Pavasaris... teks pradėti ieškoti medžiagų ir užsiimti remontu - didis darbas laukia. Kažkaip net nežinau, nuo ko pradėti Vienas iš to, ko reikės, yra palangės. Kokias statėtės ir prie ko derinote spalvas?
QUOTE(slepiuosi @ 2016 03 31, 17:49)
Pavasaris... teks pradėti ieškoti medžiagų ir užsiimti remontu - didis darbas laukia. Kažkaip net nežinau, nuo ko pradėti Vienas iš to, ko reikės, yra palangės. Kokias statėtės ir prie ko derinote spalvas?
Pirkau iš Plaza langai - PVC naujos kartos, blizgios.
Gražu, kai vaikų kambariuose palangių spalvos suderintos su baldais. Bet kadangi aš niliabai žinojau kas/kaip bus, tai ėmiau tiesiog baltas - pagal langų rėmus.
QUOTE(Lakštingala @ 2016 04 01, 12:19)
Pirkau iš Plaza langai - PVC naujos kartos, blizgios.
Gražu, kai vaikų kambariuose palangių spalvos suderintos su baldais. Bet kadangi aš niliabai žinojau kas/kaip bus, tai ėmiau tiesiog baltas - pagal langų rėmus.
Ačiū už atsakymą. Pas mus taip pat buvo balti langai ir baltos palangės, nesukčiau dėl to galvos, bet dabar langai tamsiai rudi... nežinau, kokios bus grindys, kokie baldai... galvoju arba apie PVC baltas (sunkiai įsivaizduoju prie rudų langų rėmų), arba paprastas medines (bet irgi, tada grindis gal reikėtų prie jų derinti?). Ką bepagalvoju, man visiška kakofonija
QUOTE(slepiuosi @ 2016 04 01, 13:18)
Ačiū už atsakymą. Pas mus taip pat buvo balti langai ir baltos palangės, nesukčiau dėl to galvos, bet dabar langai tamsiai rudi... nežinau, kokios bus grindys, kokie baldai... galvoju arba apie PVC baltas (sunkiai įsivaizduoju prie rudų langų rėmų), arba paprastas medines (bet irgi, tada grindis gal reikėtų prie jų derinti?). Ką bepagalvoju, man visiška kakofonija
galima gi visi jokiu palangiu nedeti Paprasciausiai tinkuoti, glaistyti ir nudazyti angokrasciu spalva. Butent toki varianta ir pasirinkome.
QUOTE(vaikis_ @ 2016 04 01, 13:24)
galima gi visi jokiu palangiu nedeti Paprasciausiai tinkuoti, glaistyti ir nudazyti angokrasciu spalva. Butent toki varianta ir pasirinkome.
tada labai preciziškai lygiai reikia viską padaryti ir gėlių gal nelabai pastatysi bet apie tokį variantą nebuvau pamąsčiusi tik vyras turbūt nesutiktų
QUOTE(slepiuosi @ 2016 04 01, 12:31)
tik vyras turbūt nesutiktų
koks namas be palangiu
o jei namas is storu sienu - tai ir gelęms vietos sociai liks (ir dar lengviau meistrams, ir samata namo mazesne)
QUOTE(arkava @ 2016 04 01, 13:35)
koks namas be palangiu
Nu pas mane visi langai arba iki pat grindų, arba ~15cm nuo grindų. Išskyrus virtuvę, žinoma, bet ten virtuvės baldų stalviršis eina iki lango. O tos palangės, kur ~15cm nuo grindų, tai plytelėm klijuotos (bus) kaip ir grindys. Tai kaip ir įmanoma be palangių
Ne, ir kiek maciau - is besistatanciu 1 proc apsitveria
QUOTE(edita.z @ 2016 04 04, 06:08)
Sveiki, jungiuosi ir aš pagaliau į kompaniją
Iš karto klausimas iškilo dėl statybvietės tvoros. Ar statėt, ar reikia statyti pagal reikalavimus ir koks racionaliausias tvoros variantas būtų?
Iš karto klausimas iškilo dėl statybvietės tvoros. Ar statėt, ar reikia statyti pagal reikalavimus ir koks racionaliausias tvoros variantas būtų?
Pagal taisykles reikia. Praktiškai individualių namų statybų aptvertų gal tik kelias teko matyt. Spręst patiem