tokiu atveju labiau viliotų kavos puodelis.
o atėjus apžiūrėti - obuolių pyrago su cinamonu kvapas
QUOTE(Karusia @ 2017 02 18, 20:04)
tokiu atveju labiau viliotų kavos puodelis.
kaip kam manes tikrai jaukiai nenuteiktu seimininku vestuviu ir puses gimines nuotraukos ant sienu nemanau, kad jas nukabinti butu labai sunku
o kavos ir pyrago tikrai atsisakyciau, nes ieskau busto, o ne pasisedejimo pas kazka Zmones labai skirtingi, todel paravinejant labai svarbu kuo maziau primesti ta "jusu namu aura"
QUOTE(arilina @ 2017 02 19, 18:35)
kaip kam manes tikrai jaukiai nenuteiktu seimininku vestuviu ir puses gimines nuotraukos ant sienu
Net dėmesio į tai nekreipiu - ta prasme į tai, kas bus išnešta.........buto stovis (remontas, pelėsis, tekantis stogas ir t.t.), įrengimas, baldų kokybė, jei jie lieka ir į kainą įeina, vaizdas pro langą - tą žiūriu.....o geriausiai nuteikia gera buto kaina
QUOTE(zuzla @ 2017 01 25, 09:55)
ruošiamės pardavinėti butą be tarpininkų, nufotografavome, liko tik skelbimą įdėti.. bet jau dabar bijau agentų "atakos" iš pradžių gausis gražiai atsisakyti paslaugų, bet, kai pabos, turbūt tiesiog mesiu ragelį.. ir kilo klausimas, ar gali skambinti agentas atstovaujantis pirkėją? bijau neišklausysiu iki galo ir prarasiu potencialų pirkėją juk žmonės į agentus kreipiasi ne tik kai nori parduoti, bet ir pirkti, tai agentas radęs pirkėjui tinkamą NT pats skambina, derina? ar duoda tel.nr pirkėjui ir jis pats skambina? ar, jei jau aš atsisakiau agento paslaugų, jis iš principo man savo kliento pirkėjo neatves?
Labas. Iš savo patirties, parduodant butą, galiu pasakyti, kad dabar žmonės išlepę ir dažnai kripės į mano asmeninį brokerį su pagalbos prašymu surasti jiems tinkamą butą. Tad kai patikėjau savo buto pardavimą saviškiui, tai jis be jokių dar skelbimų ir nuotraukų, man buvo atvedęs atrodo 4 ar 5 pirkėjus. Paklausiau iš kur tiek surado, be jokios informacijos ir nuotraukų, tai sakė vis daugiau kreipiasi į juos dėl paieškos pagalbos, o ir pas jį panašiame objekte buvę pirkėjai, bet nespėją nupirkti palieka savo kontaktus ir prašo pasiūlyti panašius variantus. Na matyt turėjau geros patirties (ačiū Dievui) ir šia tema esu kitokios nuomonės negu dauguma
o tvarkant pas notara dokumentus, notaras turi irasyti skaitikliu parodymus ar kaip? nes pvz kaip man sumoket dabar jei liko 2 dienos iki menesio pabaigos, kaip uz vandeni, sildyma va cia klausimas? jei 02.27 pasirasom pas notara tai kas sumokes uz sio menesio sildyma juk saskaita dar neatejo? ar kazka pas notara prasyt kad irasytu? prasau patarimo. aciu
ar man kreiptis i silumos tinklus kad fiksuoto nuo notaro sutarties pasirasymo?
QUOTE(GITALE @ 2017 02 24, 20:06)
o tvarkant pas notara dokumentus, notaras turi irasyti skaitikliu parodymus ar kaip? nes pvz kaip man sumoket dabar jei liko 2 dienos iki menesio pabaigos, kaip uz vandeni, sildyma va cia klausimas? jei 02.27 pasirasom pas notara tai kas sumokes uz sio menesio sildyma juk saskaita dar neatejo? ar kazka pas notara prasyt kad irasytu? prasau patarimo. aciu
Pirkimo pardavimo sutartyje jau nurodyta, kad pardavėjas įsipareigoja sumokėti visus komunalinius, kurie yra iki pirkimo - pardavimo datos. Jei name yra bendrija, tai reiks iš pirmininklo pažymos, kad Jūs neskolinga bendrijai. O po to su pirkėju jau ten patys rašotės skaitliukus elektros , vandens, o šildymą dalinsit iš mėnesio dienų skaičiaus - kiek Jums priklauso, Jūs mokat, kitas dienas pirkėjas, taip pat ir su kitom paslaugom...
QUOTE(rūtelė.ramunėlė @ 2017 02 25, 00:59)
Pirkimo pardavimo sutartyje jau nurodyta, kad pardavėjas įsipareigoja sumokėti visus komunalinius, kurie yra iki pirkimo - pardavimo datos. Jei name yra bendrija, tai reiks iš pirmininklo pažymos, kad Jūs neskolinga bendrijai. O po to su pirkėju jau ten patys rašotės skaitliukus elektros , vandens, o šildymą dalinsit iš mėnesio dienų skaičiaus - kiek Jums priklauso, Jūs mokat, kitas dienas pirkėjas, taip pat ir su kitom paslaugom...
name ner bendrijos, sutarti pas notara rasom si pirmadieni, tai kaip man ta sildyma padalint jei dar neatejo saskaitos, pasirasius sutarti pardavejas iseis savais keliais tai gavus saskaita kaip pasidalint mokesti? jis gali net nekalbet?
