na jo ten reikia akies ir kantrybes as kai abieju dalyku neturiu, ir dar mano dydzio ten beveik nera, tai drabuziu ten neperku (t.y. laaaabai retai), bet uztai visokias smulkmes namams jei reikia kazko pigiau, pvz pjaustymo lentutes, pledo, stalinio veidrodzio, lagamino ar dar ko, einu ten
tasiu ir as ten nemaciau geru..bet kai lankiau angelgirl, tai ji tokia superine is ten man paskolinus buvo ji turbut tam "turi aki"
klausykit ar matet kur paskutiniu metu sokoladine Philadelphia su Milka? sakes taip uzsinorejau, ir niekur nera negi iseme is sortimento
aha, o man idomu ar cukraus laivelius irgi iseme is sortimento?
visad Netto pirkdavau cukrinius laivelius
shian jblmami paprasiau kad nupirktu,- sako,- neeer
Gal kuri zinot kur yra? be amazono
visad Netto pirkdavau cukrinius laivelius
shian jblmami paprasiau kad nupirktu,- sako,- neeer
Gal kuri zinot kur yra? be amazono
kokie idomus, nesu macius, bet paziuresiu pas save netto. jie savo puslapy raso, kad tik netto exklusiv parduoda
Kokie faini laiveliai, dar nesu tokiu macius
As TKmaxx tik karta buvau, man pakeliui nera, tai specialiai vaziavau, nes visos cia labai giria. Nieko as ten neradau. Nors man visur tas pats. Dabar su ta striuke uzsiknisus. Pati nezinau, ko noriu Galvoju gal pirmadieni iki Bremeno outletu palekti Matysiu kaip pirmadieni nuotaika bus...
Man kivi zalias taip pat grazu. As tokia striuke pernai nusipirkau, truputi abejojau, nes visai nauja spalva buvo, bijojau, kad greitai neatsibostu. Ale limpa iki siol. Dar kazkada palaidine tokia prigriebiau. Dabar jau stabdau, uzteks
Nustebinot, kad BestSecret ismesti gali. Seniai ka bepirkau, reikes gal ka uzsisakyti. Mane jie su grazinimais uzknisa - vis per sazine varo, tai nedrasu ir pirkti pasidaro.
As TKmaxx tik karta buvau, man pakeliui nera, tai specialiai vaziavau, nes visos cia labai giria. Nieko as ten neradau. Nors man visur tas pats. Dabar su ta striuke uzsiknisus. Pati nezinau, ko noriu Galvoju gal pirmadieni iki Bremeno outletu palekti Matysiu kaip pirmadieni nuotaika bus...
Man kivi zalias taip pat grazu. As tokia striuke pernai nusipirkau, truputi abejojau, nes visai nauja spalva buvo, bijojau, kad greitai neatsibostu. Ale limpa iki siol. Dar kazkada palaidine tokia prigriebiau. Dabar jau stabdau, uzteks
Nustebinot, kad BestSecret ismesti gali. Seniai ka bepirkau, reikes gal ka uzsisakyti. Mane jie su grazinimais uzknisa - vis per sazine varo, tai nedrasu ir pirkti pasidaro.
QUOTE(RasaZFR @ 2015 10 23, 20:27)
As niekaip nesuprantu, kaip imanoma apsipirkti TKMaxx. Man ten ... na, jovalynas. Daiktai sugrusti, kokybe as labai abejoju (turejau dvejus markinelius prigludusius nusipirkusi, tai nepalyginsi nei su S.Oliver, Zero ar net Esprit; ismeciau po dvieju skalbimu). Megztiniai man ten - tysalai, svarkai - seniai nebemadingi arba baisus. Ir dar zmoniu beveik visada mase.
Beje, esu radusi ten pernai labai isskirtini paltuka, kuriuo iki dabar dziaugiuosi.
Mano kaimynes ten visada apsiperka ir labai dziaugiasi. Gal tiesiog akies neturiu. Tases man ten irgi baisios. Ir nesvarbu, kad garsiu dizaineriu.
Beje, esu radusi ten pernai labai isskirtini paltuka, kuriuo iki dabar dziaugiuosi.
Mano kaimynes ten visada apsiperka ir labai dziaugiasi. Gal tiesiog akies neturiu. Tases man ten irgi baisios. Ir nesvarbu, kad garsiu dizaineriu.
