Įkraunama...
Įkraunama...

Vilnius stato namus

QUOTE(Uoga_saujoj @ 2016 02 06, 23:39)
Gal galit ir kitos parašyti, kokį rajoną pasirinkot? Labai aktualu, bijom prašaut. O patikrinti nėra galimybių. Mus domina judėjimas link karoliniškių ir centro. Daugelis giria pavilnį, bet man ten fauna nelb patinka..gal klaidingas požiūris  unsure.gif

Na jau gyvenamosios vietos pasirinkimas laaabai individualus reikalas. Turite patys važinėti, žiūrėti kaip jums ,,flora fauna" patinka, kaip jaučiatės toje vietoje, koks susisiekimas ir apskritai sklypo pasirinkimas turi atitikti jūsų poreikius. Mūsų poreikius atitiko Pavilnys. Su ,,Fauna" kaip jūs sakote, dar nesame susipažinę taip smulkiai, bet kaimynai yra išsilavinę, inteligentiški žmonės, panašaus amžiaus, draugiški, pradėjome statybas kartu, rūpesčiais ir džiaugsmais drauge dalinomės. Mums to pakanka. Sėkmės ieškant savo svajonių sklypo!
Atsakyti
QUOTE(Miklioji @ 2016 02 07, 10:08)
Na jau gyvenamosios vietos pasirinkimas laaabai individualus reikalas. Turite patys važinėti, žiūrėti kaip jums ,,flora fauna" patinka, kaip jaučiatės toje vietoje, koks susisiekimas ir apskritai sklypo pasirinkimas turi atitikti jūsų poreikius. Mūsų poreikius atitiko Pavilnys. Su ,,Fauna" kaip jūs sakote, dar nesame susipažinę taip smulkiai, bet kaimynai yra išsilavinę, inteligentiški žmonės, panašaus amžiaus, draugiški, pradėjome statybas kartu, rūpesčiais ir džiaugsmais drauge dalinomės. Mums to pakanka. Sėkmės ieškant savo svajonių sklypo!

Visiškai pritariu, kad reikia važiuoti ir žiūrėti: kartais ir idealiame rajone kaimynystė gali būti tragiška, o kartais atvirkščiai. Be to, aplinka linkusi keistis, neaišku, kaip viskas atrodys po 10 ar 20 metų.
Atsakyti
QUOTE(slepiuosi @ 2016 02 07, 12:36)
Visiškai pritariu, kad reikia važiuoti ir žiūrėti: kartais ir idealiame rajone kaimynystė gali būti tragiška, o kartais atvirkščiai. Be to, aplinka linkusi keistis, neaišku, kaip viskas atrodys po 10 ar 20 metų.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Kolegos, turiu klausimą. Susiduriame šiuo metu su apdailininko paieška. Vieną turime, bet kainą netenkina. Rodos, jis mus mausto (kaip tai įprasta darbininkams). Gal galėtumėte pasidalinti savo turimais kontaktais? Kiek Jums priskaičiavo, KAIP skaičiavo - t.y. ar už kvadratūrą + langų bėginiai metrai, ar tiesiog už kvadratą? Ar likote patenkinti?
AČIŪŪŪŪ group.gif lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(Miklioji @ 2016 02 07, 16:38)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Kolegos, turiu klausimą. Susiduriame šiuo metu su apdailininko paieška. Vieną turime, bet kainą netenkina. Rodos, jis mus mausto (kaip tai įprasta darbininkams). Gal galėtumėte pasidalinti savo turimais kontaktais? Kiek Jums priskaičiavo, KAIP skaičiavo - t.y. ar už kvadratūrą + langų bėginiai metrai, ar tiesiog už kvadratą? Ar likote patenkinti?
AČIŪŪŪŪ group.gif  lithuania.gif

Mūras, tinkas ar apdaila skaičiuojama arba neišmetant langų (išskyrus angas didesnes nei 5 kv. metrai, šiuo atveju mums skaičiuoja pusę ploto), arba juos išmetant ir skaičiuojant angokraščių metrus.
Atsakyti
QUOTE(Liepsnele111 @ 2016 02 07, 16:44)
Mūras, tinkas ar apdaila skaičiuojama arba neišmetant langų (išskyrus angas didesnes nei 5 kv. metrai, šiuo atveju mums skaičiuoja pusę ploto), arba juos išmetant ir skaičiuojant angokraščių metrus.

Dėkui už atsakymą! 4u.gif
Kas Jums darė apdailą? Ar likote patenkinti? Gal galima būtų prašyti kontaktų?
Dar ieškome kas padarytų karkasą pakabinamų lubų? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miklioji @ 2016 02 07, 14:38)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

AČIŪŪŪŪ group.gif  lithuania.gif

Mes tiesiog uz kvadratura mokejom smile.gif bet dar nespejo pabaigti, pasalo ir teko atideti darba kol atsils.
Atsakyti
QUOTE(Miklioji @ 2016 02 07, 10:08)

