Įkraunama...
Įkraunama...

Vilnius stato namus

Nu saviskius galeciau rekomenduot, tikrai... Neiskilojo...

QUOTE(gllop @ 2016 09 12, 08:58)
Kai rasit ir jei gerai išklos, prašau išduokit kas tokie ;)

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2016 09 12, 11:20)
Nu saviskius galeciau rekomenduot, tikrai... Neiskilojo...

Gal galim kontaktus į až, ačiū
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2016 08 30, 21:32)
Man paskambino pats inspektorius, pataisiau 2 punktus ir pasirašė smile.gif

Po dviejų savaičių tiesiog atmetė "Privalote pateikti prašymą ir dokumentus nurodytus statybos techninio reglamento "statybos užbaigimas" VI dalyje Deklaracijos tvirtinimas."

Paskambinus paklaust ko trūksta buvau švelniai pasiųstas "Daug ko trūksta, skaitykite STR"... peržiūrėjau dar kartą punktus, na man rodos nebent gali trūkt bendrasavininko (t.y. žmonos) sutikimo. Smagus bendravimas verysad.gif
Atsakyti
kas toks priziuri jusu raj.?
Matai, STR - vienas, incpektoriu - daug, ir kiekvienas turi savo nuomone... smile.gif

Gal neuzmokėjai, kazkiek ten. Pavedimo nepridejai? Mat reikia avansu jiem sumoket
Man to trūko

QUOTE(balbiesas @ 2016 09 14, 13:27)
Po dviejų savaičių tiesiog atmetė "Privalote pateikti prašymą ir dokumentus nurodytus statybos techninio reglamento "statybos užbaigimas" VI dalyje Deklaracijos tvirtinimas."

Paskambinus paklaust ko trūksta buvau švelniai pasiųstas "Daug ko trūksta, skaitykite STR"... peržiūrėjau dar kartą punktus, na man rodos nebent gali trūkt bendrasavininko (t.y. žmonos) sutikimo. Smagus bendravimas verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arkava: 14 rugsėjo 2016 - 14:37
QUOTE(arkava @ 2016 09 14, 15:31)
kas toks priziuri jusu raj.?
Matai, STR - vienas, incpektoriu - daug, ir kiekvienas turi savo nuomone... smile.gif

Gal neuzmokėjai, kazkiek ten. Pavedimo nepridejai? Mat reikia avansu jiem sumoket
Man to trūko

Gediminas Černiauskas.
Aha apmokėjimo tikrai nėra, bet apie jokį apmokėjimą STR'o "VI. DEKLARACIJOS TVIRTINIMAS" (iš kurio pasak inspektoriaus trūksta dokumentų) kaip ir nėra verysad.gif Na bandom toliau, ačiū.
Atsakyti
STR nera, IS - yra kazkur parasyta...

QUOTE(balbiesas @ 2016 09 14, 13:45)
Gediminas Černiauskas.
Aha apmokėjimo tikrai nėra, bet apie jokį apmokėjimą STR'o "VI. DEKLARACIJOS TVIRTINIMAS" (iš kurio pasak inspektoriaus trūksta dokumentų) kaip ir nėra verysad.gif Na bandom toliau, ačiū.

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2016 09 14, 15:50)
STR nera, IS - yra kazkur parasyta...

"statinio projektas (popierinis variantas) su žymomis, kurias sudaro žodžiai „Taip pastatyta“, statinio statybos vadovo ir statinio statybos techninio prižiūrėtojo vardai, pavardės ir parašai"
o ar dėjot tas žymas? Ir ar privalomas tas techninis prižūrėtojas (jo kaip ir nebuvo..)
Atsakyti
Projekta reikia ikelt, gal net ir darbo proj kai kas pareikalauja. Tada reikia ir juo pasirūpint. Žymų nedejau, parasyta, kad nebūtina.
Vadovas ir priziuretojas- būtini. Su sutartimis ir kvalifikac atestato kopija.

QUOTE(balbiesas @ 2016 09 14, 19:25)
"statinio projektas (popierinis variantas) su žymomis, kurias sudaro žodžiai „Taip pastatyta“, statinio statybos vadovo ir statinio statybos techninio prižiūrėtojo vardai, pavardės ir parašai"
o ar dėjot tas žymas? Ir ar privalomas tas techninis prižūrėtojas (jo kaip ir nebuvo..)

Atsakyti
Sveiki,
gal kas gali rekomenduoti gipso sienų glaistytojus/dažytojus Vilniuje.
Ir kaina + - kokia šiuo metu.
Dėkui!
Atsakyti
QUOTE(ZilvaLT @ 2016 09 20, 08:55)
Sveiki,
gal kas gali rekomenduoti gipso sienų glaistytojus/dažytojus Vilniuje.
Ir kaina + - kokia šiuo metu.
Dėkui!

Kainos dabar nepasakysiu. Mes jau senokai naudojomes ju paslaugomis bet draugai neseniai juos samde tai liko labai patenkinti. Www.statyba.eu
Turbut vieninteliai su kuriais nebuvo problemu statant nama...
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2016 09 14, 22:25)
Projekta reikia ikelt, gal net ir darbo proj kai kas pareikalauja. Tada reikia ir juo pasirūpint. Žymų nedejau, parasyta, kad nebūtina.
Vadovas ir priziuretojas- būtini. Su sutartimis ir kvalifikac atestato kopija.

Ar priduodant reikėjo varžų matavimų?
Atsakyti
Ne. Kiek pamenu jo reikėjo vedant elektra.

QUOTE(meme @ 2016 09 21, 19:08)
Ar priduodant reikėjo varžų matavimų?

Atsakyti