Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos pleputės

Apklausa: Kur žadat praleisti, atšvęsti Kalėdas ir/ar Naujuosius metus? (30 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2015 11 22, 02:08)
Zirne, virtu bulviu daryk cepelinus ir saldyk!

Valgykliniai virtu bulviu cepelinai tai jooooo loterija, bet siaip namie gaminti man skanu. As pati negaminu, bet mano mama, kai atvaziuoja paprasau vis pagamina, skaniai ji moka.
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2015 11 22, 13:23)
ar ziurejai mano ideta nuoroda? smile.gif smile.gif
as tau i az si ta brukstelsiu 4u.gif

dar ne, neturejau laiko, tik uzsisaugojau. aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2015 11 22, 17:49)
Valgykliniai virtu bulviu cepelinai tai jooooo loterija, bet siaip namie gaminti man skanu. As pati negaminu, bet mano mama, kai atvaziuoja paprasau vis pagamina, skaniai ji moka.

na valgyklinis mokyklos maistas bent man (o ir mano draugam, bei klasiokam) labai skanus budavo 4u.gif mes iki siol, kai kuriuos patiekalus su nostalgija prisimenam. pvz: kotletai su kmynais (nors niekad nesupratau kur ten tie kmynai biggrin.gif ) arba mieliniai blynai, arba dar kibinai bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mus mokykloje buvo bufetas-kioskas, tai ten per kiekviena pertrauka budavo sturmas, pasisekdavo, jei prasibraudavai biggrin.gif Budavo visos skaniausios bandeles ir kompotas smile.gif
Pietus labai retai ten valgydavau.
Atsakyti
Man mokykloje skaniausia buvo barsciu sriuba. Namuose sriubu nekenciau, net ziureti negaledavau, o mokyklos barscius galejau nors ir kiekviena diena valgyti smile.gif Mama, aisku, pykdavo.
Man siaip mokyklos maistas irgi patiko: bulviu kose "ant" vandens, virtu bulviu cepelinai, zemaiciu blynai, varsketukai. Mmmmmm. Viskas,ko dabar nebevalgau biggrin.gif
Atsakyti
Mano mokykloje maistas irgi buvo pakankamai skanus - varskeciai, zemaiciai hmmmm, o prie bandeliu tai pastoviai eile didziausia smile.gif
Veliau, jau kai dirbau, tai netoliese buvo Vyriausybes autoukio ir Autobusu parko valgyklos, tai cia jau buvo kur kas geriau rinktis patiekalus su naturalia mesa, nes tokie patiekalai kaip virtu bulviu cepelinai labai daznai budavo nekokie.
Pasipuoset jau namus smile.gif? Mes vakar jau kepem kaledinius sausainius su mazaja, o kaip puostis dar nesumastau, nes tos mazos rankytes visko nori... gal reik ant lubu tvirtint eglute smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitka@yahoo.com: 23 lapkričio 2015 - 10:48
Moocho, aciu dar karta uz nuoroda. Uzsisakiau buta smile.gif
Atsakyti
Prisiziurejau "Julie and Julia" ir pagaminau siandien Bouef Bourgoignon. Mmmmm... labai labai skanu. Galesiu drasiai Kaledom sveciams gaminti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RasaZFR: 23 lapkričio 2015 - 19:35
zirne, valioo biggrin.gif papasakok paskui, kiek kastavo ir kaip patiks, jei nepamirsi 4u.gif
Atsakyti
as dar nieko nesipuosiu. man kazkaip per anksti. paskui atsibosta.
nors visokios sviesos, langu dekoracijos, lemputes Vokietijoje kaip ir nuo lapricio 1 priklausytu, bet ziuresiu. pokolkas dar neturiu tam nuotaikos. man dar ruduo galvoj.

laiku sildyma susitvarkem. eina peklon kaip lauke salta doh.gif vaikui nosis kemsasi. ciaudi. visa rudeni jis mane gasdina su ta nosim. uzikemsa, praeina. tikiuosi dabar neapsirgs. butu gaila kursus praleisti doh.gif
siandien gavom pianina. issinuomavom, kadangi vaikas pradejo lankyti pianino pamokas. labai isgelbejo, kad skaicius jau pazysta, nes dabar natos skaiciais suzymetos. tai ziuresim kaip jam cia seksis ir kiek noro bus.
norejau paklausti studijavusiu cia. ar jums stojant reikejo kalbos kursu baigimo pazymejimo arba to Goethe ar kaip jis ten egzamino rezultatu? arba i darba ar reikia butent to galutinio islaikyto testo su pazymiais? galvoju ar man reikia laikytis ta Goethe testa. ar man jo kur nors reikes? nes realiai jis kainuoja pinigus ir dar baisus stresas.... blush2.gif siaip as mokaus del saves. bet galvoju jei veliau prireiktu kur nors to popieriaus, tai bus saukstai po pietu, nes gramatika garantuotai pasimirs.
Atsakyti
Pas mus sako, jog kaledinis puosimas turi prasidet po mirusiuju sekmadienio, kuris kaip tik si sekmadieni buvo ir iki pirmo Advento sekmadienio t.y. ateinancio pasipuost priklausytu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitka@yahoo.com: 23 lapkričio 2015 - 23:19
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2015 11 23, 22:18)
Pas mus sako, jog kaledinis puosimas turi prasidet po mirusiuju sekmadienio, kuris kaip tik si sekmadieni buvo ir iki pirmo Advento sekmadienio t.y. ateinancio pasipuost priklausytu.

drinks_cheers.gif
Taip ir pas mus kalba.
As dar nieko nepuosiu ir daug nepuosiu. schmoll.gif Is ALDI nusipirkau Advento vainikus ant virtuves ir saliono stalo.Lauke apie terasa,namuka uzdesim po girlianda.Ir eglute nusipirksim.Sventes vistiek ne cia bus,tai uzteks.

Labas Rytas 4u.gif
Saltukas ir pas mus.Uzvakar taip graziai pasnige buvo. wub.gif
Atsakyti