cia tas, kur Kolje siuntei? na bent jau nedingo. Neeikvok laiko/nervu skundui
Sveikos
Rasa laikau kumscius.
Kazkas klause ka valgyti daryti. Tal sedziu autobuse ir noriu lazanijos su mesos ir darzoviu, vyno padazu, kugelio, koldunu, virtinuku su varske, zemaiciu blynu. Ir i kepta zuvi orkaiteje(saldyta su brokoliais ant vursaus perku) su ryziais, ai dar coccinelos keptu buroku su virtom bulvem noreciau.
Rasa laikau kumscius.
Kazkas klause ka valgyti daryti. Tal sedziu autobuse ir noriu lazanijos su mesos ir darzoviu, vyno padazu, kugelio, koldunu, virtinuku su varske, zemaiciu blynu. Ir i kepta zuvi orkaiteje(saldyta su brokoliais ant vursaus perku) su ryziais, ai dar coccinelos keptu buroku su virtom bulvem noreciau.
QUOTE(moocho @ 2015 10 22, 13:05)
cia tas, kur Kolje siuntei? na bent jau nedingo. Neeikvok laiko/nervu skundui
Aha, tas. As irgi sakiau, nors nedingo. Dabar jaučiu reikes registruota siusti.
Rasa, laikau
QUOTE(jblmami @ 2015 10 22, 13:28)
Sveikos
Rasa laikau kumscius.
Rasa laikau kumscius.
Oi, kiek ideju, tik man dauguma situ dalyku i nevalgomu ar labai retai valgomu sarasa pateke. Lazanija man - na 2 kartus per metus. Nelabai megstu. Tarkuotu bulviu patiekalu nemegstu ir ne vienas seimoj nemegsta. Zemaiciu blynai atkrinta del mesos ir del to, kad sunkus maistas. Varskiniai patiekalai nurasyti kaip neitin sveiki (ai, yra ten visokiu teoriju apie kaitinama varske ir bla bla bla). Ai, zodziu... Siaip as irgi nesu megeja vienam patiekale daug sumaisytu produktu. O kuo grynesnis ir naturalesnis produktas, tuo geriau. Varske mes valgom, bet labai ribotai. Is pieno produktu pagrinde vartojam tik gryna piena ir sviesta. Jokio kitokio perdirbimo. Ai dar grietine ar grietinele padazams vyrui. Ir kepiniams
Man apskritai skaniausia sviezi vaisiai ir darzoves ir duona su sviestu. Bet gi seimynos taip nemaitinsi
Ai, sakau, kad mes visi gi su maistu "issipisinejam".
QUOTE(moocho @ 2015 10 22, 11:41)
o kas yra dvigubos kelnes? niekad tokiu nemaciau/nesimatavau?
Ne taip išsireiškiau, dvisluoksnės kelnės Pašiltintos.QUOTE(Orkinta @ 2015 10 22, 12:12)
dabar antradieniais vedu i sporta (turner). tai jam ziauriai patinka. uzrasiau laukiam eileje i muzikos mokykla (konservatorija). kas antra ketvirtadieni vezu i ''vorschule''. antradieniais dar logopede. zodziu, tegu mokosi
o vakar tai nauja palta, batus, tase ir t.t. nusipirkau. gyvensiu
o vakar tai nauja palta, batus, tase ir t.t. nusipirkau. gyvensiu
Labai gerai
As ir uzrasiau mazaja i muzikos mokykla bet siemet pilna mazuju grupe, tiketina tik kitamet. Drauge, kai viesejo pas mane, atkreipe demesi, kad mazoji gerai atkartoja melodija, o ir balsas jos gan stiprokas. As tai pati nelabai turiu tame nuovokos, bet kad dainuot megeja tai jau tikrai maciau, tad aj galvoju uzrasysiu. O vakar nustebau, paskutiniu metu vis viena daina trauke, sakau aj padainuok kokia jau kita, o moka ju tikrai nemazai, bet visiskai nauja daina uztrauke pati darzelyje ismokus. Truputi issiziojau, kaip tokio amziaus vaikui gan netrumpa ir zodziai jai visiskai nauji bei taisyklingai istarti.
O dabar, kad butu idomiau popietemis irgi pradejom sporta, skirta maziems vaikuciams kartu su teveliais, lankyt Patinka maniskei, o ir sekasi gan gerai, bet dar tik pradzia, tad idomu kaip toliau bus. Siaip keturi uzsiemimai nemokami, o paskui i pusmeti moket reik. Cia taip sepcialiai padaryta, nes sako per tuos keturis uzsiemimusm pasimato ar vaikas nori toliau lankyt ar ne.
Siaip pas mus i darzeli vienakart per savaite atvaziuoja is muzikos mokyklos ir viena kart i tris savaites veda i sporto mokykla. Is esmes to ir pakaktu jos amziui, bet irgi ypac kai dabar nekokie orai, tai daugiau bunam namie ir vis tas tv ar kompiuteris uzkliuna... o jau ji turi savo megiamas serijas ir pradeda reikalaut...
