Laba diena
Noriu paklausti,kas gali uzsiregistruoti i sio GN?tik kaunietes?ar prisiregistravus reikia moketi uz priceduras,pvz uz tepineli,uz echoskopus.esu nestuke ir noreciau lanktykis sioje istaigoje,bet esu is kito miesto ir nenoriu savo mieste lankytis.gal galite papasokot kaip ir kas ten?
Del kitu miestu nezinau (nors manau tai neturetu tureti reiksmes). Nesciuju prieziurai registruojantis yra 2 mokesciai - pradzioje ir iseinant i dekreta (30 eur su centais ir 40 su centais kazkas). Prisiregistravus priklauso kraujo, slapimo tyrimai, jeigu yra reikalas tepineliai, echoskopijos (man dare 3). Tiesa 2 tyrimus reikejo darytis ir uz juos moketi sveikatos centre
Sveikos ,
ar galima vaziuoti gimdyti i Mazyli jei ten nesilankiau nestumo metu? Ar nebusiu isprasyta?
ar galima vaziuoti gimdyti i Mazyli jei ten nesilankiau nestumo metu? Ar nebusiu isprasyta?
Gal kuri cia lanket/lankot paskaiteles?
QUOTE(Austuja @ 2015 11 26, 22:06)
Gal kuri cia lanket/lankot paskaiteles?
as lankiau, o kas domina?
QUOTE(eedit @ 2015 11 30, 09:03)
as lankiau, o kas domina?
Informacija radau tik apie mokamas, bet esu girdejus, kad buna ir nemokamos? Jei taip, tai kada jos vyksta?
Norejai paklausti, ar Mazylio GN moteru konsultacijoje atlieka slapimo tyrimus ten besilankancioms nestukems? Man taip keistai, kad pirma karta nuejus prisirasyti pas gyd., kuri stebes mano nestuma, dave lapeli su Visuomenes sveikatos centro adresu, ten nunesti slapima del paselio tyrimo Ar cia tik koks vienkartinis atvejis, pirmai pradziai, ar kas menesi reikes ten nesti? nepaklausiau, mintis atejo tik veliau
QUOTE(Ajerų duona @ 2016 01 10, 18:43)
Norejai paklausti, ar Mazylio GN moteru konsultacijoje atlieka slapimo tyrimus ten besilankancioms nestukems? Man taip keistai, kad pirma karta nuejus prisirasyti pas gyd., kuri stebes mano nestuma, dave lapeli su Visuomenes sveikatos centro adresu, ten nunesti slapima del paselio tyrimo Ar cia tik koks vienkartinis atvejis, pirmai pradziai, ar kas menesi reikes ten nesti? nepaklausiau, mintis atejo tik veliau
Paprasta slapimo tyrima tikrai daro ir Mazylio GN Jie tiesiog nedaro to paselio tyrimo, tai siuncia i visuomenes sveikatos centra. Dar viena karta ten reikes eiti del streptokoko B tyrimo, bet jis atliekamas nestumo gale
Sveikos ir esamos mamytes, ar yra besilankanciu GN Mazylyje? Kaip suprantu kai uzregistruoja nesciosios kortele nereikia moketi uz tuos visus tyrimus, o kaip del konsultaciju? Jos taip pat nemokamos? Nes iki siol ejau privaciai pas viena gydytoja, gal kvailai skamba klausimas bet dabar tokia pasimetus jauciuosi
QUOTE(*Skotuke* @ 2016 01 26, 20:41)
Sveikos ir esamos mamytes, ar yra besilankanciu GN Mazylyje? Kaip suprantu kai uzregistruoja nesciosios kortele nereikia moketi uz tuos visus tyrimus, o kaip del konsultaciju? Jos taip pat nemokamos? Nes iki siol ejau privaciai pas viena gydytoja, gal kvailai skamba klausimas bet dabar tokia pasimetus jauciuosi
Mokamas mokestis 2 kartus - pradedant lankytis ir iseinant i dekreta. Papildomai uz jokius tyrimus (iskyrus 2 kurie atliekami visuomenes sveikatos centre) moketi nereikia. Uz konsultacijas, echoskopus taip pat moketi nereikia daugiau