Įkraunama...
Įkraunama...

Vilnius stato namus

QUOTE(jolitti @ 2016 02 23, 11:17)
As irgi ieskau architekto:) fb parekomendavo Lina Mackeviciu...susirasinejom, bendravimas labai patiko,  labai daug naudingo suzinojau vien is susirasinejimi:D tai dbr laukiu zadejo i el.pasta atsiust kiek kas kainuoja ir daugiau info......

O man zadejo paskambinkti po ilgojo savaitgalio ax.gif as pamaniau, kad tai bus vasario 17 d. rolleyes.gif deja matyt jis dar nesibaige pas zmogu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2016 02 23, 11:22)
Kadangi Vln "neįpirkau" architekto, tai projektavausi provincijos firmoj...
Visai patiko (aisku, kaip ir visur, apie norima reikia zinoti truputuka daugiau, nei iprastinis architektas|)  biggrin.gif

Cia jau tikrai wink.gif
as irgi sakiau vyrui, kad nebutinai turi buti is Vln, bet jis nesutinka su manim sad.gif
Atsakyti
Idomu, kokie argumentai? As tik 1 karta buvau firmoj, uzsakant - daugiau viska derinom ir leidimus gavo elektroninemis priemonemis.
Ir kaina - 50 proc mazesne beveik..

QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2016 02 23, 10:48)
Cia jau tikrai wink.gif
as irgi sakiau vyrui, kad nebutinai turi buti is Vln, bet jis nesutinka su manim sad.gif

Atsakyti
Ar likote patenkinti?
Gal galite i az kontaktus parasyti ax.gif gal ikalbesiu cool.gif

QUOTE(arkava @ 2016 02 23, 11:54)
Idomu, kokie argumentai?

Matyt senamadiskas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žaislų Karalienė: 23 vasario 2016 - 12:08
[quote=arkava,2016 02 23, 12:54]
Idomu, kokie argumentai? As tik 1 karta buvau firmoj, uzsakant - daugiau viska derinom ir leidimus gavo elektroninemis priemonemis.
[/qu

Gal galite pasakyti kiek maždaug viskas kainavo? blush2.gif
Kas įeina į kainą? Namo projektas, techninis projektas, leidimai...?

Galima ir į a.ž.
Atsakyti
Dabartiniais pinigais - apie 10e m2 bendro ploto.
Pilnas architekturos paketas, techninis, komunikaciju projektai, leidimo gavimas. Uz ji dar 250 lt VMI
Is esmes norus as jau turejau (darbini brezini), jie tik igyvendino smile.gif

[quote=*jolantab*,2016 02 23, 11:08]
[quote=arkava,2016 02 23, 12:54]
[/qu

Gal galite pasakyti kiek maždaug viskas kainavo? blush2.gif
Kas įeina į kainą? Namo projektas, techninis projektas, leidimai...?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arkava: 23 vasario 2016 - 12:31
Sveiki,
gal kas galit parekomenduoti "pamatininkus" (grežtiniai pamatai) Vilniaus raj. ax.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas pasakysite pagal preliminarius skaiciavimus ar imanoma pasistatyti nama apie 130 kv uz 50 000 eu?klausiu, nes dauguma vistiek jau turite pasiskaiciavimus, labai idomu kokios kainos ax.gif
Atsakyti
Jeigu absoliučiai viską darysit patys nebent.
Atsakyti
QUOTE(gediminas_ @ 2016 02 25, 17:48)
Jeigu absoliučiai viską darysit patys nebent.

o gal nutuokiate kokia kaina butu jei ne patyts stato? visiskai nenutuokiu uz kokia kaina galima siuo metu pasistatyti nama, tad labai butu idomu bent preliminariai suzinoti
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2016 02 25, 17:23)
o gal nutuokiate kokia kaina butu jei ne patyts stato? visiskai nenutuokiu uz kokia kaina galima siuo metu pasistatyti nama, tad labai butu idomu bent preliminariai suzinoti

Praėjusiais metais ABCnamas siūlė B klasės 80kv namą už 60k€ su pilna ekonomine apdaila reikia tik sklypo ir komunikacijų.
Atsakyti
Man gavosi apie 650-700€/m2. 25% darbu patys darėm. Pernai
Pagailėjau $ A sertifikatui smile.gif

QUOTE(dzemute @ 2016 02 25, 16:23)

Atsakyti