Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos pleputės

Apklausa: Kur žadat praleisti, atšvęsti Kalėdas ir/ar Naujuosius metus? (30 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(moocho @ 2015 11 21, 23:52)
Orkinta, tai papasakok, kas ten tiksliai neveike 4u.gif
Kaip tavo papugom sekas? Sian buvau su drauge susitikus, kuri du pauksciukus turi..tiksliau, turejo doh.gif nezinojo, kad avokadas nuodingas, ir leido jiem lesti..ir po dvieju dienu rado negyvus doh.gif tai dabar naujus du turi..

as labai tiksliai nezinau, dar su vyru nekalbejau, kas ten tiksliai buvo. bet mazdaug taip: sildymas turi padavima ir nuleidima. tai va pas mus kazkas ten buvo, kad ten kur turetu buti padavimas, padarytas nuleidimas. ir saltas vanduo (nuleidimas) isstumdavo musu karsta vandeni (padavima) biggrin.gif
tai vyras pradejo isdauzineti grindis svetaineje, ir atrado,ten tuos sumaisytus vamzdzius. viena nupjove, prijunge prie kito ir suformavo normalia cirkuliacija.

oj kaip gaila del pauksciuku. jo avokadas pauksciams NR 1. jis labai riebus, pauksciai jo nepakelia. as saviskem duodu tik tai, ka tikrai zinau, kad nepakenks, nes irgi bijau. kiek ten ju yra... kiti zinau ir duonos duoda, as neduodu, man baisu, kad skranduku neuzkimstu. ir kosiu duoda ir makaronu. ''atceit'' galima. net vistienos.
maniskes labiausiai obuoliu ir agurku dziaugiasi. dar varske megsta smile.gif kitu produktu beveik neragauja.
o gyvena gerai. tratinasi biggrin.gif pakabinciau inkilelius, tai iskart kiausus detu. na ir rekia kaip isprotejusios. ta balta ziauri zavadyla. ji amzinai rekia, ir tada kazkoks balaganas ir visos kitos is paskos. ir niekaip neiseina jos isaukleti. kitos tai jau mane zino. o sita visiska princese. nereaguoja. as jai sha! o ji man atgal. as vel sha! ji man vel atgal doh.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2015 11 22, 01:07)
*zirne, o neziurejai airbnb Vilniuj?

**jo, o kursai/seminarai tai visi, net patys paprasciausi belekokio brangumo buna doh.gif

* tokio dalyko nezinau. Kas tai yra?
** uztai, kai pagalvoji, tai nafig tokie kursai doh.gif Man, aisku, smagu buvo, docentai taip pat labai labai. Bet pora tokiu kursu (kainos atzvilgiu) ir jau visas bakaluras darbo teiseje doh.gif O cia tik pora sertifikatu. Vienas docentas stebejosi, kad musu tokia gera grupe papuole, kur daug klausimu turejo, jis penktadieni jau bijojo, kad nespes temos iseiti. Sake, buna suvaziuoja ir jau per pirmas dvi dienas visos savaites kursa isdesto, paskui turi ziureti kaip laika istempti, nes chebrytei dzin. Grupes vadove pasakojo, kad buna prisilupa tiek, kad ir i paskaitas neina. Man iki siol galvoj netelpa, kad uz firmos pinigus ne tik teatre buvau, apzvalgine eksukursija po Berlyna turejau, bet ir daugybe "insider" kabaku praejau. Mums dar ir labai pasiseke, kad vadove berlyniete buvo - vakaro programa, kaip vienas issireiske, buvo tokia, lyg butum pas drauge i svecius atvaziaves.
Na bet is principo dzin, morale morale, bet kol darbdavys uz ta reikala moka, tol as juo naudosiuosi. Ypatingai dabar, kai pamaciau, ka jie ten siulo. Kitais metais butinai kazka organizuosius. Nebent darbdavys kazka "inhouse" suorganizuotu... Tik darbe niekam pasakoti negaliu doh.gif
Atsakyti
zirne, airbnb - privaciu butu nuoma per oficialu puslapi. Su ivertinimais ir t.t. Mes su kolege per airbnb butuka Barselonoj nuomavomes. Pasiziurek airbnb.de
zek as cia pvz belekokia data paemiau: https://www.airbnb.d...n...&s=Yaf-1r0M

Orkinta, ojetau, tratinasi lotuliukas.gif zodziu, nenuobodziaujat biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moocho: 22 lapkričio 2015 - 01:41
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2015 11 22, 01:08)
Supratau, o kiek laiko kepi - apie 1,5 val. kazkur?

