Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos pleputės

Apklausa: Kur žadat praleisti, atšvęsti Kalėdas ir/ar Naujuosius metus? (30 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(addicted @ 2015 11 14, 23:08)
Latifa,Sekmes ieskant.Kuriam DE gale jus gyvenat?

Tybuka,ne,cia Wiesbadene.

Wiesbadenas man visai tiktų bigsmile.gif O gyvenu as RP žemėj, bet 100 km spinduliu jokio panašaus grožio nepavyko rasti g.gif nors gal koją kiša ir mano kalbos nemokėjimas, tai gal paiešką blogai suformuoju ir ieškau ne ten kur reikėtų unsure.gif Tai svarstau, kad Frankfurtas, Wiesbadenas, Trieras arba Strasbūras būtų sąlyginai visai "netoli". Nors 80 prancūziškų km prilygsta turbūt kokiem 130 vokiškų km doh.gif Todėl, nors kilometrais skaičiuojant jis man ir arčiausiai, bet nuvažiuot užtrukčiau turbūt ilgiausiai unsure.gif Bet sakiau, palauksiu gruodžio pradžios kada važiuosim į kalėdinę mugę ir pažiūrėsiu kiek realiai užtruksim kely. Ir tada matysiu ar verta ten ko nors ieškot, ar reik pamiršt ir ieškot čia vietoj.

Zirne, viešbutis ir mane domina. Vis niekaip neprisiruošiam iki Berlyno doh.gif Atrodo, ai, čia "vietoj", bet kada gi galima nuvažiuot, ir taip iki šiol ten dar nesam buvę.
Atsakyti
Vakar Hannovery stadiona turejo evukuot. unsure.gif Eina jie peklon su savo terorais. doh.gif

Zirne,ziurek kad nenupüstü ten taves per toky ora. lotuliukas.gif Sveikatos 4u.gif

Berlyne buvom per Velykas 3 dienom.Pasemem viesbuty netoli Zoologijos soda ir pestute daug kur apejom arba su autiku.Iseidavom tik is viesbucio ir autikas nuvezdavo ir parlamento. thumbup.gif
Atsakyti
Latifa,jei tu rinksies tarp Frankfurto ir Wiesbadeno.Tai patarciau is karto Wiesbadena,ne tik kad grazesnis,bet ir pigesnis.Is viso ten gyvenant,vakarais,kai bilietai neispirkti parduoda uz puse kainos.Wiesbadene aplamai kainos geros,nera nesveikai brangiu.
Papildyta:
Mes ir siemet Berlyne netoli Zoo trynames,viesbuti issirinkom Kudamm.Bet siaip seniau prie Sony Centre nakvodamom.Bet Kudamm vakarais wub.gif Ir kai mazosios gimtadieni teklevizijos bokste sventem,visai idomu man buvo Alexander Platz.Nes 2 val.reikejo laukti.As tik vienoje vietoje nesu buvusi :Friedrichstraße.
Atsakyti
Smagaus laiko, zirne!

Addicted, kokioj idomioj vietoj gimtadieni sventet smile.gif Man neteko dar buti bokste, kelis sykius planavau ir nepavyko. Gal ir mums trecia gimtadieni mazosios svest ten, labai vilioja mane ta mintis, bet kazin kaip mazajai ar bus ispudis smile.gif Reik is anksto ten rezervuotis?

Man vakar jau istrauke siulus ir vel vaistu uzdejo, nes dar yra siek tiek uzdegimo ir dar karta reiks ketvirtadieni nueit. Sia savaite pas mus real perkant uz 100eu duoda 10 eu dovanu kupona, as jau du turiu smile.gif Tai jei ka planuojat is sios parduotuves pirkti, apsimoka tai padaryt sia savaite smile.gif
Aj kokia smagia virtuvele uzsakem mazajai kaledom su keptuve kur galima blynus ore vartyt ir i puoda vandens ipylus burbuliuoja lyg virtu smile.gif Uz real kuponus dar nupirksiu koki Lego ir bus pasiruosta Kaledoms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitka@yahoo.com: 18 lapkričio 2015 - 10:26
Zirne, faina wub.gif
As Berlyno niekaip neprisijaukinu, jo iki siol neperpratau, nors buvau jau ne karta ivairiausiomis progomis. Bet, atvirai pasakius, visada prabegu tik turistinemis vietomis, tai gal dar jo ir neatradau g.gif .
Moocho, lyg tu buvai pasiuliusi Dresdena. Dresdenas turi daug problemu del Pegidos, turistai, net ir vakaru vokieciai, nenori i ji vaziuoti. As anytai siemet gimtadieniui rugpjucio men. per pati turistini sezona uzsakinejau 4* viesbuti su pusryciais ir ivairiais siki-miki paciame miesto centre (ji labai norejo i Dresdena, dar nebuvusi). Uz dvivieti mokejom 65 eurus blink.gif O patys pernai rudeni Motel One paklojom virs 100 euru ir be pusryciu ...

