Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos pleputės

Apklausa: Kur žadat praleisti, atšvęsti Kalėdas ir/ar Naujuosius metus? (30 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(RasaZFR @ 2015 10 22, 15:54)
Tiesa, pasiziurekit tinklapi dress-for-less. Ten dizaineriu ir siaip faini daikciukai uz mazesne  kaina.

bet tai jus laiku paraset....as gi hilfiger palto norejau... bet pagailejau pinigu doh.gif
Atsakyti
Orkinta, best secret man labiau patinka, ten pasirinkimas didesnis mirksiukas.gif Kurio nori?
Va sita jau galvojau pirksiu. Gerai, kad pasiziurejau, issius nuo vasario pabaigos lotuliukas.gif Visur kitur jis nenukainuotas.
Atsakyti
Man bevartant otto katalogus uzkliuvo sia ziema madinga spalva kiwigrün - striuke, megztinis, kazka su ta splava noreciau isigyt, tokia zaisminga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zirne @ 2015 10 22, 17:57)
Orkinta, best secret man labiau patinka, ten pasirinkimas didesnis mirksiukas.gif  Kurio nori?
Gerai, kad pasiziurejau, issius nuo vasario pabaigos lotuliukas.gif Visur kitur jis nenukainuotas.

best secret mane ismete, nes nieko nepirkau doh.gif
nezinau kurio. melynas yra grazus. bet tarkim zalando rodo truputi kitoki melynuma, sviesesni. tai reiketu pasinagrinet ar tikrai modeliai sutampa. siandien su drauge kalbejom ji kreminio nori, man kreminis irgi grazus, tik tiek, kad sviesokas. gal teplus gali buti. baltas irgi nerealiai atrodo, ir raudonas bigsmile.gif bet kai viska susumavus, tai gal buciau melyna emus.
Marco Polo irgi labai grazus. man va hilfiger ir M.Polo grazus buvo, bet abu del kainos atmeciau. kadangi as dar vistiek kokio normalaus paltuko noriu. na kai buna maisyti su vilna ir pan. mazdaug tokio tipo, gal tik kaili nuimciau. labai ''fyfyskai'' atrodo.
paltukas.

nes mieste labai akis uzkliuna, kaip graziai panos su tais paltukais atrodo... wub.gif

oj va dar koki pamaciau wub.gif mieste, kai batu ieskojau, irgi bordinius batus radau. ir taaaaip patiko, bet sakau prie ko gi derinsiu. dabar va zinau prie ko derinciau biggrin.gif
paltukas2

nenusibodau dar su tom smutkem visa diena???

ar rodo jums nuorodas mano?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orkinta: 22 spalio 2015 - 21:30
dek dek smutkes, man labai patinka bigsmile.gif
pirmos nuorodos neatidaro

atsiust gal vel pakvietima i best secret? biggrin.gif
as kai ilgai nepirkau, jie man atsiunte 10eur gutschein ir tipo pagrasino kad iki tada ir tada pirkciau. Tai mb pripirkau kojiniu, maike, megztini, ir neismete biggrin.gif

zirnes man tas violetinis paltas is modelio graziausias buvo..bet spalva tai ir man nepatinka.. schmoll.gif bet zirne, gal tau tiktu?

jolitka, man tai nelabai grazi ta zalia..nors derinuke, kai ne viena, tai nieko..jei tau tokios spalvos tinka, isbandyk 4u.gif
Papildyta:
aj galiu situos batus parekomenduot kasdienai. I darba juos nusipirkau. http://www.hm.com/de...B#shopOrigin=QO yra dar rudi, ir parduotuvej maciau tamsiai raudonus. Zodziu labai patogus su kelnem dabar, ir nebrangus thumbup.gif aisku nieko mandro, ir nezinau kaip rimta lietu islaikytu nes poliesteris smile.gif
Atsakyti
man ir pirmos neatidaro kazkodel. bandziau pakartot bet vistiek...
moocho nereik to pakvietimo. truputi stabdo, kad ne vokiska parde. su grazinimais sudetingiau. tai as uztad taip nieko is ju ir nepirkau.
Atsakyti
kode ne vokiska g.gif registruota Aschheim.
kad ten viska galima grazinti, ir gana paprastai, na isskyrus apatini trikotaza, todel jo neperku ten. mano grazinimo rate ten koks 90proc biggrin.gif su manim jokia smutkiu parde didelio biznio nedaro lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2015 10 22, 21:33)
kode ne vokiska g.gif registruota Aschheim.
kad ten viska galima grazinti, ir gana paprastai, na isskyrus apatini trikotaza, todel jo neperku ten. mano grazinimo rate ten koks 90proc biggrin.gif su manim jokia smutkiu parde didelio biznio nedaro lotuliukas.gif

