Įkraunama...
Įkraunama...

Vilnius stato namus

QUOTE(_Viktorija_ @ 2016 03 06, 11:21)
Ar normali kaina uz gipso lubas 7e m2, bet nuleidziamas lubas sona kur 10-15cm skaiciuoja metrais ar irgi turetu buti kvadratai?

Man atrodo, kad normali kaina. Aš mokėjau 8 eurus ir už tam tikrus darbus irgi ėmė už metrus. Tiesa, man 8 eurai kainavo dėl to, kad kiekvieną skylę, prieš įsukdami varžtą, užpurkšdavo klijais. Taip dariau dėl namo sandarumo.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2016 03 06, 14:22)
Man atrodo, kad normali kaina. Aš mokėjau 8 eurus ir už tam tikrus darbus irgi ėmė už metrus. Tiesa, man 8 eurai kainavo dėl to, kad kiekvieną skylę, prieš įsukdami varžtą, užpurkšdavo klijais. Taip  dariau dėl namo sandarumo.

Kaip suprasti dėl sandarumo?
Atsakyti
QUOTE(slepiuosi @ 2016 03 06, 13:44)

Del to, kad kirto PIR-PUR plokste, jeigu neteisus, Cibulis pataisys.
Atsakyti
QUOTE(slepiuosi @ 2016 03 06, 14:44)

Aš statau A+ klasės namą (pasyvų namą). O tokiam namui labai svarbu sandarumas. Štai būtent mano namo sandarumo testai: pirmas ir antras. Jei netingėsite pažiūrėti, pamatysi, kad name pilna nesandarių vietų. O per tas net ir labai mažas skylutes išeina iš namo šiluma, t.y. reikia daugiau mokėti už šildymą.

Jei žiūrėjote sandarumo testus, tai turėjote pastebėti, kad labai pūtė (buvo nesandarumo) perdangos plokštėse. Kaip jas sandarinome, matėte antrame sandarumo teste. Todėl sukant GKP karkasą, nesinorėjo sugadinti gero rezultato. Karkasas GKP sistemai buvo ruošiamas taip: išgręžiama skylė, į ją pripurškiama klijų, įstatomas laikiklis ir įkalamas.

Panašiai buvo daromas ir karkasas sienos perimetru. Pasižymėjus aukštį ir išgręžus skylę, į ją buvo privaroma klijų. Statomas profilis, tada dedamas medvarštis ir prisukamas.
Papildyta:
QUOTE(Noriukas5 @ 2016 03 06, 14:59)
Del to, kad kirto PIR-PUR plokste, jeigu neteisus, Cibulis pataisys.

Teisingai, panašiai sandarinome ir PIR plokštes. Į išgręžta skylę privaroma klijų, tada statomas medvraštis su specialia tablete ir galiausiai sistema atrodo štai taip. Sandariai. Tiesa, vėliau pažeistas PIR plokščių vietas perklijavome aliuminio folija. Čia kita vieta, bet principas tas pats. Šiuo atveju klijavome ne dėl sandarumo, o dėl geros garų izoliacijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 06 kovo 2016 - 15:10
Ačiū, cibuli, supratau. Na, mes tokio sandarumo nesiekiame, nors, žinoma, nepamaišytų smile.gif O tas patikrinimo malonumas daug kainuoja?
Atsakyti
Gal galite rekomenduoti uz teisinga kaina dirbancius statybininkus, muriniam priestatui ir stoginei prie namo suresti? Vilniaus m. Is esmes domina konstruktyvo darbai.
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2016 03 01, 12:48)
na taip, o imanoma per firma pigiau dezute pasistatyt?

Nusiusk projekto nuoroda i sips.lt manau uz tiek su daline ir dar A+ klase gausi. Ten rimta kontora su kokybe nesusipyke.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aliosenka: 11 kovo 2016 - 01:46
Na sveiki vilniečiai 4u.gif Kur tas pavasaris, jau taip norisi šilumos...
Mes jau elektrą išvedžiojome, norime kibti prie tinkavimo. Nusprendėme, kad gerai būtų miksas (gipsinis+kalkinis). Gal galėtumėte rekomenduoti tinkuotoją? Mūsiškis gali po 2 savaičių, norėtume pradėti greičiau... Būčiau labai dėkinga blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miklioji: 17 kovo 2016 - 13:10
kalkiniu - Tomasdidelis, is SM. Man tinkavo,

QUOTE(Miklioji @ 2016 03 17, 12:10)
Na sveiki vilniečiai 4u.gif Kur tas pavasaris, jau taip norisi šilumos...
Mes jau elektrą išvedžiojome, norime kibti prie tinkavimo. Nusprendėme, kad gerai būtų miksas (gipsinis+kalkinis). Gal galėtumėte rekomenduoti tinkuotoją? Mūsiškis gali po 2 savaičių, norėtume pradėti greičiau... Būčiau labai dėkinga blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2016 03 17, 14:12)
kalkiniu - Tomasdidelis, is SM. Man tinkavo,

Kokia kaina ir ar apsiimtų tinkuoti tinkas+gipsas? g.gif
Atsakyti
Darykit tinkas->gipsas->tinkas - bus dar geriau. O šimtaprocentiniam rezultatui galit dar ir GKP įdėt tarp kurių nors sluoksnių.
Atsakyti
gipsu jie nedaro...
lyg iki 4e/m2 buvo

QUOTE(Miklioji @ 2016 03 17, 12:45)
Kokia kaina ir ar apsiimtų tinkuoti tinkas+gipsas? g.gif

Papildyta:
QUOTE(gediminas_ @ 2016 03 17, 12:48)
Darykit tinkas->gipsas->tinkas - bus dar geriau. O šimtaprocentiniam rezultatui galit dar ir GKP įdėt tarp kurių nors sluoksnių.

cia rimtas siūlymas? biggrin.gif
Atsakyti