Įkraunama...
Įkraunama...

Vilnius stato namus

QUOTE(Kava&arbata @ 2016 02 08, 11:47)
Mes jau gyvenam metus smile.gif Praeitoje temoje buvau surasius visus visus kontaktus: plyteliu klijuotojai, dazytojai, tinkuotojai - jokiu priekaistu, superiniai.
Papildyta:

Uzuolaidas turiu tik antrame aukste ir pirmo auksto wc biggrin.gif Svetaineje ir virtuveje neturiu, nes kai issirenku, tai ir man 2500-3000 EU paskaiciuoja  blink.gif , tai dar ieskau.

Prisiruosiau  smile.gif , kadangi kainas derinom dar projektuojant, tai nezinau kiek dabar jos pasikeitusios  g.gif :

Muras, stogas, fasadas - Jurijus - 865805476

Tinkuotojas buvo Alius (radau supermamoj) mums padare puikiai. Bet niekur nerandu telefono  doh.gif

Betonuotojai. Dangyras - 868630454

Dazytojai - 861018199

Plyteles vidus ir fasadas - 868967895

Grindu danga ir plintusai (jauni, bet super) - 861488664 (mes samdem tik plintusams, bet draugai ir grindims)

Elektrikas Justas 869534026

Gipsas - 865249493

užuolaidas patariu garūnuose siūtis, mes rinkomės irgi ilgai salone kaina buvo 800 e. ir tos pačios kaip ir turguje medžiagos bei karnizai, turguje viskas gavosi apie 450 e smile.gif skirtumas tiesiog fantastinis. Pasikartosiu medžiagos to pačio gamintojo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tylaa @ 2016 02 08, 11:56)
užuolaidas patariu garūnuose siūtis, mes rinkomės irgi ilgai salone kaina buvo 800 e. ir tos pačios kaip ir turguje medžiagos bei karnizai, turguje viskas gavosi apie 450 e smile.gif skirtumas tiesiog fantastinis. Pasikartosiu medžiagos to pačio gamintojo smile.gif

drinks_cheers.gif atsils orai reiks nusibelsti iki turgaus, nes tokia bobele irgi pasikvieciau tipo is turgaus, tai visvien 2500 EU paskaiciavo doh.gif Padariau isvada reik nekviesti i namus kol paskaiciuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wejuske @ 2016 02 08, 09:57)
Jus kazkur netoli manes gyvenat smile.gif man iki avizeniu su masina kazkur 5 min. Gal biski daugiau smile.gif

O jūs berods Tarandėje kažkur?...

Nesuprantu, kaip medžiagos gabalas gali kainuoti tokius kosmosus g.gif man abiejų vaikų kambarių baldai pigiau kainavo, nei 4 užuolaidos.
Bet jei čia tokia rinkos kaina, tai vadinasi, reikia rimtai į Gariūnus važiuot.
Atsakyti
Sveiki!

Labai jauciasi pavasaris temoje smile.gif Mes irgi atsidareme jau sezona thumbup.gif

Dabar klausimas, ka pirma geriausiai daryti ar sienas tinkuoti ar grindis betonuoti? Aisku pries tai isvedziojus elektra ir visa kita biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2016 02 08, 11:47)
Mes jau gyvenam metus smile.gif Praeitoje temoje buvau surasius visus visus kontaktus: plyteliu klijuotojai, dazytojai, tinkuotojai - jokiu priekaistu, superiniai.
Papildyta:

Uzuolaidas turiu tik antrame aukste ir pirmo auksto wc biggrin.gif Svetaineje ir virtuveje neturiu, nes kai issirenku, tai ir man 2500-3000 EU paskaiciuoja  blink.gif , tai dar ieskau.

Prisiruosiau  smile.gif , kadangi kainas derinom dar projektuojant, tai nezinau kiek dabar jos pasikeitusios  g.gif :

Muras, stogas, fasadas - Jurijus - 865805476

Tinkuotojas buvo Alius (radau supermamoj) mums padare puikiai. Bet niekur nerandu telefono  doh.gif

Betonuotojai. Dangyras - 868630454

Dazytojai - 861018199

Plyteles vidus ir fasadas - 868967895

Grindu danga ir plintusai (jauni, bet super) - 861488664 (mes samdem tik plintusams, bet draugai ir grindims)

Elektrikas Justas 869534026

Gipsas - 865249493

aciuks.gif notworthy.gif Jūs nuostabi!!! Labai ačiū! friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakštingala @ 2016 02 08, 10:19)
O jūs berods Tarandėje kažkur?...

Nesuprantu, kaip medžiagos gabalas gali kainuoti tokius kosmosus g.gif man abiejų vaikų kambarių baldai pigiau kainavo, nei 4 užuolaidos.
Bet jei čia tokia rinkos kaina, tai vadinasi, reikia rimtai į Gariūnus važiuot.

Jooo, i ta puse smile.gif
Pas mus jau yra elektra, signalizacija, priesgaisrine sistema, sian pradeda kanalizacija ir vandentieki, ir dar skambinsim tinkuotojams tartis smile.gif po biski matosi sviesa tunelio gale biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wejuske @ 2016 02 08, 12:24)
Jooo, i ta puse smile.gif
Pas mus jau yra elektra, signalizacija, priesgaisrine sistema, sian pradeda kanalizacija ir vandentieki, ir dar skambinsim tinkuotojams tartis smile.gif po biski matosi sviesa tunelio gale biggrin.gif

thumbup.gif netrukus galėsite nerti į kitą tunelį - įsirengimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miklioji @ 2016 02 08, 13:01)
aciuks.gif  notworthy.gif Jūs nuostabi!!! Labai ačiū! friends.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Per kiek laiko Jums atvedė elektrą?

Mes jau laukiame beveik pusmetį unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*jolantab* @ 2016 02 08, 12:40)
Per kiek laiko Jums atvedė elektrą?

Mes jau laukiame beveik pusmetį  unsure.gif

Mums atvedė per 1mėn. vasaros metu.
Elektrikai žiemą beveik nedirba, laukite balandžio, kol žemės įšalas ištirps.
Atsakyti
QUOTE(slepiuosi @ 2016 02 08, 13:28)
thumbup.gif netrukus galėsite nerti į kitą tunelį - įsirengimas smile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif mes dabar kaip tik neriame į tą tunelį. Jau taip norisi tos šviesos, o ne vien tuneliais klaidžioti :-)
Nieko, vardan tikslo, galima kažkiek pakentėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miklioji @ 2016 02 08, 13:59)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif mes dabar kaip tik neriame į tą tunelį. Jau taip norisi tos šviesos, o ne vien tuneliais klaidžioti :-)
Nieko, vardan tikslo, galima kažkiek pakentėti biggrin.gif

Pas mus pasiruošimas giluminiam panėrimui biggrin.gif
Atsakyti