QUOTE(moocho @ 2015 11 21, 23:52)
Orkinta, tai papasakok, kas ten tiksliai neveike
Kaip tavo papugom sekas? Sian buvau su drauge susitikus, kuri du pauksciukus turi..tiksliau, turejo nezinojo, kad avokadas nuodingas, ir leido jiem lesti..ir po dvieju dienu rado negyvus tai dabar naujus du turi..
Kaip tavo papugom sekas? Sian buvau su drauge susitikus, kuri du pauksciukus turi..tiksliau, turejo nezinojo, kad avokadas nuodingas, ir leido jiem lesti..ir po dvieju dienu rado negyvus tai dabar naujus du turi..
as labai tiksliai nezinau, dar su vyru nekalbejau, kas ten tiksliai buvo. bet mazdaug taip: sildymas turi padavima ir nuleidima. tai va pas mus kazkas ten buvo, kad ten kur turetu buti padavimas, padarytas nuleidimas. ir saltas vanduo (nuleidimas) isstumdavo musu karsta vandeni (padavima)
tai vyras pradejo isdauzineti grindis svetaineje, ir atrado,ten tuos sumaisytus vamzdzius. viena nupjove, prijunge prie kito ir suformavo normalia cirkuliacija.
oj kaip gaila del pauksciuku. jo avokadas pauksciams NR 1. jis labai riebus, pauksciai jo nepakelia. as saviskem duodu tik tai, ka tikrai zinau, kad nepakenks, nes irgi bijau. kiek ten ju yra... kiti zinau ir duonos duoda, as neduodu, man baisu, kad skranduku neuzkimstu. ir kosiu duoda ir makaronu. ''atceit'' galima. net vistienos.
maniskes labiausiai obuoliu ir agurku dziaugiasi. dar varske megsta kitu produktu beveik neragauja.
o gyvena gerai. tratinasi pakabinciau inkilelius, tai iskart kiausus detu. na ir rekia kaip isprotejusios. ta balta ziauri zavadyla. ji amzinai rekia, ir tada kazkoks balaganas ir visos kitos is paskos. ir niekaip neiseina jos isaukleti. kitos tai jau mane zino. o sita visiska princese. nereaguoja. as jai sha! o ji man atgal. as vel sha! ji man vel atgal