Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos pleputės

Apklausa: Kur žadat praleisti, atšvęsti Kalėdas ir/ar Naujuosius metus? (30 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(logika @ 2015 11 18, 20:28)
Ex diedui sugalvojau toaster padovanoti smile.gif 
Ai beje, ar turite kas schallzahnbürste? Ar patenkintos?

anksciau naudojaus Braun, dabar perejau prie Phillips Ultraschall... lyg ir geriau patinka biggrin.gif

QUOTE(moocho @ 2015 11 18, 20:44)
o kodel tu jam kazka dovanoji?  bigsmile.gif

as irgi taip iskart pagalvojau biggrin.gif
Atsakyti
As Reichstago kupole buvusi pries 10metu, tik eilej pastovejom - nereikejo jokios registracijos smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Blümchen @ 2015 11 18, 19:58)
anksciau naudojaus Braun, dabar perejau prie Phillips Ultraschall... lyg ir geriau patinka biggrin.gif
as irgi taip iskart pagalvojau  biggrin.gif

Šiaip sau smile.gif nu Kalėdos gi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2015 11 18, 21:29)
Šiaip sau smile.gif nu Kalėdos gi smile.gif

vistiek nesuprantu tongue.gif
Atsakyti
zirne,gryna buoze.
O man televizinos bokste reatorano maistas labai labai.Gal vaikams siaip sau.
Siandien taip nepatogiai pasijauciau.Buvom pakviesti vakarienea.Siaip meniu is anksto buna uzsakytas.O cia ne.Kiskvienas galejo rinktis pagal save.Kainos surasytos.Sefas sedejo salia musu,tai mes vieninteliai trys 3 patiekalu meniu pasiemem.Visi tik pagrindini,del aukstu kainu.Sakau edam sriuba,zmones sedi laukia,kol baigsim.Kaip nepatogu.Ne nu organizatorius durnas.
Bet labai saunus vakaras buvo,savo kolegas susitikau,vien del ju iki dabar kaip ant sparnu.
Bef grizti nebenoriu ten.

Kas liecia dantu sepetelius,nepirkt to naujojo,kur reklamuoja,kaip buldozeris,nemaloniai vibruoja.Senesni visi 100 kartu geresni.Bent jau vibracija normali budavo.Dabarrtine kaip per esfalta grezdama krato.Ir mes dantu sepetelio bluetooth nesinaudojam,del ko kaina auksta.Man labai patiko schallzahnbürste,kuria seniau turejom.Rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2015 11 18, 19:28)
Ai beje, ar turite kas schallzahnbürste? Ar patenkintos?

cia elektriniai ar dar kazkokie naujesni?
turiu philips sonicare. baisiai patenkinta! po dantu valymo zymiai skirtumas, kai ji naudoju. vis dar turiu tarpeli tarp dantu, o anksciau uzaugdavo akmenys toj vietoj doh.gif

mano dantiste jamedoj pirmoje vietoje. tai visiem tik philips sonicare rekomenduoja. as jau turejau ji nusipirkus, tai tik patvirtino mano pasirinkima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orkinta @ 2015 11 19, 07:18)
cia elektriniai ar dar kazkokie naujesni?
turiu philips sonicare. baisiai patenkinta! po dantu valymo zymiai skirtumas, kai ji naudoju. vis dar turiu tarpeli tarp dantu, o anksciau uzaugdavo akmenys toj vietoj doh.gif

mano dantiste jamedoj pirmoje vietoje. tai visiem tik philips sonicare rekomenduoja. as jau turejau ji nusipirkus, tai tik patvirtino mano pasirinkima 4u.gif
unsure.gif Gal Kalėdų seniui laišką rašyt..? Aš tai "vargstu" su paprastu šepetėliu, tarpdančių šepetėliais ir siūlu... Kaži, šitas atstotų visas tas procedūras..?

Orkinta, o pas dantistę profesionaliai valyt dantų vistiek eini, ar taip švariai tas šepetėlis išvalo, kad nebereikia..? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(RutaT @ 2015 11 19, 11:16)
unsure.gif Gal Kalėdų seniui laišką rašyt..? Aš tai "vargstu" su paprastu šepetėliu, tarpdančių šepetėliais ir siūlu... Kaži, šitas atstotų visas tas procedūras..?

Su elektriniu kur kas svariau. Valyma vistiek darausi, paskutiniu metu vienasyk i pusmeti. As turiu dvi sepeteliu galvas, viena normali dantims valyti, kita sunkiai prieinamom vietoms link tarpdanciu, bet tarpdanciu juo neisvalysi, visvien reik tarpdanciu sepeteliu ar siulo.
Esu reklamoje macius yra dar vienas aparatas kur vandeniu tarpdancius valo, gal kas turite ar girdejote kokiu atsiliepimu? O, siandien eisiu pas dantista, reiks paklaust, jei ko uzprasysiu jo Kaledu senelio, nes kai mano dantys paradantozes paveikti, tai paskutiniu metu gan daznai uzkabinu dantenas su tarpdanciu sepeteliu ir isimeta uzdegimas.
Atsakyti
Nu tai as cia kaip is akmens amziaus, su paprastu sepetuku valaus biggrin.gif gal uzsiprasyti tokio mandro Kaledom g.gif bet as kiek esu tuos elektrinius ciupinejus, man jie taip ziauriai vibruoja, kaip kokie graztai blink.gif
Atsakyti
Pas mus standartas el.sepeteliais apsidovanoti lotuliukas.gif
Siaip visi jie geri,bet va paskutinio modelio braun tikrai nepavykes,nemalonus.
Atsakyti
As turiu ir toki ir toki, bet mano garsokai veikia, tai dabar mastau reikia ir man tokio apie kuri cia kalbat biggrin.gif

Logika, mochoo, as cia apie savaitgalius kalbejau, kad jau visi suplanuoti, retai paskutiniu metu buna, kad savaitgaliai namie butu, tai koncertas, tai dar kas.. si savaitgali naujos virtuves Party bus biggrin.gif kita vaziuosim i Frankfurta pas Kolje, o paskui turbut i Bona ax.gif dar kita kaledine muge Stutgarte, tai gal ir su Bastete dar susitiksiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tybuka: 19 lapkričio 2015 - 13:18
QUOTE(moocho @ 2015 11 19, 13:04)
Nu tai as cia kaip is akmens amziaus, su paprastu sepetuku valaus biggrin.gif gal uzsiprasyti tokio mandro Kaledom  g.gif bet as kiek esu tuos elektrinius ciupinejus, man jie taip ziauriai vibruoja, kaip kokie graztai  blink.gif

Man irgi ax.gif nepatinka elektroniniai sepetukai, nes vibruoja, grazinau Clarisonic, nes valydamas veida irgi vibruoja, o kai nueinu i kirpykla ir pasiulo ijungti nugaros masaza irgi atsisakau biggrin.gif
Atsakyti