Įkraunama...
Įkraunama...

yoox.com

Parduodu naujus odinius italiskus grazuolius, dydis 39 atitinka.isorei ir viduj naturali oda, kaina 68 eur. wub.gif i az 4u.gif
https://www.genevesh...-US/product/233
Atsakyti
Siulau man per didelius batus GIORDANA F loafers aukso spalvos (prigesinta), dydis 39, kaina 56 eur (plius siuntimas). Lengvi, kokybiski, grazus...

http://www.yoox.com/...p...=&sizeName=
O gal kas turi mazesni dydi ir noretu pasikeist i didesni ax.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurytem: 28 balandžio 2017 - 07:32

Nerta Manoush palaidine wub.gif

Nuostabiai grazi ir kokybiska, tik gavau su defektuku ant priekio (matosi trecioje foto, buvo taisyta). Apsirengus nesimato tikrai, nes toje vietoje susidaro medziagos kloste ir uzdengia kaspinelis. Nugaroje uztrauktukas. Dydis XS, toki ir atitinka. Deveta gal 1-2 kartus.
Kaina 15Eur

vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka

Naturalios vilnos ir odos Golden Goose suknute wub.gif

Tobulos kokybes, prabangi ir stilinga.
Suknute storokos vilnos, pavirsius tarsi kirptais plaukeliais, medziaga panasi i paltuko. Virsutine dalis is naturalios puikiai isdirbtos odos.
Naturalaus silko pamusalas.
Nugaroje uztrauktukas ir kabliukai.
Modelis tiesus.
Pagaminta Italijoje.
Dydis XS

Kainavus apie 600 Eur
Kaina 60 Eur

Naujas prabangus Just Cavalli alpaku vilnos paltas wub.gif

Naujas, isskirtinis ir labai grazus Cavalli paltukas.
Su rastuotu pamusalu, kisenemis, dirzu.
Dirzas tik is priekio. Modelis tiesus ir ''oversized'', peciu linija zeminta, turi buti toks laisvas.
Labai patogus, minkstutis. Sudetis 70% alpaka, 30% vilna.
Pagamintas Italijoje.
Dydis IT42. Kadangi paltas laisvas, tiks S- M dydziams.
Kainaves apie 1500
200 eur

vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:

Naujas italiskas naturalios odos pasiltintas paltas wub.gif

Nerealiai grazus! Bordo spalva, puikios kokybes italiska oda, su vilnoniu pamusalu. Paltukas tikrai puikiai tiks rudeni.
Neparduociau, bet man rankoves labai per trumpos verysad.gif
Pagamintas Italijoje. Dydis IT40, tiks XS-S devincioms.
Ilgis nuo petuko apie 80cm, plotis per pazastis apie 44cm (tiksliai sunku pamatuoti, nes paltas pasiltintas), rankove nuo peties 51cm, nuo pazasties 38cm. Ko gero, tiks zemesniam ugiui arba tiesiog galima nesioti su ilgomis pirstinemis
Kainaves apie 600$
Kaina 100 Eur

realiai

Nauji Valentino Red dzinsai wub.gif

Tobuli melyni dzinsai, deja, man mazi verysad.gif
Dydis 25, bet mazinti, atitinka 24.
Medvilne su 2% elastano. Dzinsas neskystas, bet tempiasi.
Kainave apie 300$

TIK 50 Eur

Atsakyti
Labai gaila, bet vis tik perleidžiu PIAMPIANI gražuolius bačiukus wub.gif užsidėjau tik kartelį labai trumpam, tik iki mašinos nuėjau ir grįžau persiauti, tinkami labiau vidutinio pločio arba siaurai pėdutei unsure.gif

Pilnai odiniai, ant kojytės labai dailiai atrodo wub.gif
6 dydis, atitinka musu 36 4u.gif

