pirmam pasitaikiusiam zmogenui isnuomoja.

As jau buvau isnuomojus ir seimai su vaiku, ir su katinu. Isvada: daugiau savo klaidos nekartosiu, kad ir diskriminuosiu bigsmile.gif Tiesa, as dabar kai ieskau kitu nuomininku, tai is karto skelbime rasau: dirbanciai moteriai isnuomosiu buta su baldais. O kai jau skambina, tai klausiu keliese zada gyvent. Tada ir pasisako ar viena, ar su draugu, ar su 3 vaikais blink.gif Tokiai pasakiau, kad kambarys nedidelis, nebus kur visu suguldyt ir rasomam stalui vietos irgi nera, tai moterele "ai, vyriausia ant grindu paguldysiu, o pamokas virtuvej paruos". Na, jooooo...reikia man tokios bedos, jei neistengia 2 kambariu buto issinuomot (pas mus nuoma mieste gan simboliska), greiciausiai bijo mokesciu neisgalet apmoket, tai nei man laiku mokes, nei iskrapstyt pavyks.
Atsakyti
Gavau šiokią tokią kompensaciją 4u.gif Žinoma, nuostolių liko nemažai, ypač kad reikės rūpintis remontu, turiu galvoje laiko ir nervų sąnaudas. Pakovoti reikėjo ne vienu frontu ... Ir mano išvada - geruoju neatgausi niekuo, nuomininkų filosofija kaip ir skolininkų: skoliniesi svetimus, atiduodi savus lotuliukas.gif
Dėkui visoms už palaikymą ir pamokymus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ego: 28 birželio 2016 - 18:11
QUOTE(ego @ 2016 06 26, 19:22)


Mes, žinokit taip ir padarėmė. Apsiėmėm visus nesumokėtus mokesčius. Visus kitus nuostolius, kad tik žmogus išeitų. Nuostolio patyrėm aišku nemažo, dabar plius remontai ir visa kita. Bet, svarbu pagaliau atlaisvino.

Dėl mokesčių, taip neteisinga praktika. Gyventojas turėtų išeidamas ir skola išsinešti. Užsienyje tai būtent taip ir yra. unsure.gif
Atsakyti
Teko pernuomuoti buta pries rugsejo 1. Netycia taip gavosi. Kaina buvo (tvarkingo suremontuoto buto normaliom saskaitom) mazdaug 15 proc. mazesne nei analogu/ atitinkanti birzelio kainas su prierasu "atsiprasome, bet su vaikais ir naminiais gyvunais nenuomuojame. minimali sutarties trukme 1 metai". Norinciu daug. toks laikas.

Taip pikta likau del kai kuriu "nervu gadintoju" 2 poros skambino po mazdaug 3-5 kartus su ivairiausiais klausimais, dokumentu uzklausimais, vizitais 8-9 val. vakaro. sutarties prasymais ir... galu gale pradedavo spausti del trumpesnes 9 men sutarties (1 vnt), kiti (po n skambuciu, kai jaus skelbime ir pokalbyje ir susitikime pasakyta ne maziau 12 men pasirode, kad tik 6 men noretu gyventi ir dar vaika turi) ar dar su prasymu "pakeisti" kelis metus naudota, ne neidealu balda (tvarkinta, bet jau naudota). "jei jau del kainos nesiderama"/ o "ka cia jums reiskia" "mes juk ne milionieriai".


nesuprantu, kam mano ir savo laika gadinti. apsitarti ir tik jau susitikus "uzstatui" salygas pradeti kelti.

zodziu. laiko gaila tokiems. kai jau atsisakiau ir pradejau chamiskai trumpai sneketis - iskart atsirado keli norintys be pretenziju su rekomendacijom. ka ant mandagaus "karklo" visos "ozkos" lipa??

nezinau kodel, bet persasi isvada, jei jau malonus savininkas, tai galima "ant galvos lipti", o jei chamas - tai maziau nervu tampo.
Atsakyti
o kaip jus tuos vaikus"suganot" , realiai gali vienas ateit apsiziuret buto, issinuomot, o kita diena su vaikais isikraustyt ir taip gyvent kol jus uzklupsit?
Atsakyti
Su vyru turime NT turto užsienyje ir norime gyventi Lietuvoje.NT užsienyje nenorime parduoti, nes krizė ir gautume tik grašius. unsure.gif Ar įmanoma misija nuomuoti butą užsienyje ir gyventi Lietuvoje? g.gif O gal darote atvirkšiai - nuomuojate Lietuvoje ir gyvenate užsienyje, ar įmanomas toks dalykas? g.gif
Atsakyti
O gal darote atvirkšiai - nuomuojate Lietuvoje ir gyvenate užsienyje, ar įmanomas toks dalykas? g.gif
[/quote]
Zinoma, kad imanomas. Daugybe zmoniu taip daro. Tik administravimas ir prieziura turi savos specifikos.
Papildyta:
QUOTE(GITALE @ 2016 08 28, 17:16)
o kaip jus tuos vaikus"suganot" , realiai gali vienas ateit apsiziuret buto, issinuomot, o kita diena su vaikais isikraustyt ir taip gyvent kol jus uzklupsit?

Pazyma apie seimos sudeti. Neiprasta Lietuvoje to reikalauti. Nezinau...
Atsakyti
QUOTE(Lybera @ 2016 08 28, 18:23)
Su vyru turime NT turto užsienyje ir norime gyventi Lietuvoje.NT užsienyje nenorime parduoti, nes krizė ir gautume tik grašius.  unsure.gif  Ar įmanoma misija nuomuoti butą užsienyje ir gyventi Lietuvoje?  g.gif  O gal darote atvirkšiai - nuomuojate Lietuvoje ir gyvenate užsienyje, ar įmanomas toks dalykas?  g.gif
O kodėl turėtų būti neįmanoma? smile.gif
Atsakyti