QUOTE(Ciccio @ 2015 11 03, 12:55)
yra variantas butą parduoti. Nuomininkams nėra svarbu ar virtuvės komplektas gamintas pagal užsakymą ar pirktas standartinis - tai vertę turi tik savininkams. Kas gali tokio nutikti plytelėms? Parketas - vėl gi, jis vertę turi tik savininkams. Jei jau taip sudėtinga suvokti, kad dažnam žmogui Lietuvoje nuoma yra tik tarpinė stotelė, ir jam nereikia nei parketų, nei super-technikos ar super-plytelių ir pagamintų pagal užsakymą baldų, tuomet išties, tokiem savininkams butą reikia parduoti, o ne gadinti sau ir kitiems nervų.
Įsivaizduoju, jei pačiai tektų nuomotis butą, ateini į tokį muziejų ir supranti, kad niekada čia negalėsi jaustis laisvai - tai žiūrėk ko neišpilk, tai su batais nevaikščiok, tai nekabink lentynos, tai neduokdie kažkas sulūš/nukris. Tfu. tada jau geriau šuns būda. o šeimininkai - ooo, o čia pagal užsakymą daryta, oooo o čia kokia buitinė technika, oooo aaaa uuuu. Lyg nuomojame bute man būdų skirtumas kur šikti - į paprastą klozetą ar į auksinį.
Įsivaizduoju, jei pačiai tektų nuomotis butą, ateini į tokį muziejų ir supranti, kad niekada čia negalėsi jaustis laisvai - tai žiūrėk ko neišpilk, tai su batais nevaikščiok, tai nekabink lentynos, tai neduokdie kažkas sulūš/nukris. Tfu. tada jau geriau šuns būda. o šeimininkai - ooo, o čia pagal užsakymą daryta, oooo o čia kokia buitinė technika, oooo aaaa uuuu. Lyg nuomojame bute man būdų skirtumas kur šikti - į paprastą klozetą ar į auksinį.
jums su teksto suvokimu kažkokių sunkumų yra? Kur aš rašiau, kad nuomininkas turi vertinti parketą ar pagal užsakymą gamintus baldus ir neduok die nesiliesti, nečiupinėti ir išvis oru skraidyti? Aš tiesiog atsakiau į prieš mane pasisakiusios narės postą, kad labiausiai nuomai pasiteisina butą įrengti ekonominės klasės medžiagomis, bet ne visi ruošia butą specialiai nuomai. Labai dažnai būna, kad savininkai įsirengia butą SAU, po kelių metų išnuomoja ir tokiu atveju nelupsi lauk tų sudėtų brangesnių apdailos medžiagų ar baldų. TIK TIEK ir norėjau pasakyti, kad ne visiems išeina daryti tą pasiteisinantį, (t.y. ekonimiškai įrengti but nuomai) variantą, dėl to ir kyla čia diskusijos.