Važinėjam pagal galimybes. Su mažu vaiku visur neprivažinėsim..galim tik savaitgaliais, kurie vis iškrenta. Todėl ir teiraujuos. Nes kamščių reikalai iš esmės labiausiai rūpi. O jau kaimynus žiūrėtumėm nužiūrėję sklypą. Man tik keista, kodėl daugelis mini Pavilnį kaip 'bekamštį' rajoną. Ten kelias tai kaip ir vienos juostos, namų jau tikrai nemažai pridygę..gal tik laiko klausimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 07 vasario 2016 - 22:13
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2016 02 07, 23:11)
Važinėjam pagal galimybes. Su mažu vaiku visur neprivažinėsim..galim tik savaitgaliais, kurie vis iškrenta. Todėl ir teiraujuos. Nes kamščių reikalai iš esmės labiausiai rūpi. O jau kaimynus žiūrėtumėm nužiūrėję sklypą. Man tik keista, kodėl daugelis mini Pavilnį kaip 'bekamštį' rajoną. Ten kelias tai kaip ir vienos juostos, namų jau tikrai nemažai pridygę..gal tik laiko klausimas

Ryte kamsciai beveik visur smile.gif Rinkites rajona, kuris jums labiau patinka 4u.gif Jums reikia i centra - visada bus kamsciai, o Karoliniskes arciau Pilaites.
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2016 02 07, 23:11)

Ta prasme vienos juostos? Jus nieko nepainiojate? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kava&arbata @ 2016 02 08, 09:41)
Ryte kamsciai beveik visur smile.gif Rinkites rajona, kuris jums labiau patinka  4u.gif Jums reikia i centra - visada bus kamsciai, o Karoliniskes arciau Pilaites.

drinks_cheers.gif kiek žinau, aplink Pilaitę tikrai daug statosi, nes geros vietos!
Papildyta:
Tai niekas nenori pasidalinti apdailininko kontaktais? huh.gif
Kava arbata, gal jums greitai baigs ir galėtų pas mumis padirbėti? Kaip Jūsų darbininkai, ar jūs patenkinti?
Atsakyti
Labas rytas,
Kažkoks sujudimas temoje jaučiamas - gal pavasaris wink.gif
Sklypo vietą rinktis reikia labai individualiai, net neįsivaizduoju kaip būtų galima nuspėti ar ten bus gera gyventi, ar ne. Keičiasi kaimynai, keičiasi ir aplinka. Šiaip, mūsų aplinka žiauriai negraži, bet atperka tai, kad Avižienių centras - pėstute gali nueiti į parduotuvę, paštą, vaikų darželis. Darbas mano Perkūnkiemio g., tai kamščių nejaučiu.

Kava Arbata, ar užuolaidas jau turi biggrin.gif ? Iš kur pirkai?
Aš čia vieną firmelę pasikviečiau, tai už svetainės langų romanetes ir širmas paskaičiavo 3000 Eur blink.gif brangiau nei rekupas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakštingala @ 2016 02 08, 08:35)
Labas rytas,
Kažkoks sujudimas temoje jaučiamas - gal pavasaris wink.gif
Sklypo vietą rinktis reikia labai individualiai, net neįsivaizduoju kaip būtų galima nuspėti ar ten bus gera gyventi, ar ne. Keičiasi kaimynai, keičiasi ir aplinka. Šiaip, mūsų aplinka žiauriai negraži, bet atperka tai, kad Avižienių centras - pėstute gali nueiti į parduotuvę, paštą, vaikų darželis. Darbas mano Perkūnkiemio g., tai kamščių nejaučiu.

Kava Arbata, ar užuolaidas jau turi  biggrin.gif ? Iš kur pirkai?
Aš čia vieną firmelę pasikviečiau, tai už svetainės langų romanetes ir širmas paskaičiavo 3000 Eur blink.gif brangiau nei rekupas lotuliukas.gif

Jus kazkur netoli manes gyvenat smile.gif man iki avizeniu su masina kazkur 5 min. Gal biski daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miklioji @ 2016 02 08, 10:10)
Tai niekas nenori pasidalinti apdailininko kontaktais?  huh.gif
Kava arbata, gal jums greitai baigs ir galėtų pas mumis padirbėti? Kaip Jūsų darbininkai, ar jūs patenkinti?

Mes jau gyvenam metus smile.gif Praeitoje temoje buvau surasius visus visus kontaktus: plyteliu klijuotojai, dazytojai, tinkuotojai - jokiu priekaistu, superiniai.
Papildyta:
QUOTE(Lakštingala @ 2016 02 08, 10:35)
Kava Arbata, ar užuolaidas jau turi  biggrin.gif ? Iš kur pirkai?

Uzuolaidas turiu tik antrame aukste ir pirmo auksto wc biggrin.gif Svetaineje ir virtuveje neturiu, nes kai issirenku, tai ir man 2500-3000 EU paskaiciuoja blink.gif , tai dar ieskau.

Prisiruosiau smile.gif , kadangi kainas derinom dar projektuojant, tai nezinau kiek dabar jos pasikeitusios g.gif :

Muras, stogas, fasadas - Jurijus - 865805476

Tinkuotojas buvo Alius (radau supermamoj) mums padare puikiai. Bet niekur nerandu telefono doh.gif

Betonuotojai. Dangyras - 868630454

Dazytojai - 861018199

Plyteles vidus ir fasadas - 868967895

Grindu danga ir plintusai (jauni, bet super) - 861488664 (mes samdem tik plintusams, bet draugai ir grindims)

Elektrikas Justas 869534026

Gipsas - 865249493
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kava&arbata: 08 vasario 2016 - 10:52