Įkraunama...
Įkraunama...

Vilnius stato namus

QUOTE(Lakštingala @ 2016 06 21, 10:11)
Didžiausias pliusas, kad gražus biggrin.gif 

Kaip pas jus aplinkos tvarkymosi darbai? Kiek pamenu, jums tik jie buvo belikę?

Susitvarkeme. Liko tik svetaines uzuolaidos biggrin.gif, bet niekaip neissirenku. Taip pripratau, kad jau nebereikia.
Atsakyti
QUOTE(Lakštingala @ 2016 06 21, 08:58)
Pas mus ir video, pirkom iš Digitalas. Kažkokių didelių pliusų lyginant su paprastu neina atrasti. Na, gali įsijungti vaizdą ir pasižvalgyti po kaimynų kiemą biggrin.gif , tamsiu paros metu faina, kad kameros apšvietimas įsijungia...

Kokį iš Digitalo pirkote? Mane domina šitas. Bent jau pirmame aukšte negaliu dėti plataus į šonus, t.y. panašaus į planšetę. Man tinka tik siauri. Šitos firmos vadybininkas sakė, kad atsieit Digitalo genda. Beveik negendantys yra Commax firmos.

O kodėl nėra didelių skirtumų palyginti su paprastu? Gal maloniau, kai matai, kas skambina. Ar daugiau jokių privalumų? Beje, naktį ar tamsiu paros metu matosi, kas skambina ar nelabai?
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2016 06 21, 09:14)
Susitvarkeme. Liko tik svetaines uzuolaidos biggrin.gif, bet niekaip neissirenku. Taip pripratau, kad jau nebereikia.

Vadinasi, ir nereikia tų užuolaidų, ypač jei kaimynų langų nėra labai arti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2016 06 21, 10:18)
Kokį iš Digitalo pirkote? Mane domina šitas. Bent jau pirmame aukšte negaliu dėti plataus į šonus, t.y. panašaus į planšetę. Man tinka tik siauri. Šitos firmos vadybininkas sakė, kad atsieit  Digitalo genda. Beveik negendantys yra Commax firmos.

O kodėl nėra didelių skirtumų palyginti su paprastu? Gal maloniau, kai matai, kas skambina. Ar daugiau jokių privalumų? Beje, naktį ar tamsiu paros metu matosi, kas skambina ar nelabai?

Musu kaip plansete g.gif , bet sitas nuorodoj draugauja tik su vienu ekranu.

Na paprastai savus ir is balso pazinsi smile.gif, nakti matosi gerai.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2016 06 21, 09:18)
Kokį iš Digitalo pirkote? Mane domina šitas. Bent jau pirmame aukšte negaliu dėti plataus į šonus, t.y. panašaus į planšetę. Man tinka tik siauri. Šitos firmos vadybininkas sakė, kad atsieit  Digitalo genda. Beveik negendantys yra Commax firmos.

Man ABB firmos labai patiko, tik va kaina visiskai nedziugina....
https://sklep-ecsyst...2302-w-abb.html
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2016 06 21, 09:18)

Mes ėmėm kažkurį tai Futuro modelį, nes irgi pagal matmenis talpinau ir reikėjo dar būtinai baltos spalvos biggrin.gif
Man priešingai sakė, kad Digitalo geri. Dar nesugedo.
Kas skambina, nebūtina matyti - užtenka girdėti. Tuo labiau, kad dabar paprastai kažkokių netikėtų svečių nebūna, ir taip žinai kas pas tave atvažiuoja. Naktį matosi, kas skambina, bet spindulys apšvietimo nėra labai platus, kad sakykim matytum viską aplink, matai vieną žmogų, o jei kas nors už nugaros, ar šone - nematysi. Dienos metu - viskas o.k. apžvalgos spindulys tikrai platus ir toli traukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakštingala @ 2016 06 21, 09:20)
Vadinasi, ir nereikia tų užuolaidų, ypač jei kaimynų langų nėra labai arti mirksiukas.gif

Tiesą pasakius aš irgi nesuprantu kaip tie užsieniečiai gyvena. Beveik visi namai be žaliuzių ar užuolaidų: tiesiog atviri langai. Man dizainerė sakė, kad gali būti, jog gražioms nuotraukoms užuolaidas tiesiog nukabina arba vėliau nuotraukas apdirba su fotoshopu. Asmeniškai man erdvės be žaliuzių ir užlaidų atrodo daug gražiau nei su jomis. Tik privatumo gali trūkti.
Papildyta:
QUOTE(vaikis_ @ 2016 06 21, 09:34)
Man ABB firmos labai patiko, tik va kaina visiskai nedziugina....
https://sklep-ecsyst...2302-w-abb.html

Geras dizainas, bet kaina - kosminė.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2016 06 21, 09:43)
Tiesą pasakius aš irgi nesuprantu kaip tie užsieniečiai gyvena. Beveik visi namai be žaliuzių ar užuolaidų: tiesiog atviri langai. Man dizainerė sakė, kad gali būti, jog gražioms nuotraukoms užuolaidas tiesiog nukabina arba vėliau nuotraukas apdirba su fotoshopu. Asmeniškai man erdvės be žaliuzių ir užlaidų atrodo daug gražiau nei su jomis. Tik privatumo gali trūkti.

drinks_cheers.gif ir dar kai nėra užuolaidų, o langai vitrininiai labai matosi visi nešvarumai. Pas mus, kol nebuvo nieko pakabinta ant langų, - langus valydavau kas 2 svaites. Nes visokie šešiamečiai ir šuniukai labai mėgsta apie langus trintis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakštingala @ 2016 06 21, 09:40)
Mes ėmėm kažkurį tai Futuro modelį, nes irgi pagal matmenis talpinau ir reikėjo dar būtinai baltos spalvos biggrin.gif

Bet Futuro platus į šoną. Ar dar kažkoks modelis būna?
Atsakyti
QUOTE(Lakštingala @ 2016 06 21, 09:40)
Man priešingai sakė, kad Digitalo geri. Dar nesugedo.
Kas skambina, nebūtina matyti - užtenka girdėti. Tuo labiau, kad dabar paprastai kažkokių netikėtų svečių nebūna, ir taip žinai kas pas tave atvažiuoja. Naktį matosi, kas skambina, bet spindulys apšvietimo nėra labai platus, kad sakykim matytum viską aplink, matai vieną žmogų, o jei kas nors už nugaros, ar šone - nematysi. Dienos metu - viskas o.k. apžvalgos spindulys tikrai platus ir toli traukia biggrin.gif

Šitie dar brangesni, bet gali naudoti ir gudrutį ir planšetę.
Atsakyti
Po joniniu sėsim veja - rekomendavo dengt agroplėvele? Zinoma puiku, bet ar verta?
Kokios nuomonės? g.gif . šlaitams suprantu kad būtina, i lygioj vietoj

QUOTE(Kava&arbata @ 2016 06 21, 08:14)

Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2016 06 21, 09:47)
Bet Futuro platus į šoną. Ar dar kažkoks modelis būna?

Pas mus būtent toks. Matmenys 20Lx15H.
Atsakyti