Įkraunama...
Įkraunama...

Vilnius stato namus

QUOTE(tomasdidelis @ 2016 06 17, 01:39)
Is tinkuotoju puses geriau arko

Dėl tvirtinimo prie sienos tai arko blokai taip pat yra Š. Jie tokie pat kiauri, nors gal ir tvirtesni. Lodes ar kiti keraminiai blokeliai iš tikro yra sveikesnis poduktas nei silikatas. Lodes kokybiškesni. Aišku kaina taip pat didesnė.

Ant arko pykstu dėl jų padėklų užstato sistemos. Palikau apie 250 eurų ir reikėjo susiorganizuoti gražinimą. Padėklai tiesiogine prasme lavonai. Gražini, o jie daug atmeta tipo jie negeri... Žodžiu žaidžia tuo, kad daugelis net negražina, padėklus kala patys iš šiukšlių ir maža to net nenori jų atgal priimti.
O kai vežėmės Lodes blokus tai už padėklus nieko neskaičiavo...
Atsakyti
QUOTE(Liepsnele111 @ 2016 06 17, 05:17)
Lodes ar kiti keraminiai blokeliai iš tikro yra sveikesnis poduktas nei silikatas.

Kodėl?
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2016 06 18, 20:41)

Pardaveju pasakos
Atsakyti
QUOTE(tomasdidelis @ 2016 06 19, 19:05)
Pardaveju  pasakos

Aišku, kad pardavėjų pasakos, bet norėčiau, kad pati autorė pakomentuotų.
Atsakyti
Gal kas nors domėjotės domofonais? Geriau rinktis paprastą ar video? Mano atveju atvesti visi laidai, todėl galiu daryti ir video domofoną. Kur geriausios kainos ar geriausia kokybė?
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2016 06 16, 21:52)
Is kokiu blokeliu geriau statyti nama? Fibo , Arko ar keraminiu ?

Mes statėme iš silikatinių ir manau, kad neprašovėme. Bet kiekvienas renkasi pagal save, manau, visi pasirinkimai geri, namai stovi ir negriūna.
Atsakyti
Sveiki,

gal kas nors galėtų pasidalinti info, kokį rievėjimo mišinį naudojote klinkerio siūlių rievėjimui? Domintų tik klijavusiųjų tikrą klinkerį, dar geriau - "sendintą".
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2016 06 20, 12:20)
Gal kas nors domėjotės domofonais? Geriau rinktis paprastą ar video? Mano atveju atvesti visi laidai, todėl galiu daryti ir video domofoną. Kur geriausios kainos ar geriausia kokybė?

Mes turim video, pirmame aukste ir antrame aukste. Vyras siuntesi, nes pas mus labai brangus.
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2016 06 21, 08:26)
Mes turim video, pirmame aukste ir antrame aukste. Vyras siuntesi, nes pas mus labai brangus.

Kokios firmos? Gal galite tiksliai modelį įvardinti? Iš kur siuntėsi ir kiek kainavo? Gal galite duoti nuorodą, kur pirko?

Man irgi reikia dviejų: vienas pirmame aukšte, kitas antrame.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 21 birželio 2016 - 08:51
QUOTE(cibulis @ 2016 06 20, 11:20)

Pas mus ir video, pirkom iš Digitalas. Kažkokių didelių pliusų lyginant su paprastu neina atrasti. Na, gali įsijungti vaizdą ir pasižvalgyti po kaimynų kiemą biggrin.gif , tamsiu paros metu faina, kad kameros apšvietimas įsijungia...
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2016 06 21, 09:50)
Kokios firmos? Gal galite tiksliai modelį įvardinti? Iš kur siuntėsi ir kiek kainavo? Gal galite duoti nuorodą, kur pirko?

Man irgi reikia dviejų: vienas pirmame aukšte, kitas antrame.

Paklausiu, nes sitais dalykais nesidomejau. Jokio mandro neuzsakinejo, grazus ir veikia smile.gif Turbut is kitaicu.
Papildyta:
QUOTE(Lakštingala @ 2016 06 21, 09:58)
Pas mus ir video, pirkom iš Digitalas. Kažkokių didelių pliusų lyginant su paprastu neina atrasti. Na, gali įsijungti vaizdą ir pasižvalgyti po kaimynų kiemą biggrin.gif , tamsiu paros metu faina, kad kameros apšvietimas įsijungia...

Tai kazkokiu dideliu pliusu ir nebus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kava&arbata: 21 birželio 2016 - 09:06
QUOTE(Kava&arbata @ 2016 06 21, 09:04)
Tai kazkokiu dideliu pliusu ir nebus smile.gif

Didžiausias pliusas, kad gražus biggrin.gif

Kaip pas jus aplinkos tvarkymosi darbai? Kiek pamenu, jums tik jie buvo belikę?
Atsakyti