Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos pleputės

Apklausa: Kur žadat praleisti, atšvęsti Kalėdas ir/ar Naujuosius metus? (30 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Atenyte @ 2015 12 04, 09:55)
Tai gal ji delninukes nori  mirksiukas.gif

Nea, nes rodziau per skype viena savo delninuke, sako per maza ax.gif na rasiu vistiek kazka dar ax.gif
Atsakyti
moocho,80% pirkiniu sudare vaikams.
Is kazkam idomesniu pirkiniu Sally Hansen gelinis nagu lakas.O taip smutkes.Sekancia savaite bus kuom pasipuost naujam 911 pristatymo renginyje,maniskio seses vestuvese ir advento brunch sheratone.
Ir siaip papuoliau ant black friday.Anglija apsipirkimo rojus.
Beje labai daug kailo aksesuaru ir paltai,svarkai su kailinem apykaklem.
Drauge buvo Klitscko bokso rungtynese,sake daug anglu
Buvo,moterys kailiniuotos.Is pradziu pagalvojo,kad ruses 😃.

Jolitka,taip buvau su savo "rankinuku".

Tybuka,labai graziu rankiniu maciau Aldo wub.gif
Atsakyti
Pradejau Julie & Julia filma per amazon prime ziureti 😊
Atsakyti
Pas mus jau prasidejo del vestuviu bruzdejimas.
Pradejau cocc organizmo valymo varianta.Savaite tik darzovem ir vaisiais matintis.Tikiuos aptirps kiek sonai,kad suknele graziau guletu.
Anyta uzsake limuzina,issidave mano didziajai,kad mes visos moterys su vaikais vaziuosim jaunosios is namu pasiimti.Va cia tai nesitikejau is savo anytos.
Anyta strese,nes ziauriai darbo daug visa savaite.Plaukai nuaige,zile matos,bet visvien neis i kirpykla,nes del kazkokios metrikacijos nesistresins.Taip ir likau nesupratus.Tikizosi neateis kaip per Krikstynas su kasdieniniais drabuziaos.Busiu galutinai ja nusivylus.
Atsakyti
pala o kas cia zenijas, gal praleidau ar pamirsau g.gif
o kaip tb brolis, ka dabar veikia? ar kaip dukrytes elegsys, gal susinormalizavo?

sian uzmaciau real'e vaflius ir rududu..sakiau pirksiu kada ir susitepsiu. Bet su kuo dar tepti, kad nebutu vien ta karamele? su kokia uogiene? ar su paprastu kondensuotu - bet ar tada nebus labai saldu?

Atsakyti
Moocho, y kondensovke ysimaisyk kakavos.Pakeis truputy ta salduma.

As nuo vakar uzsiemus kepimais. doh.gif Vakar viena rüsy iskepiau su panom,siandien antra pamaina ir gybukus dar kepu.Ryt po darbo reiks sutept,nudazyt ir supakuot po maza dovanele kabineto kolegems,mazes mokytojai,ir vienam laikrasciu nesiotojui.Norim padaryt visos trys maza bendra dovanele.Jis pastoviai mums atnesa saldainiu.Nors man jis ir nepriklauso.Mielas,darbstus zmogus.
Atsakyti
moocho,MB sesers vestuves.
Labai ji geazi panele,tik storuluke,numete dabar 22 kg,bet jai reiktu dar tiek pat.Veidelis dailutis.Liv Tyler antrininke.

MB broli vel atleido is darbo rolleyes.gif
Ju dukryte labai pasitaise thumbup.gif Bet vel jiems kitos problemos.Darzelyje sako,jai priesmokykines veiklos neidomios,ji apsimeta,kad nori i tualeta ir iseina,nebegrizta.Ir aukletojoms daug fantazuoja.Nebeduoda tv ziuret.Bet jai ir kasdieninuu zaislu uztenka.Tokias istorijas aukuria.As tai sakau,kad gerus rasinelius rasys.....Fantazuoja istisaii.

As vafliu dar niekada nesu tepus.Tik pas ruses valgius.Kaip skanu.

Ingo kaip fainiai sugalvojai.O kam lindai i rusi?
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2015 12 05, 21:08)

Ingo kaip fainiai sugalvojai.O kam lindai i rusi?

Trüksta liet.raidziu. doh.gif Y rüsy nelindau,tik sausainiu skirtingü kepiau. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2015 12 05, 21:08)
MB broli vel atleido is darbo  rolleyes.gif

doh.gif doh.gif

va kiek mes ana sekmadieni kepem. Tesla buvo is vakaro paruosta bigsmile.gif tai tryse beveik 5 valandas sedejom. Sausainiukai visi maziukai, nes nemegstam dideliu. Turi buti tokie, kad iskart i burna tilptu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Oho, moocho, sakyciau normaliai sausainuku thumbup.gif smile.gif
Kepem ir mes su mazaja ir is mociutes gavom, bet man kazkaip nera siemet noro saldumynams, o mazoji siuo laikotarpiu is sono daug pagauna saldumynu.

Savo dykuniukui i viena bata desiu saldumynu ir parseli is Winnie Pooh, o i kita sakiau idesiu Rute. Tiek vakar, tiek siandien jau stogas man nuo jos vaziavo. Po kelis sykius perspejau, kad greiciausiai nuo Nikolaus gaus Rute, tai nutyla ir tada sako - jetzt bin ich gut biggrin.gif
Atsakyti
Jolitka, kas yra Rute?
Sausainiuku mes irgi prikepem. Dabar apvalgysim iki Kaledu, o tada pradesim tortu kkepima sventem:)
Merginos, ka manot apie sita sriuke http://www.amazon.de...015QPYE82?psc=1
Prarandu pamazu vilti kazka parduotuvese nusipirkti, bet internete pirkti vis dar nedristu. Siaip nesioju 36-38 dydi, o su striukem ziuriu kartais ir 40 reikia apsivilkti, ypac jeigu su megztiniu apacioj. Sita stiuke man irgi ne WOW, bet bent jau ne visokiu pribumbasu. Ir as noriu trumpos, tik kad uzpakali dengtu.
Atsakyti
Ingo,ar labai keptuve dumija,kad rusyje kepei?
As negaliu rusyje nieko daryt.Begom ilekiu,begom islekiu.Man vis rusiai su monstrais ir vaiduokliais nuo baikystes asocijuojasi.

moocho,pagarba.Sitiek sausainiu.man labai gaila,kad musu prosenele su didziaja nebekepa.Seniau susitikdavo kelios kartos. wub.gif
Kaip sakau musu gimines problema,amzinai komanduot ir aiskinti,kas kaip sauksta laiko,net prosenelei upas nepraeina .tai paskutini karta vieno anuko drauge,beje vireja,taip prosenele is proto isvede,mat mergina absoliuciai viska blogai dare,nuo pirmo sauksto iki istraukimo is orkaites.
Ir nutrauke adventinius bendrus kepimus.

As su savo vaikais jau kepu nuo lapkricio men.Bet mes mazomis porcijomis.Suvalgom is karto.

Rasa,grazi striuke,paprasta,bet ne prasta.
Kaip mataii be interneto siais laikais nei pro kur.

Atsakyti