QUOTE(katyte pelyte @ 2015 11 28, 23:18)
Paprotinkite, ką ypatingo gali pasiūlyti tarpininkai, ko negalime padaryti mes patys? Kiek man skambino tarpininkų, visi aiškino, kad perfotkins butą (nors man, subjektyviai žiūrint, skelbime fotkės geros kokybės, vaizdas be jokių skalbinių, ismėtytų žaislų ir pan.), aišku išims mūsų skelbimą ir po kiek laiko ìdės naują skelbimą su naujomis fotkėmis. Kai pradėdavau aiškintis, ką jie darys toliau, nei vienas nepasakė konkrečiai, tik visi siūlė susitikti ir pasikalbėti. Neturiu tiek laiko, kad susitikčiau su daugiau nei 20 tarpininkų, kad išsirinkčiau geriausią pasiūlymą.
Ką gi jie toliau daro? Reklamuoja? Ieško pirkėjų tarp savo klientų?
Jei taip, tai kas jiems trukdo tai daryti ir nepasirašius sutarties su mumis?
Nuo lapkričio 1 nepaskambino ji vienas pirkėjas. Kainos dar nenuleidome. Man tikrai labai keista, aš įsivaidzuoju, kad jei pvz aš noriu buto, bet jis man
kiek per brangus, tai asbent jau paziureciau tą būta, kuris man patiko nuotraukose, pasikalbėti su su pardavėju , pasiderėciau dėl kainos. Mūsų atveju - absoliutus nulis. Neįsivaizduoju kokia stebuklingą išeitį man gali pasiūlyti brokeriai
Šitoje temoje, kiek ankstesniuose postuose buvo gerų minčių dėl pardavimo per brokerius be sutarčių
Jei šiek tiek per aukšta, tai galima ryžtis apžiūrėti, bet jei stipriai per aukšta, tai vistiek gi suvoki, kad nenuleis per pusę ar trečdaliu, ir negaišini nei savo nei pardavėjo laiko. Ieškojau be filtrų, tiksliau su didele atsarga, nuleido apie 10 proc., bet tai buvo dugno laikai. Pardavinėjo per brokerę,kuri tikrai puikiai sustygavo visą procesą tiek man tiek parduodantiems. Aišku pardavėjams tai kainavo.
Jūsų skelbime iš pradžių nurodytas plotas 81.61, o tekste 61.61.