QUOTE(Eyore @ 2015 11 12, 19:37)
Is kokios jie salies, jei nepaslaptis? visur jiems salta matyt butu.
Tie patys, kur visur salta...
QUOTE(maksas @ 2015 11 12, 20:06)
QUOTE(Realesne @ 2015 11 12, 22:36)
Cia civiliniai santykiai, ne policijos reikalas.
Šitą girdėjus, bet galvojau gal netyčia...
QUOTE(FLight @ 2015 11 12, 22:42)
Ir jį LABAI sunu išnaikinti, kenkia sveikatai ir kt. O kitiems nuomininkams butas su pelėsiu - didelis trūkumas, aš pvz nuomininko vietoje nė už ką tokio nesinuomočiau...
aha, aš ir nesinuomuočiau, bet atsimink, kad butą irgi reikia prižiūrėti ir pas mane buvo punktas sutartyje, kad pastebėjus kažkokius gedimus ir pan, iškart informuoti nuomininką, kad šalintų pasekmes, o aš sužinojau, kai jau buvo visiškai išvešėję, nu ir buto pastoviai drėgno laikyti gi negalima.
QUOTE(ego @ 2015 11 12, 23:27)
Gal derėtų nuomininkams, kurie užveisė pelėsį, šitą psl. parekomenduoti prieš išsikraustant. Žvilgterėjau į kainas - užjaučiu
http://www.pelesiona...inimo-paslaugos
tai va... man jų žalos pridarymas, kainuos daugiau nei tas dviejų mėn depozitas.
Tai va, update'as pagaliau išsikraustė, turbut užknisau as juos... Bet santazuoja dabar su raktais... mazdaug raktu neatiduosim kol neatvaziuosiir negrazinsi depozito, o tada paduosim mokescius plius nuoma.
Raktas pofyg, pasikeisiu spyna, bet ar dar yra vilties kazkokius papildomus pinigus uz zala atgauti? gal pagasdinti, kad nagrinesiu teisine eiga?