as dar nieko nesipuosiu. man kazkaip per anksti. paskui atsibosta.
nors visokios sviesos, langu dekoracijos, lemputes Vokietijoje kaip ir nuo lapricio 1 priklausytu, bet ziuresiu. pokolkas dar neturiu tam nuotaikos. man dar ruduo galvoj.
laiku sildyma susitvarkem. eina peklon kaip lauke salta
vaikui nosis kemsasi. ciaudi. visa rudeni jis mane gasdina su ta nosim. uzikemsa, praeina. tikiuosi dabar neapsirgs. butu gaila kursus praleisti
siandien gavom pianina. issinuomavom, kadangi vaikas pradejo lankyti pianino pamokas. labai isgelbejo, kad skaicius jau pazysta, nes dabar natos skaiciais suzymetos. tai ziuresim kaip jam cia seksis ir kiek noro bus.
norejau paklausti studijavusiu cia. ar jums stojant reikejo kalbos kursu baigimo pazymejimo arba to Goethe ar kaip jis ten egzamino rezultatu? arba i darba ar reikia butent to galutinio islaikyto testo su pazymiais? galvoju ar man reikia laikytis ta Goethe testa. ar man jo kur nors reikes? nes realiai jis kainuoja pinigus ir dar baisus stresas....
siaip as mokaus del saves. bet galvoju jei veliau prireiktu kur nors to popieriaus, tai bus saukstai po pietu, nes gramatika garantuotai pasimirs.