o tai kodel as galvojau, kad kazkur Anglijoj ir siuntimas is ten?
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2015 10 22, 22:41)
jolitka, man tai nelabai grazi ta zalia..nors derinuke, kai ne viena, tai nieko..jei tau tokios spalvos tinka, isbandyk 4u.gif

Viena tai ir man per ryski, derinyje ziureciau. Labiau patinka truputi prislopinta ta kiwigrün. Striuke spausdintiniame kataloge atrodo tamsesne, o kokia ta spalva istikruju tai matyt klausimas. Nors apskritai as matomai prijauciu siai spalvai, nes Vilniuje bute vonioje ipintas sios spalvos plyteliu elementas ir koridoriaus viena siena sia spalva nudazyta, o ir cia Vokietijoje miegamojo viena siena su tamsesnes kiwigrün spalvos tapetais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Orkinta @ 2015 10 22, 12:12)

o va zaidimus visus is telefonu, ir ipado istryniau, suslepiau visus playstation'us ir nieko net pauostyt neduodu. tai verke kruvinom asarom  doh.gif  doh.gif  doh.gif as jau net dirza nesiausi, per kede voztelejau, nes taip reke, kaip isprotejes doh.gif

o vakar tai nauja palta, batus, tase ir t.t. nusipirkau. gyvensiu  biggrin.gif

sveikos,

tai kad nuo tų žaidimų ir tampa jie išprotėjusiais doh.gif vat šitoj vietoj aš galiu būti griežta, ribos nuo pat pradžių yra, laikas kiek pažaist gali, aišku ne viską nori gali žaist, o ir ačiū D neturim visokių playstatiom ir pan...mažiau pagundų. Bet man sudėtinga dėl to, kad du vaikai yra, didesnis jau gali žaisti , bet mažiui dar ne laikas per daug tokias dalykais užsiimti, bet kai renkasi tokius žaidimus,kaip pvz. su šuniuku kažkoks, rūpinasi juo ir pan.tai nedraudžiu.

thumbup.gif biggrin.gif
aš ir vakar praleidau pora valandų TKMaxx biggrin.gif nu blyn paskui kitose pardėse viskas taip prastai atrodė doh.gif ta prasme kokybė, visi tysalai tie sintetiniai megztiniai, o jei dar su blizgučiais išvis klaikuma..nusižiūrėjau megztinukų šiltų TKmaxx ir United Colors of Benetton. Bet irneseniai "netyčia" tašę odinę nuspirkau, pirštines geresnes, tai net diedas pastebėjo, kad čia tie nauji rūbai ir daiktai pas mane atsiranda, kaip grybai po lietaus lotuliukas.gif tai apsiraminsiu biskelį, paskui lėksiu megztinukų pirkt biggrin.gif

Atsakyti
As siandien irgi neblogai apsipirkau. 2 komplektus merino vilnos apatiniu, ''Kolimanjaro'' softshell jacke, silta megstini. Isleidau tai eina sau doh.gif Bet uztat jauciuosi gerai biggrin.gif
Atsakyti
As niekaip nesuprantu, kaip imanoma apsipirkti TKMaxx. Man ten ... na, jovalynas. Daiktai sugrusti, kokybe as labai abejoju (turejau dvejus markinelius prigludusius nusipirkusi, tai nepalyginsi nei su S.Oliver, Zero ar net Esprit; ismeciau po dvieju skalbimu). Megztiniai man ten - tysalai, svarkai - seniai nebemadingi arba baisus. Ir dar zmoniu beveik visada mase.
Beje, esu radusi ten pernai labai isskirtini paltuka, kuriuo iki dabar dziaugiuosi.
Mano kaimynes ten visada apsiperka ir labai dziaugiasi. Gal tiesiog akies neturiu. Tases man ten irgi baisios. Ir nesvarbu, kad garsiu dizaineriu.
Atsakyti