QUOTE(moocho @ 2015 10 21, 23:11)
Na zinokit, toks siurpuli paliekantis filmas. Visi ziurovai is sales isejo tyledami. Baisu, kai nebezinai kur dokumentika, o kur aktoriai.. Paziurekit bent kai kada nors per tv rodys. Isgerciau ko nors, bet nieko ner namie
Paziurejau treilerius, tai neatrodo labai rimtas filmas, ir zanras jo Comedy
QUOTE(RasaZFR @ 2015 10 22, 08:57)
Labas rytas,
gyvenimas vel normalus Galiu veikti
Oi, Orkinta, kaip tau pritariu. As universitete filosofija pora semesttru turejau. Nemegau. Ne mano dalykas. Nesupratau ir turbut iki dabar nesuprasciau as tu filosofu.Taigi as irgi zemai lenkiu galva pries tai studijuojancius.
As turbut sioj srity suvokietejau, bet man irgi kirba tas pats klausimas: "O kam to reikia? Ka su tuo veliau veiksi? Studijos tik del studiju?" Bet Zirne atsakyma zino ir tai svarbiausia.
Perverciau kruva tinklapiu ieskodama ideju, ka naujo valgyt pagaminti. Eisiu dar i krautuve pasidairyti
gyvenimas vel normalus Galiu veikti
Oi, Orkinta, kaip tau pritariu. As universitete filosofija pora semesttru turejau. Nemegau. Ne mano dalykas. Nesupratau ir turbut iki dabar nesuprasciau as tu filosofu.Taigi as irgi zemai lenkiu galva pries tai studijuojancius.
As turbut sioj srity suvokietejau, bet man irgi kirba tas pats klausimas: "O kam to reikia? Ka su tuo veliau veiksi? Studijos tik del studiju?" Bet Zirne atsakyma zino ir tai svarbiausia.
Perverciau kruva tinklapiu ieskodama ideju, ka naujo valgyt pagaminti. Eisiu dar i krautuve pasidairyti
Rasa, kas buvo, sirgai? Nors ir as panasiai jauciuosi, po paskutiniu pora savaiciu
As tai turbut irgi galeciau buti amzina studente Butu labai neidomu, jeigu visi zmones sedetu namuose ir nieko daugiau nesidometu, pastudijavau, turiu darba ir uztenka Kam tada visos knygos, kursai, kad ir pavyzdziui senjorams. Arba hobiai? Zmones lipa i kalnus, keliauja... kam jiems viso to reikia?
Gal pvz. zmogui neuztenka vien perskaityti knygas apie filosofija, norisi is pagrindu zinoti, susitikti su bendraminciais ir pan. Jeigu tik leidzia salygos, kodel ne. Visi savo laisvalaiki praleidzia pagal savo poreikius Renkasi didesnius ar mazesnius Challenge