Zirne, virtu bulviu daryk cepelinus ir saldyk!

As sprandine maziausiai 2,5 val.kepu, nuo dydzio priklauso.
As cepelinu jokiu nedarau. Del manes ju gali ir nebuti. Lietuvon nuvaziavus kas koki trecia ketvirta karta suvalgau ir gana. Virtu bulviu cepelinai man yra tai, nuo ko as vemti pradeti galiu. Tikrai nesu jautri maistui, valgau daugiau maziau viska, bet virtu bulviu cepelinai man yra, ko gero ziauriausia, ka teko valgyti blink.gif
Atsakyti
jolitka, ziurint kokio dydzio armonikele. kartais ir ilgiau gali prireikt pakept. as siandien per anksti istraukiau. tiksliau vyras ten man nureguliavo, isjunge. tai dar pritruko laiko, bet vyrai nebeleido ilgiau kept. jiems ir tokia suejo. o kepiau mazdaug apie 1.5val. o gabalas nemazas buvo....galejau drasiai ir 2-2.5 val laikyt.

zirne, spizinis puodas geriu geris!! mes kazkada, kai kraustemes, tai vyras burbuliavo, kad pas mane labai daug virtuviniu rakandu. sako, va, kad ir sitas puodas. mesk ji lauk. tai as ji durnium isvadinau. sakiau sitas puodas, aukso vertes. zmones siais laikais iesko kur toki nusipirkt butu galima. o kai valgyt jame padarau, tai net ausys linksta. uosvis balandi sveciuose buvo. na o jis toks baisiai isrankus. man stresas, galvoju kuom maitinsiu. tai as tame puode jautienos, panasiai kaip tu rasei, pritroskinau. tik as iskart pjaustau gabaliukais, tada ivairios darzoves, ir as visada, privalomai dedu dziovintu slyvu. nu man su jomis kazkas nerealaus. tai uosvis naktim kelesi to mano troskinio valgyt biggrin.gif tai sitas puodas mane irgi labai daznai gelbeja. ka turiu, ta ten metu. ir ilgam laikui i orkaite. arba kokius kopustus jame troskinu. mmmmm
Papildyta:
QUOTE(zirne @ 2015 11 22, 00:40)
Tikrai nesu jautri maistui, valgau daugiau maziau viska, bet virtu bulviu cepelinai man yra, ko gero ziauriausia, ka teko valgyti blink.gif

as iki kokiu 25m nevalgiau virtu bulviu cepelinu, nes visada galvojau, kad jie tokie slidziai glotnus, nuo virejos ranku. ta prasme isglostineti doh.gif man taip am... slykstu budavo, kai apie tas rankas pagalvodavau doh.gif paskui tik, kai pamaciau kaip drauge juos daro, ir kai man isaiskino, kad jie tokie slidus nuo krakmolo, tai nuo to laiko ir labai skanus patapo biggrin.gif bet as irgi cepelinus ziauriai retai darau. praktiskai karta i metus-du.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orkinta: 22 lapkričio 2015 - 01:50
Ne, man jie ne del kazkokiu asociaciju slykstus - as ju paprasciausiai praryti negaliu, mane tasyti pradeda. Paskutini karta mokykloje bandziau: labai valgyti norejau, pasiemiau, nes alternatyvos nebuvo, isidejau i burna ir - nei pirmyn nei atgal, tiesiog fiziologiskai nesugebi nuryti, pradeda tasyti, bandai dar save prievartauti ir vidury valgyklos apsivemi kietiems valgant - cia vienas is mano labiausiai traumatiniu isgyvenimu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2015 11 22, 00:52)
Rasa, ar gal kas nors kitas, gal esi dirbus pagal autorines sutartis (Lietuvai, bet is Vokietijos)?

Jo, esu LT labai ilgai pagal autorines dirbus. Paskui ir DE siek tiek. Dabar - tik dalinai.