60 Eur
Ukmergė

Atsakyti
Mergaites, siulau naujus odinius batus is yoox wub.gif dydis 39 atitinka,lengvi,patogus. pedai 25.5cm. mano keltis auksta tai netiko ax.gif 68eur. I az 4u.gif
Atsakyti
Parduodu naujas, originalias pirktas yoox.com EMPORIO ARMANI kelnes dyd. usa6 eur. 36-38 it 40 tiks klubams 92-93 cm.
Spalva - juoda.
Sudėtis: 48 proc. viskozes, 27 proc. medvilnes, 25 proc. lino. Kišenės su užtrauktuku. Labai patogios. Pirktos su didžiausia nuolaida 234 dol. mokėjau 46 dol. Kaina 58 55 49 45 eur.

siunčiu
Atsakyti
Parduodu.
https://www.yoox.com...p...V&sizeId=11
patogumo viršūnė - odinės basutės. Labai stilingos, odinės, nerealiai patogios, siųstos iš usa, 8 dydis, tokį ir atitinka. 34.00Eur.
Pradinė kaina - 120.00dol. vidinis padukas - 24,5-24,7cm, nuo kraštuko iki kraštuko. oda
sau turiu 9 dydį, visa diena ant kojų o jausmas su jom lyg basomis wub.gif
Atsakyti
Nauji, iš Yoox pirkti, Piampiani firmos itališki natūralios odos bateliai, 38 dydis, atitinka gerai, realiai spalva sodresnė
išorė ir vidus natūrali oda, neslystantis, guminis padas, kulno aukštis 3,5 cm
tamsiai rudi, priekyje puošti šviesesnės rudos spalvos karpyta odos detale ir aukso spalvos sagtele, batelių krašte oda minkštesnė, kad netrintų kojos

Siunčiu, 34 eur

Prašom per až arba anglessimo@gmail.com

Atsakyti

Pedro Garcia aukstakulniai wub.gif

Isskirtinio stiliaus ir kokybe batukai.
Naturalios odos, nesudribe, tvirti. Storas padas su platformyte.
Be uztrauktuko, bet aulas nera siauras. Aptempti neturi buti.
Dydis 40, bet mazinti, atitinka 39-39.5.
Pora kartu deveti, vistik man mazoki verysad.gif
Pagaminti Ispanijoje. Kainave 625Eur
Kaina 40 Eur

vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Siulau man per didelius batus GIORDANA F loafers aukso spalvos (puslapyje spalva platinum), dydis 39, kaina 56 eur (plius siuntimas). Lengvi, kokybiski, grazus...
http://www.yoox.com/...p...=&sizeName=
O gal kas turi mazesni dydi ir noretu pasikeist i didesni ax.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurytem: 03 gegužės 2017 - 10:07
Parduodu naujas ispanų brendo gerai žinomas PRETTY BALLERINAS balerinas dyd. 39 eur. bet jos mažintos, tik kas nešioja 8-38,5 eur. pėdai 24,5-25 cm. Versta oda, vitpadis oda. guminis padas. Manau rašyti apie šio brendo kokybę, patogumą ir visas kitas savybes neverta. Spalva - Beige. Tokia ir realybėje yra spalva šių gražuolių. Priekinė dalis dekoruota bronzine detale. Šių metų must-have. PRETTY BALLERINAS brendo batais prekiauja Dolita. Kaina tokių balerinų 150 eur. Likusi paskutinė pora 37 dyd. išparduoda po 113 eur. -37 dyd. visi dydžiai išpirkti jau. Pirktos yoox.com. Neparduočiau aš jų niekada, bet nesižiūri man šitas modeliukas ant mano pėdos, nes turiu kauliukus, tai tik išryškina mano pėdos problemą, todėl su liūdesiu įdėjau į pardavimą po ilgų svarstymų. Kaina 110 eur.

pirktos čia ir info čia

Dolitoje tokios balerinos jau ispirktos beveik

realios foto

siunčiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 06 gegužės 2017 - 09:27

Nauji, pilnai odiniai Ilaria Ranieri batai, dydis 39, (vidpadis 26cm), kaina 50€--->42 su siuntimu!!!

Atsakyti