Rasa, laikau kumsčius Būtinai turėsi papasakoti kas ir kaip. Be galo įdomu
Sėl studijų, tai man egzaminai niekada nebuvo baisus stresas. Aišku, pasinervuoji, bet ne taip, kai kiti pasakoja, kad vidurius susuka, miegoti negali. Pasimokyti reikia, bet galų gale, kai esi įvertintas, žinai kad kažko išmokai ir žinai, kiek išmokai. Visi tobulinimosi kursai kitaip. Ten atklausei paskaitą ir nežinai, gudresnis tu ar nebaisiai. Net ir tie su baigiamuoju sertifikatu, sakyčiau, labai paviršutiniški. Vokietijoje, jei pačiam mokėti už tokius kursus, tai gali už tuos pinigus daug univeristetų baigti, o jei darbdavys apmoka, tai tik tai, ką jis nori, arba ką įstatymas liepia. Beje, važiuoju lapkričio mėnesį savaitei į Berlyną, darbo teisės mokytis, šiandien patvirtinimą gavau. Kainuoja ta savaitė pusantro tūkstančio, plius gudrus viešbutis, maitinimas ir kelionė. Pora tokių mokymų ir gali jau už visą teisės bakalaurą univeristete susimokėti. Aišku, studentų bendrabutyje nei baseino, nei saunos nėra ir kokteilio tau niekas neįpils, bet, kai pagalvoji apie kainos ir naudos santykį, jei reikėtų pačiai susimokėti, tikrai nevažiuočiau...
Galų gale niekas pririštos nelaiko, nusibos, visada galiu mesti, bet, iki kol mesiu, to, ką atklausiau tikrai jokiuose kursuose negausi. VHS savaitė filosofijos kainuoja 600 eurų, tiesa vyksta Sült saloje.
Moocho, jei darbdavys palankiai žiūri i tavo norą mokytis ir pasiruošęs financiškai prisidėti, gali pabandyti kokį privatų FH prasukti
Sėl studijų, tai man egzaminai niekada nebuvo baisus stresas. Aišku, pasinervuoji, bet ne taip, kai kiti pasakoja, kad vidurius susuka, miegoti negali. Pasimokyti reikia, bet galų gale, kai esi įvertintas, žinai kad kažko išmokai ir žinai, kiek išmokai. Visi tobulinimosi kursai kitaip. Ten atklausei paskaitą ir nežinai, gudresnis tu ar nebaisiai. Net ir tie su baigiamuoju sertifikatu, sakyčiau, labai paviršutiniški. Vokietijoje, jei pačiam mokėti už tokius kursus, tai gali už tuos pinigus daug univeristetų baigti, o jei darbdavys apmoka, tai tik tai, ką jis nori, arba ką įstatymas liepia. Beje, važiuoju lapkričio mėnesį savaitei į Berlyną, darbo teisės mokytis, šiandien patvirtinimą gavau. Kainuoja ta savaitė pusantro tūkstančio, plius gudrus viešbutis, maitinimas ir kelionė. Pora tokių mokymų ir gali jau už visą teisės bakalaurą univeristete susimokėti. Aišku, studentų bendrabutyje nei baseino, nei saunos nėra ir kokteilio tau niekas neįpils, bet, kai pagalvoji apie kainos ir naudos santykį, jei reikėtų pačiai susimokėti, tikrai nevažiuočiau...
Galų gale niekas pririštos nelaiko, nusibos, visada galiu mesti, bet, iki kol mesiu, to, ką atklausiau tikrai jokiuose kursuose negausi. VHS savaitė filosofijos kainuoja 600 eurų, tiesa vyksta Sült saloje.
Moocho, jei darbdavys palankiai žiūri i tavo norą mokytis ir pasiruošęs financiškai prisidėti, gali pabandyti kokį privatų FH prasukti
QUOTE(zirne @ 2015 10 22, 16:05)
Kaip jums paltas?
Best Secret radau, nukainuotas iki 240 , visai man jis patinka, tik del spalvos abejoju, as su violetinemis kazkaip nedraugauju
Best Secret radau, nukainuotas iki 240 , visai man jis patinka, tik del spalvos abejoju, as su violetinemis kazkaip nedraugauju
Man, ne Labai jau spalva... man negrazi....
Jo, sutarti gaunu, bet reikia dar gerai del atlygio pakovoti. Pinigiukai manes netenkina
Tiesa, pasiziurekit tinklapi dress-for-less. Ten dizaineriu ir siaip faini daikciukai uz mazesne kaina.
ziurejau, sitas man jau seniai patinka, bet va vis del Hilfiger abejoju ir spalva lygiai tokia kaip mano senosios striukes. Yra dar bordo, man garzu, bet bijau, kad nebutu per rysku.
As vis uzsikabinu ziureti, kol akys varveti pradeda, tada vel spjaunu. Siandien Orkinta sus avo pirkiniai uzkabino.
As vis uzsikabinu ziureti, kol akys varveti pradeda, tada vel spjaunu. Siandien Orkinta sus avo pirkiniai uzkabino.