QUOTE(cibulis @ 2019 05 11, 10:13)
Būtent. Nesąmonė tas RGB. Kažkoks gėjų paradas (man tai dzin kieno kokia orientacija, neturiu jokios nuostatos prieš seksualinės mažumas. Čia šiaip lyrinis nukrypimas. Niekam netaikau).
Tikras dizainas ir apšvietimas daromas be tokių nesąmonių. Man labiau buvo įdomu apie lempučių galingumą, spalvų spektrą, mirksėjimą. Ką rinktis, kur geros kainos, kas gerai tarnauja ir pan.
Tikras dizainas ir apšvietimas daromas be tokių nesąmonių. Man labiau buvo įdomu apie lempučių galingumą, spalvų spektrą, mirksėjimą. Ką rinktis, kur geros kainos, kas gerai tarnauja ir pan.
Apšvietimo dizainas, čia labai jau asmeninis reikalas
Aš namuose dėjau visur naturaliai baltą šviesą (4000K), kad daiktai būtų naturalios spalvos.
Lempučių apšvietimo kampai reikalingi paskaicžčiuoti, kiek lx tenka kažkokiam paviršiui, vertinant šviestuvo montavimo aukštį ir jo šviesumą (lm).
Namuose apšvietimo susidėjau tikrai daug, naudojau led paneles 2 tipų 800lm ir 1600 lm, bei led juostas 24v skirtingo galingumo.
Kaip pvz virtuveje sumontuotos 9 paneles po 800lm ir led juosta po spintelėm.
Kaip pvz iš virtuvės projekto 13,24kvm: Bazinis apsvietimas 215-540 lx t.y. imant max 540*13,24 = 7149.6 lm
Maisto ruošai apšvietimas per led juostas ~3m
Švieos tikrai tiek kiek reikia Su žmona mėgstam šviesą
Gyvenime niekur nedėsiu šiltai baltos šviesos lauko namo apšvietimui naudoju šaltai baltą.