Įkraunama...
Įkraunama...

Vilnius stato namus

Nėra prasmės. Nes jie su geru nuolydziu, ir po lietaus bus sausi. Nuo 20 cm.
QUOTE(gediminas_ @ 2016 07 01, 19:53)
Kokiame gylyje užkasėt lietaus nuvedimo vamzdžius? Ar yra prasmė juos giliai pakasinėti?

Atsakyti
Aš irgi prie to būčiau linkęs, bet įsivėliau į ginčą ir ieškau argumentų už/prieš. Visas ginčas dėl žiemos pabaigos, kai pašąla, pašįla. Ar nepradės užšalinėt viduj vamzdžio vanduo, kai žemė įšalus kartu su vamzdžiu.
Atsakyti
sveiki,

gal kas gali parekomenduoti mūrininkų brigadą Vilniaus apylinkėse?

dėkui
Atsakyti
O aš dairausi meistro, tvarkingai dirbančio su medžiu - reikia suręsti nedidelį sandėliuką. Šalia Vilniaus.
Atsakyti
Sveiki.
O aš labai labai ieškau vidaus sienų tinkuotoju. Gal kas nors galėtumėte pasidalinti kontaktais? blush2.gif
Visus darbuotojus per rekomendacijas radau, o va tinkuotojų neturiu. sad.gif( baisoka aklai imt.
Atsakyti
QUOTE(Astandii @ 2016 07 12, 09:52)
Sveiki.
O aš labai labai ieškau vidaus sienų tinkuotoju. Gal kas nors galėtumėte pasidalinti kontaktais? blush2.gif
Visus darbuotojus per rekomendacijas radau, o va tinkuotojų neturiu. sad.gif( baisoka aklai imt.

Bandyk su Rimu kalbėti. Man darė ir labai gerai padarė. Nėra pigus net šiek tiek brangesnis už vidurkį, bet daro labai gerai. Viena bėda - greičiausiai jau turi grafiką iki metų pabaigos. O gal kas nors atsisakė ir atsirado langas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 12 liepos 2016 - 10:32
QUOTE(cibulis @ 2016 07 12, 10:31)
Bandyk su Rimu kalbėti. Man darė ir labai gerai padarė. Nėra pigus net šiek tiek brangesnis už vidurkį, bet daro labai gerai. Viena bėda - greičiausiai jau turi grafiką iki metų pabaigos. O gal kas nors atsisakė ir atsirado langas.

Ačiū labai!! 4u.gif
Susisieksiu dar šiandien. Labai skubam įsirenginėti, nes statybų užbaigimui émėm banko paskolą. Yra ir terminai, ir tuo pačiu norisi kuo greičiau iš nuomojamo buto pabégt.
Ačiū!
Atsakyti
Sveiki,
Gal turite kontaktus patikimų stogdengių namo stogo apšiltinimui ir dangos keitimui Vilniuje (pilnai renovacijai). Turėjome lyg ir patikimus, bet supasavo.... Reikalingi meistrai, kurie ir patart galėtų, kaip efektyviau viską padaryt.
Atsakyti
Sveiki, gal jau kas daretes valymo irengimus ir galetumete rekomenduoti valymo irenginiu montuotojus uz protinga kaina? Arba kas liko patenkinti ju darbu pasidalintumet kontaktais. Aciu is anksto!
Atsakyti
Sveiki,
gal kas pažįsta konstruktorių Vilniuje? Reiktų šiek tiek perdaryti projektą, o mūsų projekto konstruktorius deja neturi laiko arba kažkodėl nenori užsiimti net ir už pinigus. Keistas žmogus, prašome padaryti pakeitimus, tai jis tiesiog "negaliu nes neturiu laiko".

Atsakyti
Liko 142m Tece d16 SLQ MDXc-5s grindų šildymo vamzdelio.
Parduodu už 0,70 cnt/m (99€). Vilnius
(į AŽ). 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo UZZY: 22 liepos 2016 - 12:43
Gal kas gali pasulyti gerai dirbancius murininkus?
Atsakyti