As tai lekiu, lekiu... Vakar tevu susirinkimas, siandien 2 LEG (Lernentwicklungsgespräche), kuriu nei as, nei juo labiau vaikai, nekencia cool.gif. Dazniausiai einam su diedu, bet diedo siandiena nera. Ir aplamai, link svenciu kalendorius darosi vis labiau ir labiau uzimtesnis, praktiskai jau nera laisvesniu dienu. Ot nemegstu as prieskaledinio laikotarpio cool.gif . Nori ar ne, vis tiek isisuki i stresini rata, kuris baigiasi gruodzio 23d. vakara. O turetu buti gi ramybes, pabuvimo su seima metas...

Bet uz tad skrendu si savaitgali kelioms dienoms i LT. Viena thumbup.gif

Ai, dar vis norejau paklausti, gal zinot kur pradingo Nebulimija??? As FB neturiu, kaip jai sekasi? Jei dar kur apsireiskia, perduokit linkejimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pippa: 18 lapkričio 2015 - 12:25
QUOTE(Pippa @ 2015 11 18, 13:07)
As Berlyno niekaip neprisijaukinu, jo iki siol neperpratau, nors buvau jau ne karta ivairiausiomis progomis. Bet, atvirai pasakius, visada prabegu tik turistinemis vietomis, tai gal dar jo ir neatradau g.gif .
Moocho, lyg tu buvai pasiuliusi Dresdena. Dresdenas turi daug problemu del Pegidos,

Su Berlynu man tas pats, Dresdene esu buvus trumpam kaip turiste is Lt, bet su nuotykiais tai isliko nekokie prisiminimai nors senamiestis tai didingas ir Kaledu muge smagi smile.gif
Kas ta Pegida?
Atsakyti
na Jolitka, kiba ziniu neziuri biggrin.gif Pegida - Patriotische Europäer gegen die Islamisierung des Abendlandes. Neonaciai ir daug jiems prijaucianciu. Jie pirmadieniais gal jau kokie metai (bet kuriuo atveju jau ne vienas menesis) tukstanciais renkasi Dresdene i mitingus ir eitynes pries Vokietijos islamizacija.
Atsakyti
Labai teisingai Pipa pasakei.Mes kai Dresdene buvom,tai ir per demonstracija papuolem.Man Dresdenas nepatiko.Nors buvom vasario men.Nezmoniskai salta.Sustirom.Tai norejosi viduje siltai sedeti nei po Dresdena vaikscioti.

Pipa,o as Hamburgo neprisijaukinau.Reiktu siltu metu ten apsilankyti.

Kas viesbucio kainas Dresdene liecia,zinok kai as gruodzio men ziurejau.Aukstos 5* 200€.Turbut nuo sezono priklauso.Tas pats ir Berlyne siuo metu 😊

jolitka,jeigu norit i televizijos boksta.Nusiperki bilietus ir reikia 2 val.laukt.Ateini laiku,ileidzia,ten atstovi dar maziausiai pusvalandi eileje.Mes durneliai ir stovejom,bet jei eini i restorana,tau is karto vip iejimas,nereikia laukt.Mes leidziantis zemyn soko vos negavom,eile gal kokio kilometro.Mums restorano hostess paprotino,kad mums nereikia laukti.Tai greitai ir susisukom.O vien televizijos boksto lankytojams laukimas ir laukimas ir laukimas.Restorano kainos aukstos.Kaip geram restorane.Vaikams ispudis.Nenulips jie nuo stiklo,kaip grazu.Vaikams turbut ir patinka ta platforma.
Atsakyti
QUOTE(Pippa @ 2015 11 18, 15:17)
na Jolitka, kiba ziniu neziuri biggrin.gif

Mano ziurejimas dazniausiai apsiriboja Kika, Junior, Disney TV biggrin.gif

QUOTE(addicted @ 2015 11 18, 17:00)
Labai teisingai Pipa pasakei.Mes kai Dresdene buvom,tai ir per demonstracija papuolem.Man Dresdenas nepatiko.Nors buvom vasario men.Nezmoniskai salta.Sustirom.Tai norejosi viduje siltai sedeti nei po Dresdena vaikscioti.

jolitka,jeigu norit i televizijos boksta.

