QUOTE(rūtelė.ramunėlė @ 2015 10 29, 13:33)
kalbu apie brokerių sąžiningumą, kaip jiems "rūpi" pardavėjo interesai. Kaži ar savo mamos butą už tiek parduotų. Išeina taip - jei žmogus nesiorientuoja NT rinkoje (patys patraukliausi klientai) - jį apgaus ir parduos jo butą labai greit už ženkliai žemesnę nei rinkos kainą. Jei žmogus orientuojasi NT rinkoje - tai kam jam tada brokeriai - jis ir taip parduos savo butą už gerą kainą. Taip, yra kategorija žmonių, kurie gaudosi NT rinkoje, bet dėl vienų ar kitų priežasčių nepardavinėja patys - pvz. gyvena užsienyje ar nenori gaišti savo laiko važinėjimams ir rodymams ir t.t.
Aš orientuojuos rinkoj, bet pas mane yra ir kitų reikalų
O brokeris dirba savo darbą taip ar taip, kartu palengvina ir mano gyvenimą.
QUOTE(looo @ 2015 10 29, 13:51)
*o kai RIMTAI dirba, jus jam mokate? -> o kai mokate, jis jums nuolaida padaro?(juk draugelis)-> o jei padaro, ar nemanote kad jus jam nasta, skambinant po n kartu ir is jusu jokio biznio? -> o jei mokate NORMALIAI , ar nesijauciate apgauta, ir nelieka jokiu nuoskaudu, kad seip per draugyste galetu kaip ir padaryti nuolaida.....
ka norejau pasakyti, kad su draugais pazystamais taip ir gaunasi, jei imi $ buni kaltas, jei nepaimi, tada pradeda lipti ant sprando, kiti net nesijaucia kad zmogus is to gyvena...todel ir parasiau draugus pakonsultuoji, patari , ir toliau siunti pas kolegas. NES KITAIP BEVEIK VISADA GAUNASI SUDAS, VISUOSE DARBO SRITYSE!
ir juk tikriausiai neskambintumeye svetimam zmogui po n kartu metuose, jausdama kad jus uz tai turite susimoketi. viskas priklauso nuo morales vieno ir kito. nes gaunasi kaip poste auksciau apie vienisa mociute ir serialus.
* turejau omeny kad apsiima prekiauti tavo butu -vien del to kad savo portfolio tureti ji kaip blogio pvz. Todel ir stebiasi zmones, kodel gi niekaip neparsiduoda tas butelis...cia velgi viskas priklauso nuo morales
Su mielu noru mokėčiau normaliai, koks skirtumas ar draugui ar kitam brokeriui?
Bet šiaip padaro nuolaidą ir niekam aš ant galvos nelipu ir neskambinėju kaip prietranka po N kartų. Jeigu būčiau našta manau rastų būdų kaip atsimazinti, pasakytų, kad ir taip per daug turi darbo, neturi laiko ir t.t. ir t.t. Nespręskit pagal savo pažįstamus, mano santykiai su mano giminėmis ir draugais pakankamai geri, kad jų prašyti paslgaugos. Jie žino, kad bet kokiu metu galės kažko prašyti ir manęs.
Koks skirtumas kas ką parodys. Nu parodys baisų butą ir ką? Niekas buto neperka iš trijų peržiūrėtų variantų. Žmonės kurie ruošiasi kažką pirkti dažnai seka rinką N laiko ir tikrai žino kokius butus galima rasti už atitinkamą kainą.