2. i aptarnaujancias tarnyvbas reik kreiptis per 10 d? deklaruot kad pasikeite savininkas? tai galbut tada jos perskaiciuos saskaitas?
aciu
QUOTE(GITALE @ 2017 02 25, 07:11)
name ner bendrijos, sutarti pas notara rasom si pirmadieni, tai kaip man ta sildyma padalint jei dar neatejo saskaitos, pasirasius sutarti pardavejas iseis savais keliais tai gavus saskaita kaip pasidalint mokesti? jis gali net nekalbet?
2. i aptarnaujancias tarnyvbas reik kreiptis per 10 d? deklaruot kad pasikeite savininkas? tai galbut tada jos perskaiciuos saskaitas?
aciu
aciu
Tai paliekat nedamokėtą kažkokią sumą pardavėjui, kurios pilnai užteks viskam, o kai ateis sąskaitos, dar kartą susitiksit ir susiskaičiuosit visus mokesčius, pinigų likutį atiduosit pardavėjui.
QUOTE(silainiai @ 2017 02 25, 10:15)
Tai paliekat nedamokėtą kažkokią sumą pardavėjui, kurios pilnai užteks viskam, o kai ateis sąskaitos, dar kartą susitiksit ir susiskaičiuosit visus mokesčius, pinigų likutį atiduosit pardavėjui.
pardavejas su nedamoka nesutinka. o po to nieko nenori zinot. as pardaviau ir ne mano bedos, is pradziu viskas grazu, o po to prasideda
QUOTE(GITALE @ 2017 02 25, 10:46)
pardavejas su nedamoka nesutinka...
Jei sąskaitos ateina tik kitą mėnesį, viskas tada ir apmokama, notaras jums viską paaiškins ir visi su viskuo sutiks - teisės dokumentas yra aukščiau kažkieno norų......
Dėl visų klausimų kreipkitės į notarą - abiem pusėm neliks klausimų.
Paprastai žmonės visada normalūs, susisiekiame, sutikriname sąskaitas, padaliname tu moki tiek, aš tiek- galima susiskambint, e paštu susirašyt - niekada jokių problemų nebūna.
Aš į tas "aptarnaujančias tarnybas" nėjau - ėjo pats pirkėjas ir persirašė sutartis.
Ir dar - jei jūs 27 d. pasirašot, tai pirkėjui priklauso viena tik diena - jei jau taip bijot su juo nesusišnekėt, apmokėkit visas 28 dienas- kas ta viena diena - niekas - čia gi ne visas mėnuo ir net ne pusė...Parastai visi taip ir darytų, na nebent jūsų parduodamas butas labai didelės kvadratūros , centrinis šildymas - tada taip, viena diena nemažai kainuos....
ir dar neaišku, ar jūs iškarto ir paliekat butą, ar dar gyvensit, kiek ten su pirkėju sutarėt..
QUOTE(GITALE @ 2017 02 25, 07:11)
pasirasius sutarti pardavejas iseis savais keliais tai gavus saskaita kaip pasidalint mokesti? jis gali net nekalbet?
Atsiprašau, neįsikirtau, kad jūs pirkėja...tai sukti galvą turi pardavėjas - jums tik viena diena priklauso. jis niekur nedings - pagal sutartį viską turės sumokėti..
O kai eist į vilnaiaus energiją(nežinau kuriame jūs meiste), gal ten ir perskaičiuos sąskaitą, kai persirašysit sutartį, greičiausiai taip ir padarys. Tai mokėsit tik už savo dieną.
QUOTE(rūtelė.ramunėlė @ 2017 02 25, 12:28)
Jei sąskaitos ateina tik kitą mėnesį, viskas tada ir apmokama, notaras jums viską paaiškins ir visi su viskuo sutiks - teisės dokumentas yra aukščiau kažkieno norų......
Paprastai žmonės visada normalūs, susisiekiame, sutikriname sąskaitas, padaliname tu moki tiek, aš tiek- galima susiskambint, e paštu susirašyt - niekada jokių problemų nebūna.
Aš į tas "aptarnaujančias tarnybas" nėjau - ėjo pats pirkėjas ir persirašė sutartis.
Ir dar - jei jūs 27 d. pasirašot, tai pirkėjui priklauso viena tik diena - jei jau taip bijot su juo nesusišnekėt, apmokėkit visas 28 dienas- kas ta viena diena - niekas - čia gi ne visas mėnuo ir net ne pusė...Parastai visi taip ir darytų, na nebent jūsų parduodamas butas labai didelės kvadratūros , centrinis šildymas - tada taip, viena diena nemažai kainuos....
ir dar neaišku, ar jūs iškarto ir paliekat butą, ar dar gyvensit, kiek ten su pirkėju sutarėt..
mes perkame buta, notara rado pardavejas nes jis gyvena tam mieste, mes is kito miesto. tai va butas 27 d. perasytas man, pardavejas viso gero ir kur tu jam paskui ta saskaita nusiusi? be to neaisku kiek zmoniu yra registruota bute ir kaip juos is ten isregistruot? notaras mato kazi sita? pardavejas snekejo zmoniskai is pradziu, dabar atseit uzsiemes ko paklausi to negausi, be to siulo skitliuku parodymus uzfiksuot po notaro? galima taip? aciu jei atsakysite