Isivaizduok, o mes i Dresdena is LT atvaziavom nakti gruodzio men. pabaigoj, o ten senamiestyje daug aiksteliu ant Elbes krantines. Kaip tik buvo lijundra ir salo, tai autobusas per visa ta krantines aisktele nuciuoze, uzsoko skersas ant aiksteles galinio bordiuro ir laimei tai ji sustabde. Issyk visus is autobuso evakavo ir visa nakti saltyje tusemes. Kai jau visai blogai budavo, eidavom i telefonu budeles sildytis, o paskui visas autobusas prie Mc Donald duru buriavosi, lauke kada atidarys smile.gif

Tai su TV bokstu panasi situacija kaip i Reichstaga. Pagalvosiu, dar iki vasario yra laiko. Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2015 11 18, 14:00)
Pipa,o as Hamburgo neprisijaukinau.Reiktu siltu metu ten apsilankyti.

Hamburgas, kaip ir Berlynas, reikia zinoti kur eiti mirksiukas.gif Centras - Mönckebergstraße - nuobodus. Aplamai siais laikais visos didmiesciu pasishoppinimo vietos yra vienodos. Ar tu Milane, ar Hamburge, ar Pryziuje - tos pacios zaros, h&m, espritai...
Hamburga as myliu, niekur kitur, isskyrus Niurorka, nenoriu. Senstu musiet lotuliukas.gif
Atsakyti
Pippa,tikiu.Cia kaip ir Londone.As vis stebiuos,kaip Londono galima nemegti.Kai daug nuostabiu kampeliu zinai.Vasara nuostabius vakarus praleidi wub.gif

Mes Berlyne net nebuvom apsipirkt,net savo megstamiausioje Kadewe nebuvau,nors kasdien praeidavom.

Jolitka,as televizijos boksta primygtinai rekomenduoju,nepasigailesit.Zinok tas laukimas 2 val.buvo toks.Kad aplink boksta parduotuve prie parduotuves,as i neseniai atidaryta TK Maxx ilindau,o maniskis Starbucks sedejo.Tos dvi valandos praskrido,net nepasijaute.O is sukancio restorano,vaizdai wub.gif

Jolitka,ziauriai jus cia naktinejote Dresdene.Jetau,jetau.

Nu viskas einu ruostis,uz valandos i pobuvi pilyje,mano buvusioje darbuoveteje.Pripirkau Hipp tyreliu,ivairiausiu rusiu,jai tik duokit valgyti,tikiuos mazoji nesokdins seses,nes labai silpni nervai.Grasino visa savaitgali,kad nesaugos
Atsakyti
Kažkaip įdomiai iš telefono negaliu naujos žinutės rašyti, turėjau paskutinę cituoti ir trinti g.gif
Viešbutis vadinasi Victor's residenz Hotel, am Friedrichshain 17. Iki Alexanderplatz kokios 15 min. pėsčiomis. Tramvajus už kampo, iš stoties važiavau autobusu kokį pusvalandį, nuo sustojimo per parkelį einant - 5min. Vieta turistams, sakyčiau, ideali. Labai mielas rajonas, vakar vakare kokią valandą pasivaiksciojau, patiko, po kelionės į už kampo esantį bariuką įkritom, tai šiandien nebaisiai sveikatos yra. Tiesa, kas modernius viešbučius mėgsta, tai gal nelabai lips - šitas klasikinis.
Pipa, man tai berlynas labai patinka, hamburgas taip pat, dar Düsseldorf labai fainas. Aš tik hanoverio neprisijaukinu, kažkas man su juo ne taip.
Į bokštą mes kažkada registravomes iš anksto į restoraną, tai laukti nereikėjo visai. Maistas tai ten labai pusetinas, bet užtai vaizdas wub.gif mes dar priedo ir vakare buvom 👍
Šiandien einam į restoraną su atvira virtuve, nors į maistą jau sunku žiūrėti, grįšiu garantuotai kelis kilus priaugus, nors ir stengiuosi elgtis protingai.
Rytoj programoje Kriminaltheater.
Jaučiuosi lyg atostogaučiau.

Atsakyti