Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos pleputės

Apklausa: Kur žadat praleisti, atšvęsti Kalėdas ir/ar Naujuosius metus? (30 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(zirne @ 2015 11 18, 17:21)
Aš tik hanoverio neprisijaukinu, kažkas man su juo ne taip.
tai kad Hanovery ner ka jaukintis biggrin.gif biski geriau nei Wolfsburgas ar Dortmundas, bet tik biski lens.gif
smagaus tau laiko Berlyne thumbup.gif

as kita penktadieni i Hamburga wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Berlyne televizijos bokstas,grazu. wub.gif Sedejom gal valanda laiko ten.Tik ne kavinej.Per Velykas laukem 2val.kazkur kol patekom y vidü. doh.gif Tie kas is anksto uzsisake bilietus,priima be eiles. O ta diena buvo pries tai dvi dienas uzdarytas.Tai visi ejo kas turejo bilietus. doh.gif O mes stovejom eilej ziurejom geriancius gatves benamius ir tas rickas,kur vezioja zmones. doh.gif Ir aplamai nuo Brandenburgo vartu iki televizijos boksto ta gatve,labai smagu pasivaiksciot.Y Reichtaga nejom.Laukt labai ilgai reikejo. doh.gif
Atsakyti
Reichstago tame kupole irgi idomu, verta aplankyti.
Atsakyti
Na nezinau, as gyvenus Dresdene 2 metus, tai as labai myliu si miesta wub.gif vien ka kavinukes Neustadt'e reiskia, kiek ten vakaru praleista, ant Elbes pakrantes su nerealiu vaizdu prasedeta wub.gif
Siais metais jau nebepavyks nuvaziuot, bet kitais tai tikrai ax.gif

Su drauge viena snekejau, sakau ar dar susitiksim siais metais, kiek cia jau beliko blink.gif tai radom geriausiu atveju tik 2 savaitgalius, kurie neuzimti.. tai nezinau, nezinau.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2015 11 18, 18:47)
tai kad Hanovery ner ka jaukintis biggrin.gif  biski geriau nei Wolfsburgas ar Dortmundas, bet tik biski lens.gif
smagaus tau laiko Berlyne thumbup.gif

as kita penktadieni i Hamburga wub.gif  drinks_cheers.gif

Wolfsburg, turbūt, baisiausias mano vokietijoje matytas miestas. Hanovery tikrai nėra taip blogai. Aišku nei su hamburgu, nei su berynu nepalyginsi, bet yra ir hanoveryje gražių kampų, teatrai, shopingas, night live. Tačiau man kažkaip viskas ten nelimpa, mieliau į magdeburga važiuoju, nors ten tikrai mažiau veiksmo nei hanoveryje.
Ką hamburge veiksi?

Ai, dėl shopingo, man dažniausiai laiko gaila, jei tik porai dienų nuvažiavęs. Nebent pro šalį einant kur užsukti, bet tokiam KaDeWe gi vien savaitės reikėtų lotuliukas.gif
Atsakyti
O kuo jūs taip užimtos?
Pas mane savaitgaliai visi laisvi. Darbo dienos vakare irgi. Kalėdų dovanos supirktos. Nikokaus irgi. Tik save dar reikia apsidovanoti. biggrin.gif į Lietuvą siųsiu pinigų.
Moocho, tu lyg klausei. Viskas neblogai sekasi. Darbe tai laaaaabai patinka.
Tybuka, tu jau dirbi?
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2015 11 18, 18:39)
Viskas neblogai sekasi. Darbe tai laaaaabai patinka.
nu faina, kad patinka thumbup.gif papasakok jei netingi, kam kokiu dovanu pirkai, gal man kokiu ideju atsiras smile.gif

man ir idomu, ka Tybuka veikia, kad tokia uzimta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2015 11 18, 19:23)

Aha, ir man patiko. Man atrodo, kad be išankstinės registracijos išvis nepriima, nebent ten kažkur už kampo dar galima užsisakyti.
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2015 11 18, 18:42)
nu faina, kad patinka thumbup.gif papasakok jei netingi, kam kokiu dovanu pirkai, gal man kokiu ideju atsiras smile.gif

man ir idomu, ka Tybuka veikia, kad tokia uzimta bigsmile.gif

Oi ne jokių idėjų iš manęs nepasivogsi.
Vaikams lego, playmobil. Ex diedui sugalvojau toaster padovanoti smile.gif
O pati tai noriu gucci šaliko , arba kokių nike air max lotuliukas.gif bet nebent pati pasidovanosiu lotuliukas.gif
Ai beje, ar turite kas schallzahnbürste? Ar patenkintos?
Atsakyti
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2015 11 18, 18:23)

Esu jau buvus viena pries 15metü.Grazu labai. thumbup.gif
Kaip atvaziavau y DE tais metais,su pazystama lietuve nuvykom traukiniu.Dar tuo laiku nereikejo ne registracijos.Pastovejom pusvalandy eilej ir buvom viduj.
Zoologijos sodas Berlyne yspüdzio nepadare. schmoll.gif Labiau patinka Hanoverio.
Plaukem ir su laivu 3valandas po Berlyna.Seip nieko,bet vaikams nuobodoka.

As sau Kaledom jau uzsisakiau dovana. biggrin.gif Pirkau Tassimo kavos aparata.Ju puslapy 109eurai kainuoja,o pas OTTO toks pat tik 40eurü. thumbup.gif Kavos negeriu,bet retkarciais Capucino ar Latte bus pasiskanaut.
Atsakyti
QUOTE(zirne @ 2015 11 18, 20:58)
Aha, ir man patiko. Man atrodo, kad be išankstinės registracijos išvis nepriima, nebent ten kažkur už kampo dar galima užsisakyti.

Jo, galima uz kampo uzsisakyti ir uz poros valandu bent jau mums ejosi apziuret.
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2015 11 18, 19:28)
Ex diedui sugalvojau toaster padovanoti smile.gif 
o kodel tu jam kazka dovanoji? bigsmile.gif
jo, nieko gero su tavo idejom biggrin.gif
Atsakyti