Labas Rytas
Gal kuriai reikia Douglas Gutschein 10% Kodas 4ZFELDBC32
QUOTE(Ingo101 @ 2015 12 03, 08:35)
ACIUUUUU Ingo, uzsisakiau sau dovana, Moocho reklamuota seruma.
Buvau isvykus pas broli Anglijoje .Koks man sirdziai artimas krastas,nors ir lijo visa laika,nuotaikos nesudrumate.Tik issitaskiau labai daug.Sumele gavos
Idomiom temom snekejot.cia.as apie maista.As nebuvau niekam isranki,iki siol ne.Nu gal man tik pomidorines sriubos ir pdazai su pomidorais neskanus.
Rasa,kad pasinese ant prancuzu virtuves.As Julie & Julia labai seniai norejau paziuret....
Kas liecia sportbacius ir ju kvapa.MB sako po kiekvieno karto panesiojus su sagrotan papurkst,aisku kai ne per velu.
Idomiom temom snekejot.cia.as apie maista.As nebuvau niekam isranki,iki siol ne.Nu gal man tik pomidorines sriubos ir pdazai su pomidorais neskanus.
Rasa,kad pasinese ant prancuzu virtuves.As Julie & Julia labai seniai norejau paziuret....
Kas liecia sportbacius ir ju kvapa.MB sako po kiekvieno karto panesiojus su sagrotan papurkst,aisku kai ne per velu.
kiek as pagal savo vyra pastebejus, tai visu svarbiausia kokybiskos kojines!
buna, kad nuperku mano akim geras kojines, kur ir sudetis medvilne, bet va netinka ir viskas. kiek maniskis isvis nauju poru ismetes. sako smirda tavo kojines. ir tikrai. su kitom, gerom, jam tinkanciom kojinem net po darbo gryzes, kur visa diena kojos darbiniuose batuose, o kvapo jokio!
anksciau jis tikrai turejes bedu su koju kvapu. kiek tepalu ir purskalu pirkus esu o va, kai atsirinko kojines, kurias pastoviai perka, tai pamirsau istikro vyrisku koju kvapa
buna, kad nuperku mano akim geras kojines, kur ir sudetis medvilne, bet va netinka ir viskas. kiek maniskis isvis nauju poru ismetes. sako smirda tavo kojines. ir tikrai. su kitom, gerom, jam tinkanciom kojinem net po darbo gryzes, kur visa diena kojos darbiniuose batuose, o kvapo jokio!
anksciau jis tikrai turejes bedu su koju kvapu. kiek tepalu ir purskalu pirkus esu o va, kai atsirinko kojines, kurias pastoviai perka, tai pamirsau istikro vyrisku koju kvapa
QUOTE(Orkinta @ 2015 12 03, 19:18)
kiek as pagal savo vyra pastebejus, tai visu svarbiausia kokybiskos kojines!
tai kokia firma? ir as saviskiui nupirksiu
QUOTE(Sikste @ 2015 12 03, 19:44)
tai kokia firma? ir as saviskiui nupirksiu
darbines tik CAT. bet ju ivairiu yra. jam tinkancios tik tokios storokos ir ilgos. nes tarkim kas dienai is CAT pirkau, siaip labai atrodo neblogos, malonios, medvilne ir t.t. bet va sitas ismete maniskis, nes iskart kvapas buvo.
trumpas megsta adidas. o kas dienai, ilgesnes, tai neparasysiu firmos pavadinimo. as jas perku TAKO pardeje. su tokiais langeliais virsuje. dar buna kartais deichmane ju. dar c und a kojines patinka, bet ten irgi reikia ziureti. imu is brangesniu. vyru apatiniai tai tik is c und a. labai man patinka ju kokybe ir gera kaina
atejo zvakes is uups uzrodyto puslapio, nu faaaainos
addicted, tai parodyk bent kelis pirkinius
addicted, tai parodyk bent kelis pirkinius
QUOTE(Orkinta @ 2015 12 03, 21:11)
darbines tik CAT. bet ju ivairiu yra. jam tinkancios tik tokios storokos ir ilgos. nes tarkim kas dienai is CAT pirkau, siaip labai atrodo neblogos, malonios, medvilne ir t.t. bet va sitas ismete maniskis, nes iskart kvapas buvo.
maniskis ir tik CAT nesioja
Mums vakar is kiemo kazkas nuneze dickes paspituka, vaziuojant i parde pamaciau pamesta ant saligatvio kazkas pasivazinejo ir pamete bet ir naglumas kiemas uzdaras ir netaip jau mates, jauciu kokie paaugliai bus sakiau jau reiks rakinti ir kieme po tokiu bajeriu
Smagu, addicted viena buvai ar su mazyle?
Maniskis nesioja Adido spec. padukus visalaik, tai laiks nuo laiko isplaunu ir viskas ok buna, bet siuo atveju visuose batuose ziauriai isigere, o isore visa odine. Mat pas mus sezonas, tai vieno lakstymo ir suprakaituoja, o siaip tai nera taip, kad pastoviai butu problema.
Maniskiui labai patinka sios kojines nur der, tipo jos (butent mano pamineta rusis) ir prie temperaturos prisitaiko. As pati irgi megstu nur die kojines.
Vakar tokia grazi diena buvo, kaip pavasaris, o siandien vel apsiniauke...
Maniskis nesioja Adido spec. padukus visalaik, tai laiks nuo laiko isplaunu ir viskas ok buna, bet siuo atveju visuose batuose ziauriai isigere, o isore visa odine. Mat pas mus sezonas, tai vieno lakstymo ir suprakaituoja, o siaip tai nera taip, kad pastoviai butu problema.
Maniskiui labai patinka sios kojines nur der, tipo jos (butent mano pamineta rusis) ir prie temperaturos prisitaiko. As pati irgi megstu nur die kojines.
Vakar tokia grazi diena buvo, kaip pavasaris, o siandien vel apsiniauke...
QUOTE(Tybuka @ 2015 12 04, 12:20)
Ieskau mamai rankines, kaip pasake: nedideles, kad i teatra eit galeciau tai kas cia ta nedidele?
Tai gal ji delninukes nori