Ratatoulli, kuri gaminau, tiesiog fantastiskas, jeigu darai ten viska pagal recepta. Procesas labai ilgas - vien kepimas apie 3 valandas, bet reziltatas - nerealus. Mano vyras apskritai nemegsta papariku, bet siame patiekale net nelabai suprato, kkur tos paprikos buvo. Apie baklazanus jis tokios nuomones, kad jie gyvenime nereikalingi, o si karta valge viska. Mes dviese beveik viska ir suvalgem, liko tik maza porcijyte man siandienai.
Atsakyti
Sveikos,

ačiū už patarimus ir šiaip pasisakymus 4u.gif

Nieko tokio, gal išgyvensiu biggrin.gif jei dar turiu jėgų svetimų vaikų prisiėmus į kinus nulėkt, ir šiaip kažkur išeit, nėra gal taip ir blogai.

Šiaip tikiuosi, kad stabilumo bus daugiau mano gyvenime, darbuką padoresnį gavau, vyras ir labai gerą darbdavį turi (tfu tfu tfu), liko tik keli buitiniai nesusipratimai išspręst, plius rūpestis dėl vaikų. Bet ir užsirašiau į tokį projektą, kuris pareikalaus nemažai laiko..bet dėl vaikų manau verta. Plius komunijos terminai dičkiui prasidės, jis beje skautus(Pfadfinder) lankyt pradėjo, plius dar tęsiasi ergoterapijos terminai jam, mažiui logopedo..dar norėčiau į kokį sportą juos užrašyt ir pati dar norėčiau sportuot bigsmile.gif va taip ir susidaro tie terminai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zirne @ 2015 11 22, 01:37)
cia vienas is mano labiausiai traumatiniu isgyvenimu blink.gif
yyyyyyy taip ir isivaizduoju ta slykstuma biggrin.gif
Mane taip pat taso nuo manu koses. Nuo jos kvapo bloga pasidaro. Jetau net pagalvot bloga. Trauma nuo darzelio, kur ji buvo tokia slyksti susigumulavus ir mus versdavo ja valgyti. Ir dar pieniskos sriubos su plevele ant virsaus, veuuuuuuuuu ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif
ar ziurejai mano ideta nuoroda? smile.gif smile.gif

QUOTE(RasaZFR @ 2015 11 22, 07:09)
Jo, esu LT labai ilgai pagal autorines dirbus. Paskui ir DE siek tiek.
as tau i az si ta brukstelsiu 4u.gif
Atsakyti
zirne, dar butus nuomuoja trumpam.lt arba ieskok Pylimo sveciu namai arba jau toliau Baltupiu sveciu nmai

QUOTE(Kaimo dama @ 2015 11 22, 12:09)
Sveikos,

ačiū už patarimus ir šiaip pasisakymus  4u.gif

Nieko tokio, gal išgyvensiu  biggrin.gif jei dar turiu jėgų svetimų vaikų prisiėmus į kinus nulėkt, ir šiaip kažkur išeit, nėra gal taip ir blogai.

Šiaip tikiuosi, kad stabilumo bus daugiau mano gyvenime, darbuką padoresnį gavau, vyras ir labai gerą darbdavį turi (tfu tfu tfu), liko tik keli buitiniai nesusipratimai išspręst, plius rūpestis dėl vaikų. Bet ir užsirašiau į tokį projektą, kuris pareikalaus nemažai laiko..bet dėl vaikų manau verta. Plius komunijos terminai dičkiui prasidės, jis beje skautus(Pfadfinder) lankyt pradėjo, plius dar tęsiasi ergoterapijos terminai jam, mažiui logopedo..dar norėčiau į kokį sportą juos užrašyt ir pati dar norėčiau sportuot  bigsmile.gif va taip ir susidaro tie terminai  biggrin.gif

Ir as panasiai pagalvojau, kad siais laikais greitai, sveikai pavalgyti ne problema, kas nori visada randa laiko biggrin.gif Tik, kad va gal zmogui nera apetito, gal atsipalaiduoti negali, gal nelenda kasniai ... ax.gif
Atsakyti
Kolje ir Note aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
wolke7, as turiu iphone. Normalus, nesiskundziu.. smartphone neturejus, tai negaliu palyginti... Tik tiek, kad iphone mazesnis, tai man patogiau smile.gif
Atsakyti