Įkraunama...
Įkraunama...

Vilnius stato namus

QUOTE(cibulis @ 2016 06 21, 10:44)
Tiesą pasakius aš irgi nesuprantu kaip tie užsieniečiai gyvena. Beveik visi namai be žaliuzių ar užuolaidų: tiesiog atviri langai. Man dizainerė sakė, kad gali būti, jog gražioms nuotraukoms užuolaidas tiesiog nukabina arba vėliau nuotraukas apdirba su fotoshopu. Asmeniškai man erdvės be žaliuzių ir užlaidų atrodo daug gražiau nei su jomis. Tik privatumo gali trūkti.

Dabar galvoju, kad cia iprocio reikalas. Gyvenu virs metu, svetaines ir virtuves erdve - dideli langai ir jokiu uzuolaidu. Pradzioj buvo nejauku, o dabar labai patinka smile.gif Tik lietuviams taip neiprasta.
Papildyta:
QUOTE(arkava @ 2016 06 21, 10:52)
Po joniniu sėsim veja - rekomendavo dengt  agroplėvele? Zinoma puiku, bet ar verta?
Kokios nuomonės?  g.gif . šlaitams suprantu kad būtina, i lygioj vietoj

Mes nedengem. Patys viska sejom ir sodinom, senoviniu ukisku budu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2016 06 21, 09:52)
Po joniniu sėsim veja - rekomendavo dengt  agroplėvele? Zinoma puiku, bet ar verta?
Kokios nuomonės?  g.gif . šlaitams suprantu kad būtina, i lygioj vietoj

Iš mūsų pažįstamų, kas sodino - niekas nedengė.
Svarbiausia po to pasėjus žolę gerai laistymą organizuoti, nes su šlanga varinėti - blogas sprendimas.
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2016 06 21, 09:56)
Dabar galvoju, kad cia iprocio reikalas. Gyvenu virs metu, svetaines ir virtuves erdve - dideli langai ir jokiu uzuolaidu. Pradzioj buvo nejauku, o dabar labai patinka smile.gif Tik lietuviams taip neiprasta.

Jeigu šalia nėra gatvės ar kelio, o kaimyno langai ne per daug arti ar net visai nėra, tai tada tikrai gražu pasilikti atvirus langus. Man taip irgi labai patinka - atviri langai, bet tik privatumo reikia bent jau mano atveju - kaimynai ir kelias arti.

Kita vertus bute virtuvėje turiu romanetes. Iš pradžių irgi buvo keista, kad jas pakėlus esi visiškai nuogas prieš kaimynus. Bet per 10 metų taip pripratau, kad visai neįdomu, kas ką mato ir kas ką galvoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 21 birželio 2016 - 10:05
QUOTE(cibulis @ 2016 06 21, 11:03)
Jeigu šalia nėra gatvės ar kelio, o kaimyno langai ne per daug arti ar net visai nėra, tai tada tikrai gražu pasilikti atvirus langus. Man taip irgi labai patinka - atviri langai, bet tik privatumo reikia bent jau mano atveju - kaimynai ir kelias arti.

Kita vertus bute virtuvėje turiu romanetes. Iš pradžių irgi buvo keista, kad jas pakėlus esi visiškai nuogas prieš kaimynus. Bet per 10 metų taip pripratau, kad visai neįdomu, kas ką mato ir kas ką galvoja.

Pas mane langai i vidini kiema ir terasa, virtuves langas su maza terasa i kaimyno paradines duris, tai pamojuoju kai ateina namo biggrin.gif Bet toj pusej pasodinau tujas.
Atsakyti
Tai matyt ir bus sėja be plėveliu. Vandens ivadai su greitom jungtim - ruošiami, visuose kampuose smile.gif

QUOTE(Lakštingala @ 2016 06 21, 09:01)
Iš mūsų pažįstamų, kas sodino - niekas nedengė.
Svarbiausia po to pasėjus žolę gerai laistymą organizuoti, nes su šlanga varinėti - blogas sprendimas.

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2016 06 21, 10:17)
Tai matyt ir bus sėja be plėveliu. Vandens ivadai su greitom jungtim - ruošiami, visuose kampuose smile.gif

Galima dar trišakiais sujungti lauko vandentiekio vamzdį ir ant kiekvieno trišakio po purkštuką pastatyt. Gaunasi tokia savotiška antžeminė, papiginta laistymo sistema biggrin.gif tada nereikia per šlapias žolės sėklas vaikščiot bei perjunginėt.
Atsakyti
Smagu skaityti, kas apie veją, kas apie užuolaidas, kas apie kameras thumbup.gif Mes dar ne taip toli pažengę. Šiuo metu ieškome vidaus apdailininko. Pigiau negu 7 Eur už kv. Gal pažįstate tokius ir galėtumėte pasidalinti kontaktais? doh.gif
Atsakyti
Maniškis dirba pas kaimyna. O ir kainu dabar nezinau. Nei kontaktu. Reiktų pasidomėt... Mus jo darbai pilnai tenkino

QUOTE(Miklioji @ 2016 06 21, 12:08)
Smagu skaityti, kas apie veją, kas apie užuolaidas, kas apie kameras thumbup.gif Mes dar ne taip toli pažengę. Šiuo metu ieškome vidaus apdailininko. Pigiau negu 7 Eur už kv. Gal pažįstate tokius ir galėtumėte pasidalinti kontaktais? doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Miklioji @ 2016 06 21, 14:08)

Šiandien sutarėm po 7 eur/kv. Pigiau, tikriausiai, nėra (kai ieškojom, pagrinde visi po 8 prašė). Jei lauksit apie 3 savaites - galėsiu rekomenduoti smile.gif.
Atsakyti
Mes taip pat aplinką tvarkome, nes kitaip ir keltis negalėsim. Dabar vaikai nerealiais kiekiais smėlį į namus neša.
Gal kas bobcatistą gerą pazystat? Mums reikia gana stačią nuokalnę suformuoti. Kaina tai visų tokia pat 20eur/val, bet nesinori ant kokio nelabai mokančio užtaikyti.
Tada purkšim raundapu, nes piktožės labai bujoja ir tada taip pat sėsim žolytę, bei paraleliai trinkeles klos.
Atsakyti
Laimingi įsikėlę į savo namus, gal galėtumėte pasidalinti kontaktais virtuvės korpusinių baldų fimų? doh.gif Viskas domina - kainos, kokybė, pagaminimo laikas...
Esu kitoje temoje apie firmas, be jų begalė, o kaainos blink.gif
Atsakyti
Kokiame gylyje užkasėt lietaus nuvedimo vamzdžius? Ar yra prasmė juos giliai pakasinėti?
Atsakyti