Sveikos,
Lygiai tokia pacia nuomone turejau ir as iki praeito ketvirtadienio,man ten arsiau nei skudurynas buvo,bet..sikart kazkaip sutvarkyta viskas buvo ir suzibo TKMaxx man kitom spalvom ir tam tikrai reikia laiko,kad ten ka gero rast.
Moocho as ir pastebejau, Kad S dydzio rubu ten sunku rast, bet radau kai ka grazaus. Tase as pirkau ne TKMaxx, pralekiau praeita pirmadieni kelias parduotuves,tai ir prigriebau. Siaip jau galvojau,kad teks tik internete apsipirkinet,dėl laiko stokos ir siaip,kad ka idomaus rast.
Esu pirkusi siu laiveliu pas mus netto, dar turiu lig siol kelis. Reik ziuret ne tam su juodu suniuku netto, bet geltonam ar raudonam netto, kiekvienas ji vis skirtingai vadina. Uzmesiu aki gal pas mus yra. Man tik juose per mazai saldumo, dideliam kavos puodeliui man ju dvieju neuztenka. Bet ne sau as juos pirkau, o mazajai del idomumo tik kad dar per maza, uzsizaidzia.
As ir vat turiu tokiu abejoniu, kad pvz. striuke su kiwi grün gali greit atsibost nors knieti pabandyt
Grazios dienos visoms, pas mus saulute islindo
As ir vat turiu tokiu abejoniu, kad pvz. striuke su kiwi grün gali greit atsibost nors knieti pabandyt
Grazios dienos visoms, pas mus saulute islindo
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2015 10 24, 10:01)
Mnao ne visai tokia, bet labai panasi.
QUOTE(moocho @ 2015 10 23, 18:39)
klausykit ar matet kur paskutiniu metu sokoladine Philadelphia su Milka? sakes taip uzsinorejau, ir niekur nera negi iseme is sortimento
Nu negąsdink čia taip Man šito skonis primena vaikystėj kažkokį lydytą šokoladinį sūrelį, kurio labai retai būdavo. Nieks nieko neišėmė iš asortimento, kątik Revvej nusipirkau Atsimenat, būdavo dar labai retai šokoladinis sviestas, na tas iš karvės pieno Tokį ant arbatinio batono... Arba pynutės... Ech
QUOTE(zirne @ 2015 10 24, 08:52)
Pirmaideni i outletus nebevaziuosiu, uzsisakiau palta Tikiuosi tiks
Cia siandien brands4friends akcija
Labai mano skonio. Ir panašu, kelius dengianti..? Kokios firmos? Aš labai sunkiai randu ilgą kad kelius dengtų.
Cia siandien brands4friends akcija
nu b.lemba Ruta, vakar buvau Rewej, nebuvo jau ziurejau real, netto, edekoj, rewej, gal juos kur kitur dabar padejo? man ir ta sureli primena..
zirne, grazus modelis, o jei dar labai neblizges tai isvis
zirne, grazus modelis, o jei dar labai neblizges tai isvis
Laba,
merginos, gal patartumet, ar apsimoka man cia trumpinti palta? Turiu toki grazu italiskos vilnos, graziai pilka palta iki zemes. Nu, ir kabo jis spintoj, nes neisiu gi cia asfalto padalkais sluoti. Siandien sumasciau, kad reikia ji man iki keliu nusikirpti ir sagas gerokai i sona perkelti, nes labai jau laisvas jis man. Kazi ir man apsimoka nunesti ji siek tiek pataisyti? Gal kas turit supratimo, ar tie drabuziu taisymo salonai labai brangus? Gal man visai neapsimoka?
merginos, gal patartumet, ar apsimoka man cia trumpinti palta? Turiu toki grazu italiskos vilnos, graziai pilka palta iki zemes. Nu, ir kabo jis spintoj, nes neisiu gi cia asfalto padalkais sluoti. Siandien sumasciau, kad reikia ji man iki keliu nusikirpti ir sagas gerokai i sona perkelti, nes labai jau laisvas jis man. Kazi ir man apsimoka nunesti ji siek tiek pataisyti? Gal kas turit supratimo, ar tie drabuziu taisymo salonai labai brangus? Gal man visai neapsimoka?