Įkraunama...
Įkraunama...

buto pardavimas: per agentūrą ar patiems?

QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2015 11 09, 11:27)
Net filtruojuosi ieškodama konkrečiai pagal kainą, nes numatę pinigų skirti tiek ir tik tiek. Gal kam ir smulkmena 10-20 tūkstančių

Niekad taip nefiltruoju....Pirmiausia žiūriu, kad man tiktų ir patiktų, tik tada kainą smile.gif ....Iš patirties galiu pasakyti, kad net 30000 ir dar daugiau galima nuderėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rūtelė.ramunėlė: 09 lapkričio 2015 - 11:15
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2015 11 09, 10:27)
Nelabai ir sulauksite,, jei kaina užkelta per daug  unsure.gif
<...>
Tai jei jūs užsimetę kainą su avansu, kad kas domėsis rimtai, tada nuleisit, žinokit, kad potencialus klientas jūsų buto gali net nepamatyti.

Labai pritariu. Pati dairausi, bet Jusu skelbimo nemaciau, nes paieskoje visada uzsidedu ribas kainos, taigi tie tokie uzbranginti man net nerodomi rezutatuose.
Kaina tikrai nereali
Papildyta:
QUOTE(rūtelė.ramunėlė @ 2015 11 09, 11:09)
Niekad taip nefiltruoju....Pirmiausia žiūriu, kad patiktų, tada kainą....Iš praktikos galiu pasakyti, kad net 30000 ir dar daugiau galima nuderėti mirksiukas.gif

30 K euru nuo 100K Euru?? Norit pasakyti zmones ant dvieju kambariu buto uzsimeta net 30K?
Atsakyti
QUOTE(arilina @ 2015 11 09, 12:12)
30 K euru nuo 100K Euru?? Norit pasakyti zmones ant dvieju kambariu buto uzsimeta net 30K?

taip, pvz. dar litais kainavo 360000 - parduoda už 280000....Tie, kur brangesni, dar daugiau nuleidžia....Labai daug tokių pvz. žinau.
Atsakyti
QUOTE(rūtelė.ramunėlė @ 2015 11 09, 11:22)
taip, pvz. dar litais kainavo 360000 - parduoda už 280000....Tie, kur brangesni, dar daugiau nuleidžia....Labai daug tokių pvz. žinau.

oho, idomus zmones
Atsakyti
QUOTE(rūtelė.ramunėlė @ 2015 11 09, 12:09)
Niekad taip nefiltruoju....Pirmiausia žiūriu, kad man tiktų ir patiktų, tik tada kainą smile.gif ....Iš patirties galiu pasakyti, kad net 30000 ir dar daugiau galima nuderėti mirksiukas.gif

Matai, tie , kurie man patiktų kainuoja dvigubai nei aš galiu sau leisti lotuliukas.gif Tai kadangi ieškau realiai, o ne svaigstu pažiūrėti ir pasvajoti, žiūriu labai konkretų kainų diapazoną, su konkrečiais rajonais, konkrečiu šildymu, konkrečiu namo tipu ir konkrečia gyvenamo ploto kvadratūra.

Šai jums ir atsakymas, kodėl jūsų butu domisi tik agentūros wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2015 11 09, 12:53)
Šai jums ir atsakymas, kodėl jūsų butu domisi tik agentūros wink.gif

Kol kas.....Aš savo butą irgi pradėjau pardavinėti nuo ženkliai didesnės kainos...Po to palaipsniui nuleisdavau. Pardaviau už labai padorią kainą, tikrai didesnę nei rinkos. smile.gif
Nors žmonės ėjo žiūrėti ir tada, kai kaina buvo labai labai didelė. Visada buvo besidominčių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rūtelė.ramunėlė: 09 lapkričio 2015 - 12:14
Dėl būsto kainos norėčiau pasisakyti atstovaudama brokerių pusę. Visada klientą informuoju apie realią rinkos kainą, supažindinu su pardavimo statistika. Natūralu, kad pardavėjas nori gauti daugiau. Tad klientui savo kainos neperšu, tik REKOMENDUOJU. Jei nėra skubus pardavimas, išbandom pirkėjų aktyvumą ir susidomėjimą. Na, jei visiškas štilis arba tik skambučiai, o apžiūrų nėra, tai analizuojam konkurentus ir darom išvadas pagal kliento poreikius.

Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2015 11 09, 12:53)
žiūriu labai konkretų kainų diapazoną....

jei būčiau laikiusis tokio požiūrio, nieko neturėčiau iš to, ką turiu biggrin.gif
viskas, ką nusipirkau, pagal pirmines kainas buvo ne mano kišenei...kad ir tarkim sodyba, kurią nupirkau beveik perpus pigiau pradinės kainos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rūtelė.ramunėlė: 09 lapkričio 2015 - 14:03
QUOTE(rūtelė.ramunėlė @ 2015 11 09, 14:56)
kad ir tarkim sodyba, kurią nupirkau beveik perpus pigiau pradinės kainos.

bet jei sodybos savininkai būtų pardavinėję už trečdaliu mažesnę kainą, galbūt jie būtų sulaukę savo pirkėjo, ir jiems nebūtų reikėję nuleisti 50 proc. 4u.gif

čia mano filosofinis pamąstymas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumzirge: 09 lapkričio 2015 - 14:34
QUOTE(laumzirge @ 2015 11 09, 15:33)
bet jei sodybos savininkai būtų pardavinėję už trečdaliu mažesnę kainą, galbūt jie būtų sulaukę savo pirkėjo, ir jiems nebūtų reikėję nuleisti 50 proc. 4u.gif

čia mano filosofinis pamąstymas ax.gif

ten buvo kiek kitaip
radau skelbimą, labai patiko vieta... miškų apsupty, prie pat ežero wub.gif ... kaip čia rašė, svajojau ir svaigau biggrin.gif
kainos nenuleido nė kiek...pardavinėjo, pardavinėjo labai ilgai...po to skelbimas dingo, telefono neišsisaugojau, bet kur randasi atsiminiau...Vasarą su vyru važiavom per kaimus ieškodami sodybos...Sakau, užsukim, pasidomėkim ar aną pardavė....
Kaime žmonių paklausinėjau, sako, kad nepardavė jos, mano svajonės .... Susižinojau savininkės tel. nr. Paskambinau, klausiu - parduodat? Ai, sako, atsibodo pardavinėt, pavargau..... Pati pasiūlė beveik perpus mažesnę kainą , dar mano tėvai, kiek trūko, pridėjo ir nupirkom. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rūtelė.ramunėlė: 09 lapkričio 2015 - 14:57
QUOTE(rūtelė.ramunėlė @ 2015 11 09, 15:47)
ten buvo kiek kitaip
radau skelbimą, labai patiko vieta... miškų apsupty, prie pat ežero wub.gif ... kaip čia rašė, svajojau ir svaigau biggrin.gif
kainos nenuleido nė kiek...pardavinėjo, pardavinėjo  labai ilgai...po to skelbimas dingo, telefono neišsisaugojau, bet kur randasi atsiminiau...Vasarą su vyru  važiavom per kaimus ieškodami sodybos...Sakau, užsukim, pasidomėkim ar aną pardavė....
Kaime žmonių paklausinėjau, sako, kad nepardavė jos, mano svajonės .... Susižinojau savininkės tel. nr. Paskambinau, klausiu  - parduodat? Ai, sako, atsibodo pardavinėt, pavargau..... Pati pasiūlė beveik perpus mažesnę kainą ir nupirkom. smile.gif

Bet tai daugiau išimtis nei taisyklė. Jei pardavėja būtų pasiūliusi protingą kainą, tą sodybą būtų pardavusi greitai ir brangiau nei kad gavo dabar. Ir žinot... Turtas turtui nelygu. Sodyba valgyti neprašo. Koks 4 kambarių butas - prašo, ypač žiemos metu biggrin.gif
Atsakyti
As irgi ziuriu pagal kainas, suprantu, kad galima deretis, bet proto ribose, tikrai ne perpus, o i ilgai stovincius skelbimus, nu metus ar du, ziuriu itariai - arba kaina nereali, neadekvati ir net juokinga, arba nenuleidzia, arba yra kazkoks nematomas brokas. Ir tokie sentimentai kaip irenginejau sau, dalele saves ideta ir pan man neidomus, uz juos neketinu moketi, taciau ivertinciau grindu kokybe, pvz tikras medis, plyteles ir pan.

Buvo neseniai toks juokingas skelbimas skelbiu.lt, deja, nerandu nuorodos, skambejo mazdaug taip: parduodu pries 20 m. prabangiai irengta buta, o nuotraukose - iskritusios sienu plyteles ir pan lotuliukas.gif Juk nerealu pardavineti kaip nauja, reik atsizvelgt i nusidevejima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GammaOrionis: 09 lapkričio 2015 - 15:31