QUOTE(Tybuka @ 2015 11 30, 09:21)
Upse, o kodel be baltymu? Visai be? Tai tada tinka visi receptai su angliavandeniais, kokios nors uzkepeles.. Nesugalvoju dabar taip greit
ai, vaistu isisavinima blokuoja baltymai, reikia su minimaliu ju kiekiu bandyt suktis.
QUOTE(moocho @ 2015 11 30, 10:44)
Uupse, aciu tau, nu radau vakar tik visokias nesamones, butent kazko tokio ir ieskojau.
Cia ta mano drauge pas arabus, tapkiu jai tikrai nereikia , del to kito ji apsidziaugtu, bet ji muitinej konfiskuos
Del kriksto, paklausiau, nes man kazkaip logiskiau kai krikstomas asmuo bent minimaliai supranta, kas vyksta uztai idomu buvo, kaip jus elgiates..
Cia ta mano drauge pas arabus, tapkiu jai tikrai nereikia , del to kito ji apsidziaugtu, bet ji muitinej konfiskuos
Del kriksto, paklausiau, nes man kazkaip logiskiau kai krikstomas asmuo bent minimaliai supranta, kas vyksta uztai idomu buvo, kaip jus elgiates..
i sveikata
Man tai atrodo kad jei tevai giliai tikintys/religingi, tada, tokie klausimai nei nekyla,- kudikis krikstijamas kuo anksciu, nes gyvent su ta nuodeme grynas nuostolis
QUOTE(RutaT @ 2015 11 30, 13:47)
O aš pati tai galėčiau juoda duona su avokadu maitintis. Nei trinu tą avokadą, nei maišau su kuo nors, riekelėm dedu ant duonos ir valgau. Upps, va, tau be baltymų Dar mano vaikai valgo žalias morkas pjaustytas šiaudeliais su majonezu. Majonezo pati nevalgau (smirda jis man senoviniu grindų skuduru ), vaikai LT kažkur paragavo ir dabar prašo prie morkų Irgi pakankamai sotu ir mažai baltymų.
oi, aciu, geros mintys, as ir pati tokius maistus megstu ir majoneza
Dar lasinius prisiminiau