Įkraunama...
Įkraunama...

Vilnius stato namus

sveiki,

Atejo metas rinktis nuoteku valymo irengini . Ka jus pasirinkote?

Buvau parodoje SupernamaI , tai dar painiau pasidare, kiekvienas giria savo preke, o kitus peikia .

Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2017 04 27, 16:13)
<p>sveiki,</p><p></p><p>Atejo metas rinktis nuoteku valymo irengini . Ka jus pasirinkote?</p><p></p><p>Buvau parodoje SupernamaI , tai dar painiau pasidare, kiekvienas giria savo preke, o kitus peikia .</p>

Pas mus sodyboje Traidenis. Nesiskundžiu. Kolegė pasistatė Švaistę ir yra patenkinta. Naujam namui manau rinksiuos tarp August, Traidenio ir Švaistės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzūkiška pirkia: 27 balandžio 2017 - 17:34
<p>sveiki,</p><p></p><p>Atejo metas rinktis nuoteku valymo irengini . Ka jus pasirinkote?</p><p></p><p>Buvau parodoje SupernamaI , tai dar painiau pasidare, kiekvienas giria savo preke, o kitus peikia .</p>

svaiste, nes nepatiko "milziniskas" augusto zalias dangtis. Be to nuoteku backa stovi arciau vaziuojamosios dalies, o augusto sieneles mano akimis atrodo per skystos tokiai vietai lyginant su svaiste kuri dar turi ir standumo briaunas.
Atsakyti

Rinkomes Svaiste ir esame labai patenkinti. Avgusta atmeteme del milzinisko zalio dangcio, Traideni - del kainos ir nekokio pirmo ispudzio po pokalbio telefonu. Svaiste padare tikrai atsakingai, pats vadovas kontroliavo. Tik siulau prasyti papildomo skaldos ruozo po infiltraciniu suliniu, jie ji padaro tikrai rimta. Be to, musu infiltracinis - vaziuojamojoje dalyje, tad leido gelzbetoninius rentinius su metaliniu dangciu. Reikejo neseniai pakelti irenginio dangti, atvaziavo, padare, pinigu neeme. Dar toks niuansas - labai daug demesio skiria busimam irenginio funkcionavimui, pataria del visi chemiju naudojimo, tikrai ne viskas tinka, be to, vien del ju rekomendacijos sumontavome dujinio katilo kondensato neutralizatoriu. Taigi, atsiliepimai geri. Sekmes.
Atsakyti

Aciu uz atakymus !

Augusto indas , jo stiprumas ir man abejoniu sukele.

o kaip Felix navis ?  Aplink kaimynai ji turi , nesiskundzia , bet gyvena su juo dar tik puse metu.

vien del ju rekomendacijos sumontavome dujinio katilo kondensato neutralizatoriu. Taigi, atsiliepimai geri. Sekmes.

o kas tai tokio ??????

mes dabar kaip tik duj . katilo kondensatui nuteketi irenginejam kanalizacija .

Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2017 04 28, 10:04)
<p>Aciu uz atakymus !
</p><p></p><p>Augusto indas , jo stiprumas ir man abejoniu sukele.
</p><p></p><p>o kaip Felix navis ?  Aplink kaimynai ji turi , nesiskundzia , bet gyvena su juo dar tik puse metu.
</p><p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Adwoco" data-cid="71596646" data-time="1493324556"><div><p>vien del ju rekomendacijos sumontavome <span>dujinio katilo kondensato neutralizatoriu. Taigi, atsiliepimai geri. Sekmes.</span></p></div></blockquote><p></p><p></p><p> o kas tai tokio ??????
</p><p>mes dabar kaip tik duj . katilo kondensatui nuteketi irenginejam kanalizacija .</p>

Iš dujinio katilo ištekantis kondensatas yra atrodo ph8, kitaip tariant yra per rūgštus biologiniam valymo įrenginiui, kas ilgainiui gali apsunkinti bakterijų veiklą, ko pasekoje įrenginį reikės dažniau valyti. Kadangi mes šioje srityje laikėmės maksimalių reikalavimų, tai atsižvelgėm į Švaistės vadovo patarimą ir pirkom neutralizatorių. Viessman kainuoja apie 250 €, kitų gamintojų - apie 150 €, tai toks indas su granulėmis, montuojamas tarp katilo ir kanalizoko. Santechnikas tokį motnavo pirmą kartą, sakė niekas jų nededa, tai čia Jums spręsti.
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas galite rekomenduoti vikšrinio ekskavatoriaus kontaktus prie Vilniaus? Reikia Avižieniuose.
Atsakyti
QUOTE(Adwoco @ 2017 04 28, 12:13)
Kadangi mes šioje srityje laikėmės maksimalių reikalavimų, tai atsižvelgėm į Švaistės vadovo patarimą ir pirkom neutralizatorių. Viessman kainuoja apie 250 €, kitų gamintojų - apie 150 €, tai toks indas su granulėmis, montuojamas tarp katilo ir kanalizoko.

Šiam reikalui ženkliai teisingesnis sprendimas, kokį pasirinko Asip Namo statytojas. Jis atvedė drenažo, filtrų praplovimo vamzdį tiesiai į infiltracinį šulinėlį apeidamas BVĮ.
Atsakyti
sveiki
gal galite rekomenduoti patikima imone namo statybai?arba brigada? aciu
Atsakyti
QUOTE(jolitti @ 2017 04 30, 22:21)
sveiki
gal galite rekomenduoti patikima imone namo statybai?arba brigada? aciu

Man irgi reikėtu tokios informacijos. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,

gal kas galėtu rekomeduoti grindų betonuotojus Vilniuje?

Dėkoju
Atsakyti

Laba diena,

gal kas galetu rekomeduoti plyteliu klojeja Vilniuje?

Dėkoju
Atsakyti