Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos pleputės

Apklausa: Kur žadat praleisti, atšvęsti Kalėdas ir/ar Naujuosius metus? (30 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(RutaT @ 2015 11 19, 09:16)
Orkinta, o pas dantistę profesionaliai valyt dantų vistiek eini, ar taip švariai tas šepetėlis išvalo, kad nebereikia..?  unsure.gif

as siula tai pastoviai naudoju. tiek, kad valo tikrai svariau, bet visas sitas proceduras vistiek daryt reikia. tik gal tarkim profesionalu galima reciau. bet nezinau ka asakytu daktarai.

QUOTE(moocho @ 2015 11 19, 12:04)
Nu tai as cia kaip is akmens amziaus, su paprastu sepetuku valaus biggrin.gif gal uzsiprasyti tokio mandro Kaledom  g.gif bet as kiek esu tuos elektrinius ciupinejus, man jie taip ziauriai vibruoja, kaip kokie graztai  blink.gif

as sita dovanojau vyrui. jis negalejo valyt, pasiemiau as. zinok tik pripratimo reikalas. pirmos dienos ziaurios. negali valytis. bet po keliu dienu praeina. as dabar nebejauciu. man visiskai nulis emociju.

QUOTE(Tybuka @ 2015 11 19, 12:17)
dar kita kaledine muge Stutgarte, tai gal ir su Bastete dar susitiksiu  ax.gif

kada kada? gal ir as noriu. nors mane drauge kalbina i Strasbura lygtais i muge. sake ten labai grazu. gal ir jus abi ten norit?
Atsakyti
QUOTE(Orkinta @ 2015 11 19, 14:21)
kada kada? gal ir as noriu. nors mane drauge kalbina i Strasbura lygtais i muge. sake ten labai grazu. gal ir jus abi ten norit?

Gruodzio 5-6. As cia su saviskiu vaziuoju, nes jis su studiju kolegom susitinka, tai as pamasciau, jei Bastete laiko tures, tai as nusimuilinsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Orkinta @ 2015 11 19, 07:18)
cia elektriniai ar dar kazkokie naujesni?
turiu philips sonicare. baisiai patenkinta! po dantu valymo zymiai skirtumas, kai ji naudoju. vis dar turiu tarpeli tarp dantu, o anksciau uzaugdavo akmenys toj vietoj doh.gif

mano dantiste jamedoj pirmoje vietoje. tai visiem tik philips sonicare rekomenduoja. as jau turejau ji nusipirkus, tai tik patvirtino mano pasirinkima 4u.gif

Koks tavo yra? Parodyk smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kalbat apie kaledines muges tai man jau baiosu daros del tu teroru visos susiburimo vietos blush2.gif ir visa situacija...tikrai baisu daros verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2015 11 19, 15:37)
Koks tavo yra? Parodyk smile.gif

ant greicio radau amerkietiskam amazonej, o vokiska man kazko neuzkrauna. zodziu va toks:
sonicare

mokejau kazkas apie 60-70e. bet cia pries metus...
Atsakyti
Aš supratau, kad Logika apie Ultraschall dantų šešetuką klausė, o ne elektrinį. Man paprastas elektrinis labai patinka, o su ultragarsiniu jaučiuosi lyg dantų visai nebūčiau valiusi.
Atsakyti
Schallzahnbürste tai ne apvalios galvutes,o pailgos kaip standartinio dantu sepetelio.Mes 10 metu braun schallzahnbürste naudojom.Tokiu bajeriu,kad nesijaute,kad pojutis kaip neissivale dantu,nebuvo.
Atsakyti
Addicted, čia gal kaip kam, man ji neprilipo. Nepasakysiu, kokį mes turėjom, bet kad ne pigus buvo tai tikrai.
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2015 11 18, 20:39)
O kuo jūs taip užimtos?
Pas mane savaitgaliai visi laisvi.  Darbo dienos vakare irgi. Kalėdų dovanos supirktos. Nikokaus irgi. 

tu rimtai čia klausi blink.gif sako, kad žmonės labai turtingi, jei atliekamo laiko turi biggrin.gif
bet tu jei dirbi ir lyg neklystu du vaikus turi ir atlieka tau laiko g.gif lėksiu ant konsultacijų pas tave biggrin.gif
aš beveik nieko neplanuoju, bet visada savaitgaliais veiklos atsiranda. Bet juk paskutinį pusmetį išvien bėgau, dvi dienas per savaitę iki vakaro užimta būdavau, dar dviejų dienų popietės vaikų terminams skirtos, galų gale namuose amžinas bardakas, valgyt ir norisi žmoniškai pasidaryt, kad vaikai vientik pusfabrikačių nevalgytų unsure.gif
ech baigiu atlaikyt pirmą savaitę naujam darbukį, po truputį panika ima doh.gif lotuliukas.gif ryt jau sėsiu konkrečiai kažką daryt, nes šiaip tik rodė aiškino viską, tokia makalynė galvoj, nu bet žinau, kad visos pradžios sunkios.
Atsakyti
4u.gif
zinau, kad daug kartu jau kalbejot,bet kad man neidomu buvo- tai ir praleidau pro ausis - kaip manot, ka geriau pirkti smartphona ar iphona doh.gif neturiu supratimo visiskai,ir googlinu ir visu pazystamu klausineju biggrin.gif kazkodel visi atkalba nuo iphono g.gif
Atsakyti
Kaimo dama, dienotvarke susidaryk ir laikykis, nes man ir laiko lieka ir vaikais pasidziaugiu ir namus apsitvarkau ir valgyt pasidarau. ir mokslus pasidarau,nes universitete uzduociu nemazai uzduoda. Aukle tik vaikus parveda,nieko daugiau nedaro. Savaitgaliais stengiuos nepersistengt,ilgiau lovoj pasivoliot, tada kazka nuveikiam, sekmadieni isvis ramuma. Aisku buna dienu, kad nieko nesinori gryztu ir krentu i lova, telefona ar plancete i rankas ir tik egzistuoju smile.gif

Apsirgau su mazaja, o ryt svesim didzkes gimtadieni doh.gif Kolkas be temperaturu,tikiuosi ir neuzkils, o tai nesmagu butu atsaukti verysad.gif Bet kosejam abi isvien, dar ir ausis skaudet pradejo doh.gif rolleyes.gif

wolke, as imciau smartphona smile.gif pradzioj turejau Samsung s3 mini, db Nokia smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KolJe: 20 lapkričio 2015 - 21:08
QUOTE(wolke7 @ 2015 11 20, 18:01)
4u.gif
zinau, kad daug kartu jau kalbejot,bet kad man neidomu buvo- tai ir praleidau pro ausis -  kaip manot, ka geriau pirkti smartphona ar iphona  doh.gif neturiu supratimo visiskai,ir googlinu ir visu pazystamu klausineju  biggrin.gif kazkodel visi atkalba nuo iphono  g.gif

turejau Nokia smartphona, labai luzinedavo, dabar turiu iphona - patenkinta
Atsakyti